سالاد فاجیتا مرغ
13
تیر

سالاد فاجیتا مرغ مناسب برای منوی کافی شاپ

این سالاد مرغ فاجیتا آسان با سس سریع خانگی با طعم و بافت بسیار زیادی تهیه می شود و فوق العاده رضایت بخش و سیر کننده است.

فاجیتای مرغ…به عنوان سالاد

این دستور غذای کلاسیک مرغ فاجیتای من است که با آووکادو و گوجه فرنگی خرد شده سرو می شود و با یک سس خامه ای خانگی جنوب غربی سرو می شود. این یک سالاد است که با طعم و بافت بسیار زیادی بسته بندی شده است و سالادی فوق العاده رضایت بخش و سیر کننده است.

لیست مواد فقط چهار مورد است و تنها کاری که باید انجام دهید این است که آن مواد را در یک کاسه بریزید، آنها را با هم مخلوط کنید و سپس بریزید.

سالاد فاجیتا مرغ

و برای کسانی از شما که دوست دارید وعده های غذایی خود را برای ناهار در هفته آماده کنید، به شدت توصیه می کنم این سالاد را امتحان کنید. اگر در محل کار به مایکروویو دسترسی ندارید، این سالاد عالی است. شما فقط می توانید همه چیز را با هم در یک ظرف بسته بندی کنید و با خود ببرید .اگر دوست دارید گوشت را قبل از خوردن گرم کنید، کاهو و گوجه‌فرنگی را در یک ظرف و گوشت و فلفل را در ظرف دیگر ببرید و آن را در مایکروویو قرار دهید تا بتوانید قبل از خوردن آن‌ها را در مایکروویو بریزید.

مواد لازم

4 ران مرغ بزرگ یا 8 کوچک بدون پوست بدون استخوان
چاشنی تاکو یا فاهیتا
2 قاشق غذاخوری روغن
2 عدد فلفل دلمه ای، خلال شده
1/2 پیاز بزرگ خلال شده
تزئین
1/4 فنجان ماست ساده یا خامه ترش
3 قاشق غذاخوری شیر
2 قاشق غذاخوری (26 گرم) سس مایونز
1 قاشق چایخوری چاشنی تاکو یا فاهیتا
نمک و فلفل
سالاد
1 سر بزرگ کاهو رومی خرد شده
1 آووکادو خرد شده
1 فنجان گوجه فرنگی یا گیلاسی یا گوجه فرنگی دلخواه نصف شده

فاجیتاس

ران های مرغ را با چاشنی تاکو/فاجیتا بپاشید تا همه طرف ها کمی پوشیده شوند.
روی اجاق گاز، 1 قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. پس از داغ شدن، ران مرغ را اضافه کنید و به مدت 3 تا 5 دقیقه در هر طرف بپزید تا دمای داخلی به 165 درجه فارنهایت برسد. اگر هر زمانی قسمت بیرونی مرغ خیلی سریع شروع به پختن و سوختن کرد، حرارت را کم کنید. پس از اتمام پخت مرغ، آن را به یک بشقاب و با فویل منتقل کنید تا گرم بماند.
در حالی که گوشت می پزد، در یک تابه بزرگ دوم، 1 قاشق غذاخوری روغن را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. پس از داغ شدن روغن، فلفل دلمه ای و پیاز را اضافه کنید. 1/2 قاشق چایخوری چاشنی تاکو را روی آن بپاشید. به مدت 4 تا 8 دقیقه، گهگاه هم بزنید تا لبه ها کمی قهوه ای شوند و سبزیجات ترد و لطیف شوند. نمک و فلفل.
برای سبزیجات نرم‌تر، وقتی سبزیجات شروع به قهوه‌ای شدن کردند حرارت را کم کنید تا نسوزند و به پختن آن‌ها ادامه دهید تا سبزیجات به میزان پخت دلخواه شما برسند. برای سبزیجات خیلی نرم، در این مرحله 1/4 فنجان آب به ماهیتابه اضافه کنید و بپزید تا سبزیجات نرم شوند و آب تبخیر شود و در صورت لزوم آب بیشتری اضافه کنید.
ران مرغ پخته شده را به صورت نوار یا مکعب برش دهید.
تزئین
در یک کاسه کوچک، چهار ماده اولیه سس را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل را اضافه کنید تا مزه دار شود. اگر سس خیلی غلیظ است، 1/2 قاشق چایخوری شیر بیشتری اضافه کنید تا به غلظت دلخواه شما برسد.کاهو را بین کاسه ها تقسیم کنید و روی آن را روی سالاد قرار دهید. سس را روی آن بریزید و لذت ببرید!

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله