شیر توت فرنگی از چیست؟
این دستور دو جزء است: سیروپ توت فرنگی خانگی و شیر.
شربت توت فرنگی
مخلوطی از توت فرنگی، شکر و آب را روی اجاق گاز بگذارید تا بپزد. پس از غلیظ شدن، مواد جامد را صاف کنید و تا به شربت توت فرنگی شیرین و قرمز روشن برسید.
شیر: می توانید از هر نوع شیری، لبنی یا غیر لبنی استفاده کنید. من معمولا از شیر 2 درصد یا شیر بادام وانیلی بدون شکر استفاده می کنم.
توجه: اگر از شیر گیاهی شیرین شده استفاده می کنید، ممکن است بخواهید کمی شربت به آن اضافه کنید. آن را بچشید و در صورت لزوم بیافزایید.
شربت سرد را در یک لیوان شیر بریزید و بنوشید!
کاربردهای دیگر این سیروپ یا شربت
این دستور 1-½ فنجان شربت به شما می دهد. این مقدار برای حدود 6 لیوان کافی است. من اغلب از مقداری شربت برای تهیه شیر توت فرنگی استفاده می کنم و سپس از سیروپ باقی مانده برای رویه پنکیک، وافل، بلغور جو دوسر یا ماست استفاده می کنم.
اگر مقدار کمتر از یک وعده می خواهید، مقادیر زیر شربت کافی برای 2 تا 3 لیوان شیر توت فرنگی به شما می دهد:
1 ½ فنجان توت فرنگی ورقه شده ⅓ فنجان شکر دانه ریز ⅓ فنجان آب ذخیره سازی شربت توت فرنگی را تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید. درست قبل از سرو آن را در شیر هم بزنید.
مواد لازم
- 3 فنجان توت فرنگی (تازه یا منجمد)
- ¾ فنجان شکر دانه ریز
- ⅔ فنجان آب
- شیر، ترجیحاً کامل یا 2%؛ شیر غیر لبنی را می توان جایگزین کرد
- خامه فرم دار برای رویه (اختیاری)
طرز تهیه شیر توت فرنگی
توت فرنگی، شکر و آب را در قابلمه ای که روی حرارت متوسط قرار دادید بریزید. حدود 10 تا 12 دقیقه بجوشانید، گاهی اوقات هم بزنید تا کمی غلیظ شود.
یک صافی مشبک را روی یک کاسه بگذارید و مخلوط توت فرنگی را در صافی بریزید. از پشت قاشق برای فشار دادن توت فرنگی ها به صافی استفاده کنید و تا آنجا که می توانید آب و شربت بگیرید. اگر روی شربت کف وجود دارد، می توانید آن را از هم اکنون جدا کنید. شربت را خنک کنید.
برای سرو: ¾ فنجان شیر را در یک لیوان بریزید و شربت را به مزه اضافه کنید (من حدود 3-4 قاشق غذاخوری اضافه می کنم). هم بزنید و سرو کنید.
اگر به دنبال تهیه نوشیدنی های سرد هستید و به آنها علاقه دارید دوره بار سرد این آکادمی را از دست ندهید.