فوت و فن باریستا
03
خرداد

10 فوت و فن باریستا…باریستا چهره کافی شاپ شماست!

یک باریستا چهره کافی شاپ شماست. وقتی آنها یک فنجان قهوه می ریزند یا لاته آرت را روی نوشیدنی ایجاد می کنند، با مشتریان شما ارتباط برقرار می کنند. چه صاحب کافی شاپ باشید و چه یک باریستا، همیشه می توانید از چند فوت و فن باریستا استفاده کنید تا نوشیدنی های قهوه خود را چشمگیرتر کنید.

فوت و فن باریستا برای بهبود مهارت های باریستا

1. فنجان ها را گرم کنید
2. ساخت میکروفوم را بیاموزید
3. به درستی آسیاب کنید
4. یاد بگیرید tamp بزنید
5.  Latte Art را آهسته طراحی کنید
6. منتظر تغییر باشید
7. ابزارهای خود را نزدیک نگه دارید
8. به پاکیزگی توجه کنید
9. آن حوله ها را مرتب کنید
10. Hopper را پر نگه دارید

سخن پایانی در مورد نکات و ترفندهای باریستا
سوالات متداول درباره نکات و ترفندهای باریستا
باریستاها چگونه شروع به کار می کنند؟
یک باریستا در روز اول چه چیزی باید بداند؟

نکات و ترفند و فوت و فن باریستا برای بهبود مهارت های باریستا

آیا به دنبال نکات و فوت و فن باریستا برای تبدیل شدن به یک باریستای بهتر هستید؟ یک فنجان قهوه با کیفیت بالا تصادفی به وجود نمی آید. در سفارش بعدی خود به نکات قهوه‌سازی توجه کنید.

1. فنجان ها را گرم کنید

گرم کردن فنجان ها قبل از تهیه یک نوشیدنی داغ اسپرسو به جذابیت قهوه کمک می کند. نه تنها نوشیدنی را برای مدت طولانی‌تری گرم نگه می‌دارد، بلکه باعث می‌شود تجربه نوشیدن نوشیدنی بهتر شود. می توانید قبل از سرو فنجان را با آب داغ پر کنید یا از بخار برای گرم کردن آن استفاده کنید.فنجان های داغ به ویژه هنگام تهیه اسپرسو مهم هستند. این نوشیدنی بدون فنجان داغ برای شروع به سرعت خنک می شود.

2. ساخت میکروفوم را بیاموزید

میکروفوم نوع خاصی از فوم شیر کف‌دار است که از کف کردن شیر بسیار سرد به‌دست می‌آید. که نوک میله بخار نزدیک به سطح شیر، اما همچنان در زیر آن قرار دارد. پس از ساختن کف، باریستا میله بخار را در شیر فرو می برد تا بیشتر گرم شود. میکروفوم نه تنها حس صافی دارد که مشتری از آن لذت خواهد برد، بلکه لاته آرت بهتری نیز ایجاد می کند.برای کف کردن شیر باید با شیر سرد و پارچ سرد شروع کنید. سپس آن را بیش از 1/3 با شیر سرد پر نکنید، زیرا فرآیند کف کردن باعث افزایش حجم می شود. قبل از شروع، آب را از میله بخار تخلیه کنید.

3. به درستی آسیاب کنید

آسیاب کردن دانه های قهوه به صورت ذرات ریز و یکنواخت به یک آسیاب حرفه ای نیاز دارد، اما برای ایجاد یک فنجان قهوه خوشمزه و گرفتن بیشترین طعم از هر فنجان بسیار مهم است.برای آسیاب خوب، از آسیاب حرفه ای استفاده کنید. از یک تنظیم متوسط به بالا استفاده کنید و هر بار به مدت 3 تا 5 ثانیه آسیاب را فشار دهید. به ضربان خود ادامه دهید تا زمانی که نتبجه خوبی داشته باشید.

4. یاد بگیرید tamp بزنید

باریستاها می توانند با ضربه زدن مناسب با مچ و بازو کمک بگیرند. با قرار دادن قهوه آسیاب شده در فیلتر، ایجاد چگالی و سطح یکنواخت، باریستاها می توانند قهوه با طعم بیشتری دم کنند. با فشار ملایم شروع کنید تا زمانی که یک سطح یکنواخت تشکیل شود، سپس با مقداری گریس آرنج داخل آن را سوراخ کنید و آن را با یک پوک  محکم فشار دهید. از یک حرکت چرخشی در حین بیرون کشیدن از بند استفاده کنید و تا شکل گیری ادامه دهید.

5. با  Latte Art آهسته عمل کنید

لاته آرت مهارتی است که یادگیری آن زمان می برد. هنگامی که کار خود را به عنوان یک باریستا شروع می کنید، یک دوره آموزش لاته آرت را پیدا کنید که برای شما مناسب باشد و آن را کامل بگذرانید، سپس شروع به گسترش مهارت خود کنید. لته آرت قلب یک انتخاب محبوب برای اولین اثر هنری لاته است، بنابراین می توانید از آنجا شروع کنید.
لاته آرت کار چشمگیری است، اما هیچ کس در اولین باری که کسی در حال تلاش برای زدن طرح است انتظار ندارد که طرح کامل و تمیزی را تحویل دهد. تمرین باعث می شود در این حرفه عالی شوید، پس به خود فرصت یادگیری بدهید.

6. منتظر تغییر باشید

اگر احساس می‌کنید چیزی در آسیاب‌تان قهوه تان خوب پیش نمی رود، صبر کنید تا حداقل یک قهوه، ترجیحاً دو قهوه درست کنید. اینکار به شما اطلاعات کافی در مورد اینکه چه چیزی در مورد آسیاب جواب می دهد و یا نه می دهد به شما می دهد و به شما امکان را می دهد وقتی دوباره آسیاب می کنید آن را اصلاح کنید.با درست کردن یک فنجان قهوه، می توانید به جای حدس زدن، مشکل را دقیقا مشخص کنید و به طور دقیق آن را اصلاح کنید.

7. ابزارهای خود را نزدیک نگه دارید

ابزارهایی که برای تهیه قهوه شما استفاده می شوند باید به دستگاه شما نزدیک شوند. این شامل تامپر، فنجان، ترازو، آسیاب، پارچ، حوله و هر چیز دیگری است که به طور منظم استفاده می کنید.با قرار دادن ابزار خود در نزدیکی محلی که در آن کار می کنید، می توانید قهوه خود را کارآمدتر کنید. یک ایستگاه قهوه راه اندازی کنید که همه این لوازم را در دسترس یا کمتر از یک یا دو قدم از دستگاه قهوه ساز اصلی باشد.
به عنوان مثال، تمیز کردن دستگاه اسپرسوساز شما باید هر روز اتفاق بیفتد، و اگر یک باریستایی هستید که سرتان همیشه شلوغ است، باید چندین بار در روز انجام شود. بعد از شلوغی صبحگاهی و قبل از شلوغی حضور مردم بعد از کار، دستگاه را تمیز کنید.

9. آن حوله ها را مرتب کنید

حوله ها ابزار مهمی در جیب پشتی باریستای حرفه ای هستند و باید آنها را مرتب نگه دارید. برای هر کار خاص یک حوله خاص مانند یک حوله خشک برای پاک کردن فیلتر و یک حوله مرطوب برای پاک کردن میله بخار داشته باشید. هرگز اینها را با هم جا به جا نکنید، در غیر این صورت باعث می شود یک دستگاه تمیز را با یک حوله کثیف پاک کنید.یکی از نکاتی که به شما کمک می کند حوله ها را جدا نگه دارید، استفاده از رنگ یا بافت متفاوت برای هر کار است. به این ترتیب می توانید به سرعت متوجه شوید که وقتی با یک صبح شلوغ با مشتریان  روبرو می شوید، از کدام یک استفاده کنید.

10. قیف روی آسیاب(Hopper ) را پر نگه دارید

قیف روی آسیاب شما باید همیشه پر بماند. بسیاری از باریستاهای تازه کار وقتی قهوه شروع به خالی شدن می کند، شگفت زده می شوند. این به این دلیل است که فرزهای موجود در آسیاب توزیع وزنی یکنواخت ندارند. با توزیع وزن ثابت، قوام آسیاب بهتری خواهید داشت. این به نوبه خود قهوه طعم بهتری می دهد.

سخن پایانی در مورد نکات و ترفند و فوت و فن باریستا

باریستا شدن به معنای یادگیری مهارت های جدید، دستور العمل های جدید و تکنیک های جدید است. حتی باریستاهای حرفه ای نیز می توانند توانایی های خود را با دم کردن یک شات اسپرسو یا ساخت ماکیاتو بهبود بخشند.با این حال، هر باریستایی باید از جایی شروع کند، و حتی باریستاهای خانگی نیز می توانند از یادگیری کم بیشترین بهره را ببرند. با این نکات و ترفندهای باریستا، به خوبی در راه خلق نوشیدنی های خوش طعم حرفه ای خواهید بود.
ترفند و فوت و فن های باریستا

سوالات متداول درباره نکات ، ترفند و فوت و فن باریستا

باریستاها چگونه شروع می کنند؟

بسیاری از باریستاها در خانه شروع به کار می کنند و یاد می گیرند که نوشیدنی قهوه را با تجهیزات خانگی درست کنند. کسانی که می‌خواهند از این طریق شغلی ایجاد کنند، می‌توانند به دوره های آموزشی ما شرکت کنند و یاد بگیرند یا در خانه تمرین کنند تا زمانی که چندین نوشیدنی را به خوبی درست کنند. اینکار، می تواند به یک باریستای تازه کار کمک کند تا شروع کند.
علاوه بر این، بسیاری از باریستاها از یک فروشگاه زنجیره ای شروع به کار می کنند، جایی که می توانند قهوه سازی اولیه را بیاموزند و هنر خود را کامل کنند. پس از مدتی در استارباکس، آنها اغلب آماده کار در یک کافی شاپ هستند.

یک باریستا در روز اول چه چیزی باید بداند؟

در روز اول کار، یک باریستا باید موارد زیر را بداند:
-انواع قهوه
-انواع شیر و تاثیر آنها بر نوشیدنی
-چگونه تجهیزات را در حین کار تمیز کنیم
-نحوه استفاده از تجهیزات اولیه قهوه‌سازی