این لاته لوندر یا اسطوخودوس کرمی و گلی ظریف است! تهیه آن در خانه آسان است و با شربت ساده اسطوخودوس معطر می شود.به دنبال یک لاته دنج با پیچ و تاب بی نظیر هستید؟ لاته لوندر را امتحان کنید! این نوشیدنی لذیذ با ظرافت گل است، با طعم اسطوخودوس به اندازه ای که در هر جرعه ای نفوذ کند اما در هر جرعه غرق نشود. خامه ای، دنج و کاملاً خوشمزه است: مانند نسخه قهوه چای لاته لندن فوگ. این لاته شیرین تر است، برای برجسته کردن طعم، گل مورد نیاز است. اگر عاشق اسطوخودوس هستید، این دستور عالی است.
لاته اسطوخودوس (لوندر) چیست؟
لاته لوندر یک نوشیدنی قهوه است که با اسپرسو، شیر بخار پز و شربت اسطوخودوس درست می شود. تهیه شربت اسطوخودوس در خانه آسان است: تنها چیزی که نیاز دارید مقداری شکر و مقداری جوانه اسطوخودوس است.
مواد لازم
اسپرسو شیر کامل شربت ساده اسطوخودوس این نوشیدنی به عنوان یک نوشیدنی شیرین، با طعم گلی که جلوه می کند اما خیلی قوی نیست، ترکیب می شود. اما مراقب باشید: اگر فکر می کنید ممکن است اسطوخودوس را دوست نداشته باشید، با احتیاط بنوشید. کمی مزه صابون گلدار دارد. توصیه میکنیم این نوشیدنی را فقط در صورتی امتحان کنید که عاشق اسطوخودوس هستید.
طرز تهیه لاته لوندر
مراحل اولیه این لاته دنج اسطوخودوس از مراحل هر لاته ای پیروی می کند، اما باید یک مرحله برای شربت ساده اضافه کنید.
1: شربت ساده اسطوخودوس را درست کنید.
2: دو شات اسپرسو درست کنید و آن را با شربت ساده اسطوخودوس مخلوط کنید.
3: شیر را بخارپز یا کف کنید.
4: شیر بخار پز شده را داخل اسپرسو اسطوخودوس بریزید.
از شکوفه های اسطوخودوس تازه یا خشک استفاده کنید! برای تهیه شربت ساده اسطوخودوس می توانید از شکوفه های اسطوخودوس تازه یا خشک شده استفاده کنید. اسطوخودوس خشک را به راحتی در فروشگاه مواد غذایی در راهروی ادویه پیدا می کنید. تا 1 سال در جای خشک و خنک مانند کشوی ادویه شما ماندگاری دارد. اما اگر اتفاقاً در باغ خود اسطوخودوس می کارید یا در بازار کشاورزان با شکوفه های تازه اسطوخودوس برخورد می کنید، آنها برای این لاته عالی هستند! شما فقط به شکوفه ها نیاز دارید، نه شاخه های برگ سبز.
اسپرسو لاته لوندر
دو کار اصلی در لاته لوندر، به غیر از شربت، تهیه اسپرسو و بخارپز کردن شیر است. برای لاته های خانگی روش های مختلفی برای تهیه اسپرسو با دستگاه و بدون دستگاه وجود دارد.
دستگاه اسپرسوساز
بهترین راه برای تهیه اسپرسو، استفاده از دستگاه اسپرسوساز است: بهترین اسپرسو را درست می کند،ولی خیلی گرون است.
اسپرسوساز دستی
بدون دستگاه، می توانید از یک اسپرسوساز دستی کوچک استفاده کنید: ارزان تر و قابل حمل است!
فرنچ پرس
اسپرسو فرنچ پرس طعم عالی دارد.
موکا پات
همچنین می توانید قهوه موکا پات (معروف به بیالتی) را برای قهوه با طعمی تیره که می تواند برای اسپرسو باشد درست کنید.
نحوه کف کردن یا بخار پز کردن شیر
وظیفه اصلی دیگر وقتی صحبت از لاته اسطوخودوس می شود؟ بخار پز کردن یا کف کردن شیر! توصیه می کنیم این نوشیدنی را با شیر کامل تهیه کنید زیرا بهترین غنای بخارپز و کف را دارد. اگر لاته وگان می خواهید، از شیر جو دوسر یا شیر بادام استفاده کنید: این بهترین شیر غیر لبنی برای کف کردن است! اینکه آن کف می کنید یا بخار می کنید بستگی به تجهیزات شما دارد:
شیر را بخارپز کنید (اسپرسوساز)
اگر دستگاه اسپرسوساز دارید، این بهترین راه حل است!کمی فنی است، اما نتیجه میکروفوم غنی و کرمی است.
کف کردن شیر (بدون دستگاه)
روش های مختلفی برای کف کردن شیر وجود دارد. بهترین روش کف کن دستی است اما می توانید از فرنچ پرس یا همزن هم استفاده کنید. به صفحه فوم گیری شیر بروید.