نوشیدنی تابستانی
14
تیر

۵ نوشیدنی تابستانی که در روزهای گرم از طراوت آن لذت میبرید!!!

با روزهای طولانی تر و دمای بالاتر، واقعاً هیچ راهی بهتر از گذراندن وقت در بیرون از خانه با نوشیدن نوشیدنی های خوشمزه و با طراوت تابستانی برای تابستان وجود ندارد. چه در حال قدم زدن باشید و یا در یک پیک نیک خانوادگی در پارک، می توانید ناهار یا شام را با یکی از این دستور العمل های نوشیدنی تابستانی کامل کنید. البته، این نوشیدنی های خنک برای ورزش در فضای باز، یا یک روز کسل کننده تابستانی که در پاسیو با در ساحل ، می تواند همراه باشد.

اگر بچه‌ دارید و می‌خواهید نوشیدنی‌های گوارا را به آنها بدهید، لازم نیست نقش بارمن را بازی کنید. در حالی که مطمئناً دستور العمل های زیادی برای کوکتل های خوش طعم وجود دارد که می توانید در تابستان امسال امتحان کنید. گاهی اوقات طعم ترد لیموناد یا چای سرد به گونه ای به چشم می خورد. که تعداد کمی از نوشیدنی های دیگر می توانند جای اینها را بگیرند.

لیمو هندوانه

از هندوانه به عنوان یک نوشیدنی سرگرم کننده برای مهمانی های خود استفاده کنید!
مواد لازم:
۱۶ c. تکه های هندوانه بدون هسته
 آبلیموی تازه به مقدار دلخواه
زنجبیل، برای سرو

طرز تهیه نوشیدنی هندوانه و لیمو

هندوانه را در مخلوط کن پوره کنید، سپس با آبلیمو مخلوط کنید.وقتی آماده سرو شد، روی آن یخ بریزید و مقداری آب زنجبیل بریزید.

نحوه کنده کاری

با استفاده از یک چاقوی خرد کن و کار به صورت زاویه دار، اطراف یک سر هندوانه را برش دهید تا درب آن ایجاد شود، سپس میوه ها را با قاشق فلزی بردارید.
با لیمو هندوانه پر کنید، درب را بگذارید و روی پایه آهنی یا کاسه قرار دهید.
می توانید با چاقو نوشته دلخواهتان را روی هندوانه کنده کاری کنید.

کولر مرکبات

پرتقال، لیموترش: ترکیبی عالی از طعم های تابستانی. این نوشیدنی مرکباتی تارت و با طراوت پتانسیل جدی برای تبدیل شدن به یک باربیکیو جدید را در حیاط شما دارد.سرد، با طراوت و ترش، شما دلتان می خواهد در تمام تابستان از این نوشیدنی بنوشید.
مواد لازم
 آب پرتقال تازه
آب لیمو
مقداری شکر یا هر شیرین کننده ای به دلخواه
برش های لیمو، برای سرو
سودا

روش تهیه نوشیدنی پرتقال، لیموترش

در یک پیمانه یا پارچ، آب پرتقال تازه، آب لیموترش را با هم مخلوط کنید. شکر را اضافه کرده و  آب را روی آن بریزید.در صورت تمایل، برش های لیموترش را اضافه کنید. پس از آماده شدن برای سرو، هر شیشه را با یخ پر کنید، روی آن را بپوشانید و تکان دهید تا شکر حل شود، سپس با سودا روی آن بریزید.

طرز تهیه نوشیدنی تابستانی

ملون نوشیدنی تابستانی

هر طعمی که ترجیح می دهید (هندوانه- عسل-زنجبیل-نعناع یا طالبی-ریحان) این آب میوه شما را خنک و شاد نگه می دارند.

مواد لازم

برای هندوانه

شربت ساده
پوست ۲ لیموترش
آب  لیموترش
عسل-زنجبیل-نعناع

برای خربزه عسلی

شربت ساده
۲ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده
۴ شاخه نعناع تازه

طالبی-ریحان

 طالبی
شربت ساده (دستور العمل، سمت راست)
۲ شاخه بزرگ ریحان تازه

طرز تهیه نوشیدنی ترکیبی تابستانی

پوست و دانه های خربزه را جدا کنید. به قطعات کوچک برش دهید .
شربت ساده را درست کنید: در یک قابلمه کوچک، ۲ قاشق غذاخوری شکر، ۱/۴ فنجان آب و ۱/۴ قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید. به جوش بیاورید.حرارت را کم کنید؛ ۲ تا ۳ دقیقه بجوشانید (هم بزنید) تا شکر حل شود.
از روی حرارت بردارید و طعم دهنده ها را (همه چیز به جز خربزه) اضافه کنید. بگذارید کاملا خنک شود. در یک کاسه کوچک یا پیمانه اندازه گیری صاف کنید.
در مخلوط کن، در دو دسته، نصف مخلوط شربت ساده و نیمی از خربزه را پوره کنید تا یکدست شود. در قالب فلزی یا تابه مربعی صاف کنید. با باقیمانده شربت و خربزه تکرار کنید. روی آن را بپوشانید و حدود ۸ ساعت فریز کنید تا سفت شود.
وقتی آماده سرو شد، با استفاده از چنگال، سطح یخ خربزه را بتراشید تا پوسته های بزرگی ایجاد شود. آن را به لیوان منتقل کنید، روی آن مقداری آب سودا بریزید و در صورت تمایل با میوه های اضافی سرو کنید.

نوشابه زنجبیل-هلو

این خوشبو کننده میوه ای عالی برای یک روز گرم تابستانی است.
مواد لازم
شکر
۲ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه خرد شده
۲ عدد هلو بسیار رسیده
سودا

۱۶ برگ نعناع تازه

طرز تهیه نوشیدنی تابستانی زنجبیل هلو

در یک قابلمه متوسط روی حرارت متوسط رو به پایین، ۱ فنجان آب، شکر و زنجبیل را روی حرارت ملایم قرار دهید. و هم بزنید تا شکر حل شود. شربت ساده را از روی حرارت بردارید، روی آن را بپوشانید و حدود ۳۰ دقیقه دم کنید.
روی یک کاسه متوسط، شربت را در یک الک مشبک بریزید و زنجبیل خرد شده را با پشت قاشق فشار دهید تا طعم آن گرفته شود. زنجبیل را دور بریزید. کاسه را با پلاستیک بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود.
برش های هلو را به طور مساوی بین ۸ لیوان بلند تقسیم کنید. برای هر لیوان هلوها را با پشت قاشق چوبی کمی فشار دهید تا آب آنها خارج شود. حدود ۲ قاشق غذاخوری شربت سرد شده را روی هلو بریزید. (باقی مانده شربت را تا ۲ هفته در یخچال نگهداری کنید.) تکه های یخ را اضافه کنید. سپس سودا را روی آن بریزید. هم بزنید تا شربت، آب هلو و سودا به طور یکنواخت پخش شود. با ۲ برگ نعنا تزئین کنید.

نوشیدنی کیوی لیموناد

با یک نوشیدن جرعه عاشق این نوشیدنی بی نظیر خواهید شد که طعم شیرین و ترش را کاملا متعادل و باهم دارد.

مواد لازم

شکر
۶ عدد کیوی
۲ گرم آب لیمو
۱ ج. اب
سودا ۱ لیتری
قاچ لیمو و/یا کیوی

آموزش درست کردن نوشیدنی تابستانی کیوی لیموناد

شکر و کیوی را در مخلوط کن پوره کنید تا یکدست شود.
در یک ظرف ۱ لیتری، آب لیمو و آب را با هم مخلوط کنید. پوره کیوی را اضافه کنید و هم بزنید. و بگذارید تا خیلی سرد شود.
برای سرو، ۱/۲ فنجان از مخلوط کیوی را در هر ۸ لیوان بلند بریزید. با یخ پر کنید. و تقریباً ۱/۲ فنجان سودا را اضافه کنید تا لیوان پر شود. اگر دوست دارید، روی لبه هر لیوان یک عدد لیمو و/یا کیوی بریزید.
در مقاله طرز تهیه لیموناد صورتی می توانید این لیست را به ۶ نوشیدنی تبدیل کنید.