چای لاته سرد چیست؟ طرز تهیه…

چای لاته سرد

در  این مطلب طرز تهیه چای لاته سرد در خانه آورده شده است! این چای لاته با طراوت شیرین با چای سیاه، ادویه های دلپذیر و شیر درست می شود.اکثر ما در مورد چای لاته مشتاق هستیم، و در اینجا یک نوع خنک و با طراوت آن وجود دارد: چای لاته سرد! نسخه خانگی این نوشیدنی ویژه طعم‌دار شیرین و خامه‌ای غیرقابل توصیف است.شیرینی این نوع نوشیدنی با شربت افرا است.  و با ترکیب ادویه های چای سفارشی ما درست می شود.

چای لاته یخی چیست؟ این چای یک اختراع غربی است: چای سنتی ماسالا، چای ادویه‌دار شیری را از هند می‌گیرد و آن را با شیر بخارپز کف‌دار لاته ترکیب می‌کند. نسخه یخی به سادگی یخ اضافه می کند و رویه کف دار را حذف می کند. این نوشیدنی توسط استارباکس در دهه 1990 رایج شد. بسیاری از نسخه‌های قهوه‌خانه‌ای چای لاته چیزی از الهام سنتی هندی باقی نمانده است: آنها اغلب بسیار شیرین و بیش از حد تند هستند. در عوض، این دستور چای لاته یخی کمی تند و به طرز ظریفی شیرین است. ادویه‌های این چای را با شیر و یخ ترکیب می‌کنید تا یک لاته خنک و با طراوت را به دست بیاید که به اندازه کافی شیرین است!
چرا نباید « چای لاته سرد» را گفت؟ اصطلاح درست برای ترکیب چای هندی ماسالا چای است. کلمه ماسالا به ترکیبی از ادویه های مورد استفاده در آشپزی اشاره دارد. درست مانند کلمه کاری، کاهش غربی از ترکیب پیچیده ادویه های هندی، مفهوم آمریکایی چای سنت فرهنگی غنی هندی را کاهش می دهد. اصطلاح مناسب‌تر در اینجا چای لاته یخی است.

طرز تهیه چای لاته سرد

اکنون که اصطلاحات مناسبی را به دست آورده ایم، بیایید در مورد این نوشیدنی صحبت کنیم. ادویه چای ماسالا بر اساس آشپزی می تواند شامل بسیاری از مواد مختلف باشد. برای تهیه این چای لاته سرد، این ترکیب ادویه چای خانگی از ادویه های چای معمولی استفاده می کند. ادویه های بیشتری وجود دارد که به صورت منطقه ای در مخلوط های هندی استفاده می شود، که اغلب توسط سرآشپز به صورت کامل یا آسیاب شده استفاده می شود.
در اینجا مراحل اولیه برای چای لاته سرد آمده است: چای را درست کنید (30 دقیقه): چای کیسه ای، ادویه چای و شربت افرا را به مدت 30 دقیقه دم کنید.
صافی: چای و ادویه را در یک شیشه صاف کنید. می توانید تا زمانی که می خواهید آن را در یخچال نگهداری کنید! یخ و شیر را اضافه کنید: برای سرو، آن را به یک لیوان یخ اضافه کنید. شیر را در آن بریزید و سرو کنید!

تنوع گیاهی

نکته جالب در مورد این چای لاته یخی این است که تهیه آن آسان است! فقط از شیر غیر لبنی مورد علاقه خود برای جزء شیر استفاده کنید. از آنجایی که نیازی به کف کردن آن مانند یک لاته داغ ندارید، جایگزین کردن آن با شیر دلخواهتان آسان است. ما معمولاً از شیر نارگیل برای لاته اجتناب می کنیم زیرا طعم نارگیل نسبتاً قوی است.

اینجا برخی از پیشنهادات برای شیر چای لاته سرد وجود دارد:

شیر جو دوسر. بافت خامه ای عالی و طعم خنثی دارد! یکی از موارد مورد علاقه ما برای لاته.
شیر بادام: یک انتخاب خوب دیگر، اما کمتر خامه ای است و بافت نازک تری دارد.
شیر سویا: این نیز موثر است، اما طعم کمی سویا دارد.

شیرین کننده های جایگزین

این چای لاته سرد طوری درست شده که به اندازه کافی شیرین باشد! به طور طبیعی با شربت افرا یا شیرین کننده طبیعی ، شیرین می شود. اما اگر موارد دیگر را ترجیح می دهید، در اینجا چند گزینه وجود دارد:

شربت افرا. این شیرین کننده طبیعی گیاهی بدون طعم افرا، تفاوت های ظریف را اضافه می کند. (برای کوکتل نیز عالی است.)
شربت ساده. شربت ساده بیشتر طعمی بسیار شیرین و ساده دارد.
عسل. یکی دیگر از شیرین کننده های طبیعی عالی: طعم شیرین طلایی را کمی بیشتر می کند.
شربت آگاو. این شیرین کننده گیاهی این روزها به راحتی پیدا می شود.و برای چای لاته سرد انتخاب راحتی است.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها