کارامل ماکیاتو

کارامل ماکیاتو

برای لذت بردن از یک فنجان ماکیاتوی کاراملی گرم و خوشمزه، نیازی به صرف هزینه اضافی نیست. این نوشیدنی لذیذ و کف‌دار قهوه که توسط قهوه‌ درست می شود در سرتاسر جهان معروف شده است. به راحتی در خانه درست می‌شود. فقط با چهار ماده، می‌توانید سیروپ وانیل و سس کارامل خود را برای یک وعده در روز از کارامل ماکیاتو درست کنید. اگر در خانه دستگاه اسپرسوساز دارید، شکی نیست که یک شات قهوه اسپرسو بهترین انتخاب برای این نوشیدنی است، اما استفاده از اسپرسو فوری می تواند یک نوشیدنی خوشمزه را نیز به همراه داشته باشد. قهوه دم کرده بسیار قوی نیز می تواند جایگزین خوبی باشد.

کارامل ماکیاتو

در ایتالیایی، اصطلاح «ماکیاتو» به معنای «لکه‌دار» یا «خال‌دار» است که به مقدار کمی شیر کف‌دار برای «لکه‌کردن» یک شات اسپرسو برای یک «کافه ماکیاتو» سنتی اشاره دارد. این نام به راحتی با این نوشیدنی تطبیق داده شده است، که یک شات “لکه‌شده” اسپرسو است که روی آن مقداری کارامل و مقدار قابل توجهی شیر است – که از نظر فنی آن را تبدیل به لاته می‌کند، زیرا ماکیاتوها شیر زیادی ندارند.

تنها با چهار ماده و یک دستگاه کف شیر می توانید این نوشیدنی را در کمترین زمان در دست داشته باشید. اگر دستگاه کف‌کننده شیر ندارید، چند ترفند برای به دست آوردن به بافت کف‌دار بدون دستگاه وجود دارد، مانند تکان دادن با دقت شیر داغ در ظرف، پمپ کردن شیر در فرنچ پرس، یا هم زدن شیر روی اجاق گاز در حین گرم می شود برای جایگزینی شیر لبنی می توان شیر وگان بدون لبنیات، شیر بادام، شیر جو دوسر یا شیر نارگیل استفاده کنید. هرچه محتوای چربی نوشیدنی گیاهی بیشتر باشد، شیر با موفقیت بیشتری کف می کند.

فوم گیری شیر با 3 روش عالی

قهوه با شیر بادام برای وگان ها

مواد لازم

شیر 1 فنجان
1 قاشق غذاخوری شربت وانیل
اسپرسو داغ 1 شات
1 قاشق غذاخوری سس کارامل

طرز تهیه کارامل ماکیاتو

مواد لازم رو حاضر کنید

شیر را روی اجاق گاز و یا در مایکروویو گرم کنید. شربت وانیل را اضافه کنید سپس مخلوط شیر را با کف کننده مورد نظر خود کف کنید.

اسپرسو داغ را به لیوان خود اضافه کنید. شیر بخار پز را روی آن قرار دهید. سس کارامل را روی آن بریزید. بلافاصله سرو کنید. لذت ببرید.

چگونه می توانم کارامل ماکیاتو بدون دستگاه اسپرسو درست کنم؟

کاش پاسخ به همین سادگی بود: «تمام چیزی که نیاز دارید آب و قهوه است»، اما برای رسیدن به نزدیک‌ترین چیز به یک اسپرسو، به یکی از سه وسیله‌ای نیاز دارید که خوشبختانه به گرانی یک دستگاه اسپرسوساز نیستند:

موکای کلاسیک ایتالیایی:

این قهوه ساز با طراحی زیبا دارای سه محفظه است: قسمت پایینی آن پر از آب است، محفظه متوسط آن تفاله های قهوه را نگه می دارد و محفظه بالایی جایی است که قهوه قوی به دست آمده به پایان می رسد. با گرم کردن آب در قسمت پایین، فشار آن را به سمت محفظه قهوه بالا می برد، جایی که با قهوه ریز آسیاب شده مخلوط می شود و در نهایت به محفظه خالی در بالا می رود. این قهوه قوی تر از قهوه قطره ای است و هر چه برشته شدن آن قوی تر و مقدار قهوه ای که در هر فنجان آب استفاده می کنید بیشتر باشد، قهوه به دست آمده تیره تر خواهد بود. برای این روش، به ازای هر 1/2 فنجان آب، حداقل به دو قاشق غذاخوری قهوه غلیظ نیاز دارید.

فرنچ پرس

با این دستگاه زیبا که در همه رنج‌های قیمتی موجود است، می‌توانید یک قهوه قوی درست کنید. با فشار دادن آب داغ و قهوه ای که برای چند دقیقه در یک محفظه خیسانده شده اند، یک فنجان بسیار تیره به دست می آورید. قدرت قهوه به دست آمده به نوع قهوه ای که استفاده می کنید بستگی دارد. برای این روش، به حداقل دو قاشق غذاخوری قهوه قوی در هر فنجان آب نیاز دارید.

اندازه های فرنچ پرس

اگر هیچ یک از گزینه های بالا را در دسترس ندارید، از قهوه ساز قطره ای خود استفاده کنید، اما مقدار قهوه ای را که به طور منظم در هر فنجان استفاده می کنید دو برابر کنید و مطمئن شوید که هنگام تهیه اسپرسو برای این دستور پخت، روست قوی داشته باشید.

راه های زیادی برای بازی با این دستور وجود دارد. در اینجا چند مورد از برداشت های مورد علاقه ما در مورد ماکیاتو کاراملی آورده شده است:

ماکیاتوی کارامل نمکی: روی سس کارامل تکه های نمک دریایی بپاشید و مقداری نمک را در ترکیب وانیل و شیر هم بزنید.
ماکیاتو کارامل کاکائو: یک قطره شربت شکلات به همراه سس کارامل روی قهوه اضافه کنید. در صورت تمایل، شربت شکلات بیشتری را با شیر مخلوط کنید تا طعم شکلات بیشتری پیدا کند.
ماکیاتو کارامل دارچینی: به جای شربت وانیل از شربت دارچین استفاده کنید. روی اسپرسو را با کمی دارچین بپاشید.
ماکیاتوی کاراملی خامه ای: خامه فرم گرفته را روی شیر اضافه کنید و با سس کارامل بریزید.
ماکیاتو دو کاراملی: یک قاشق غذاخوری سس کارامل اضافی به کف لیوان خود اضافه کنید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها