آموزش صفر تا صد قهوه و نکاتی که به آن نیاز دارید!

یک قهوه خوش‌طعم را با قهوه‌جوش‌های سنتی خواهید داشت

یک قهوه خوش‌طعم را با قهوه‌جوش‌های سنتی خواهید داشت


 هیچ احساسی بهتر از نوشیدن یک فنجان قهوه شگفت‌انگیز، نیست. شما می‌توانید این فنجان قهوه را در کافه مورد علاقه یا منزل خود میل کنید. امروز قصد داریم تا آموزش صفر تا صد قهوه را برای شما داشته باشیم.

چگونه شروع به درست کردن قهوه کنیم؟

اولین چیزی که نیاز دارید دستگاه قهوه ساز است. اما از میان این همه دستگاه کدام مناسب است؟ برخی دستگاه‌ها که استفاده از آن‌ها بسیار مقرون‌به‌صرفه است را در ادامه برای شما آورده‌ایم.

  • لیوان فرنج: یک راه عالی برای شروع درست کردن قهوه خوش‌طعم در منزل، محل کار یا هر مکانی که بخواهید. استفاده از لیوان‌های فرنج است. کافی است که مقداری قهوه آسیاب شده و کمی آب جوشیده داشته باشید. فیلتر لیوان را بالا نگه داشته و قهوه و آب را مخلوط کنید. و زمان دهید تا قهوه دم بکشد، بعد به آرامی فیلتر را به سمت پایین ببرید و نوش جان کنید.
  • اگر در درست کردن قهوه تازه کار هستید، لیوان فرنج انتخاب خوبی برایتان خواهد بود
    اگر در درست کردن قهوه تازه کار هستید، لیوان فرنج انتخاب خوبی برایتان خواهد بود
    • دستگاه‌های قهوه‌جوش خانگی: کار کردن با این دستگاه‌ها بسیار آسان است. در ابتدا قوری را در جای خودش قرار داده و مقداری آب را در قسمت مخزن آن بریزید. و به اندازه‌ای که برای آب مناسب باشد. قهوه را در فیلتر دستگاه بریزید و آن را روشن کنید. دستگاه، قهوه دم کشیده را به قوری منتقل کرده. و شما می‌توانید آن را میل کنید. در این قسمت از آموزش صفر تا صد قهوه به یاد داشته باشید که فیلتر را بعد از استفاده خوب بشویید و دستگاه را تمیز کنید.

     

  • دستگاه‌های قهوه‌ساز خانگی کارکرد بسیار آسانی دارند.
    دستگاه‌های قهوه ‌ساز خانگی کارکرد بسیار آسانی دارند.
    • قهوه جوش‌های سنتی: برای درست کردن این مدل قهوه پیشنهاد می‌کنم از قهوه ترک و آب تصفیه استفاده کنید. آب را در ظرف مخصوص ریخته و به ازای هر فنجان آب یک قاشق چای خوری پودر قهوه به آب اضافه کنید. ظرف را روی حرارت گذاشته و اجازه دهید که به جوش بیاید و بعد آن را سرو کنید.

آیا به تجهیزات اضافی نیاز دارید؟

شما ممکن است دوست داشته باشید که انواع تجهیزات مانند فیلترها، دستگاه‌های قهوه‌جوش مختلف، کتری و… را خریداری کنید، اما به عنوان یک مبتدی نیاز مهمی به آن‌ها ندارید و تنها با یکی از روش‌های بالا می‌توانید قهوه خوش‌طعم و با صرفه خود را تهیه کرده و از آن لذت ببرید.

آموزش نکاتی برای بهتر شدن قهوه شما

به یاد داشته باشید که درست کردن قهوه مانند علم با تغییر متغیرها، طعم متفاوتی خواهد داشت. چندین مرتبه با اندازه‌ها و نسبت‌های متفاوت قهوه خود را دم کنید تا اندازه مورد نظر خود را به دست بیاورید. یک نکته دیگر که برای آموزش صفر تا صد قهوه باید بدانید اندازه آسیاب قهوه است. میزان درشت و ریز بودن آن در نتیجه نهایی شما تأثیرگذار خواهد بود. کلید بهتر شدن قهوه و پیدا کردن طعم دلخواه خود در این است که هربار تنها یک متغیر را تغییر داده و آزمایش کنید. زمان و دما از دیگر متغیرهایی هستند که روی طعم قهوه شما مؤثر هستند.

 

برای تبدیل شدن به یک باریستا حرفه‌ای و یادگرفتن نحوه درست کردن انواع قهوه و حتی شناخت دانه‌های قهوه باید حتما در  یک دوره باریستا خوب شرکت کنید، پیشنهاد ما به شما دوره باریستا جینو کافه است.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها