ابزار باریستا شامل چه مواردی میباشد؟
همان طور که میدانید. باریستا یکی از شغلهای مهم و حیاتی موجود در داخل همه کافی شاپها بوده و همچنین فرد باریستا ابزارآلات و وسایل خاص خود را باید در دسترس داشته باشد. تا با استفاده از آنها بتواند قهوهای لذیذ و با کیفیت در اختیار مشتریان خود قرار دهد. ابزار باریستا عبارتند از:
انواع ابزار باریستا :
دستگاه اسپرسو ساز
این دستگاه از ابزارآلات مهم یک باریستا بوده و او با استفاده از این وسیله میتواند قهوهای با لذیذ برای مشتری خود حاضر کند. مزه و کیفیت قهوهای که در این دستگاه درست میشود با طعم و کیفیت قهوههای درست شده از طریق سایر روشها بسیار متفاوت است.
دستگاه آسیاب قهوه
این دستگاه لازمۀ کار هر باریستایی میباشد. زیرا تنها با استفاده از آن میتوان دانههای قهوه را به صورت یک دست آسیاب کرد.
ترازو اندازه گیری
ترازو اندازه گیری دارای انواع مختلفی میباشد که استفاده از نوع دیجیتالی برای حرفه باریستایی از انواع دیگر مناسبتر است. زیرا یک باریستای ماهر و خبره باید اندازه دقیق قهوه مورد استفاده خود را بداند.
ابزار فشرده ساز قهوه تحت عنوان لولر
این وسیله برای تقسیم مساوی پودر قهوه در درون فیلتر دستگاه اسپرسو ساز استفاده میشود. این ابزار بسیار مهم است و کارکرد آن نباید نادیده گرفته شود. زیرا اگر از این وسیله به عنوان یکی از ابزار باریستا استفاده نکنید و بر روی سطح ذرات پودر قهوه درون فیلتر شکاف یا فاصله ایجاد شود قهوه شما کیفیت کافی را نداشته و خراب میشود.
ابزاری مهم به نام تمپر و مت تمپر
تمپر وسیلهای است که ذرات موجود داخل فیلتر را کاملاً فشرده و یک دست میکند این امر مانع از جریان آب در درون فضاهای میانی ذرات قهوه شده و در نهایت یک قهوه خوش طعم را به ما تحویل میدهد. با استفاده از مت تمپر میتوانید به تمپر فشار وارد کنید تا ذرات قهوه فشرده و یک دست بشوند.
ناک باکس
سطل کوچکی تحت عنوان ناک باکس برای هر باریستایی لازم است. زیرا بعد از فرآیند آماده سازی قهوه باید تفاله آن از اسپرسو ساز خارج شود و بهترین گزینه برای انجام این عمل، ناک باکس میباشد.
پیچر ابزاری برای هنرنمایی یک باریستا
پیچر وسیلهای مهم بوده و جزو ابزار باریستا میباشد. یک فنجان لته بدون وجود تزیینات هنری، غیر قابل قابل تصور است. کار با این وسیله بسیار آسان میباشد به اینصورت است که این ابزار را در دست گرفته و با نازل بخار موجود در دستگاه اسپرسو ساز، شیر درون آن را به فوم تبدیل نموده و به زیبایی فنجان لته مشتریان خود را تزیین کنید.
در ادامه مطلب به نام بردن ما بقی ابزارهای مخصوص حرفه باریستایی بسنده میکنیم. این وسایل عبارتند از: یخچال، قاشق مخصوص اندازه گیری، فیلتر کاغذی تهیه قهوه، مخلوط کن، ظروف مخصوص نگهداری شیر، دماسنج، کتری، ظروف در دار و وکیوم.
برای افتتاح کافی شاپ اولین و مهم ترین چیزی که نیاز است درمورد آن اطلاع داشته باشید نحوه درست کردن انواع قهوه و آشنایی با قهوه ها است، برای این پیشنهاد ما به شما دوره آموزش باریستا جینو کافه است.