اسپرسو لاته یک نوشیدنی فانتزی اسپرسو!

لاته اسپرسو

قهوه یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها در جهان است که روزانه میلیون ها نفر از آن لذت می برند. قهوه را چه ساده، چه با خامه و شکر و چه به عنوان یک نوشیدنی فانتزی اسپرسو می توانید بنوشید. همه انواع قهوه ها به بخشی از زندگی روزمره بسیاری از مردم تبدیل شده است. یکی از محبوب ترین نوشیدنی های اسپرسو اسپرسو لاته است که به اختصار لاته نیز شناخته می شود. این نوشیدنی خامه ای و خوشمزه قهوه با اسپرسو، شیر بخارپز و مقدار کمی شیر کف شده روی آن درست می شود. در این گفتگو، بیشتر به این خواهیم پرداخت که چه چیزی یک اسپرسو لاته را می سازد، چگونه آن را درست می کند، و چه تغییراتی را می توانید در آن امتحان کنید.

اسپرسو لاته چیست؟

اسپرسو لاته، که اغلب لاته نامیده می شود، یک نوشیدنی قهوه محبوب است که از ترکیب اسپرسو با شیر بخارپز و مقدار کمی شیر کف شده روی آن تهیه می شود. کلمه لاته از واژه ایتالیایی caffè latte به معنی قهوه شیر گرفته شده است.

دستور اسپرسو لاته

برای تهیه لاته اسپرسو ابتدا یک شات اسپرسو آماده می شود و در فنجان ریخته می شود. سپس شیر بخار پز شده به نسبت 3:1 به اسپرسو اضافه می شود و شیر بیشتری نسبت به اسپرسو دارد. در نهایت مقدار کمی شیر کف کرده روی آن اضافه می شود تا یک لایه خامه ای ایجاد شود.

طرز تهیه:

  • با دم کردن یک شات اسپرسو با استفاده از دستگاه اسپرسوساز شروع کنید. اگر دستگاه اسپرسوساز ندارید، می توانید به جای آن با استفاده از فرنچ پرس یا موکا پات یک قهوه قوی درست کنید. آموزش قهوه با موکاپات
  • در یک پارچ یا ظرف جداگانه، شیر را روی اجاق یا مایکروفر گرم کنید تا داغ شود اما به جوش نیاید. از دماسنج شیر برای اطمینان از اینکه دما در حدود 150-160 درجه فارنهایت است استفاده کنید.
  • از کف کن یا همزن برای کف کردن شیر استفاده کنید و آن را خامه ای و حباب دار کنید. فوم گیری شیر
  • برای تهیه اسپرسو لاته پس از تهیه اسپرسو، آن را در یک لیوان بریزید و شکر یا شیرین کننده دلخواه را به آن اضافه کنید.
  • شیر کف شده را به آرامی داخل لیوان بریزید و کف را با قاشق نگه دارید.
  • کف را با قاشق روی شیر بریزید تا یک لایه خامه ای ایجاد شود.

از اسپرسو لاته خانگی خوشمزه خود لذت ببرید!

توجه: این دستور را می توان مطابق با ترجیحات ذائقه شما تنظیم کرد، مانند افزودن شیر، شکر یا شیر کف شده بیشتر یا کمتر. همچنین می‌توانید با اضافه کردن طعم‌ها یا شربت‌های مختلف مانند وانیل، کارامل یا فندق، برای تغییری بی‌نظیر در دستور غذای کلاسیک، آزمایش کنید.

اسپرسو لاته را می توان با طعم ها و شربت های مختلف مانند وانیل یا کارامل سفارشی کرد و همچنین می تواند با شیرهای جایگزین مانند شیر بادام یا شیر سویا برای کسانی که عدم تحمل لاکتوز یا وگان دارند تهیه شود.

دوره لاته آرت را برای علاقه مندان به هنر لاته آرت در نظر گرفته ایم.
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها