بارمن کیست و چه وظایفی بر عهده دارد؟

بارمن باید شجاعت ترکیب طعم‌های مختلف را داشته باشد و بتواند نوشیدنی مطابق با میل مشتریان خود تهیه کند.

بارمن باید شجاعت ترکیب طعم‌های مختلف را داشته باشد و بتواند نوشیدنی مطابق با میل مشتریان خود تهیه کند.


بارمنی یکی از شغل‌های محبوب موجود در کافی شاپ می‌باشد که امروزه طرفداران زیادی پیدا کرده است.
بارمنی یکی از شغل‌های محبوب موجود در کافی شاپ می‌باشد که امروزه طرفداران زیادی پیدا کرده است.

باریستا،قهوه چی یا بارمن  کیست؟

باریستا یا همان بارمن یکی از شغل‌های معروف موجود در کافی شاپ‌های داخل ایران و سایر نقاط جهان  می‌باشد. این افراد همیشه از پیش بند و ژاکت استفاده کرده و ظاهری متفاوت از افراد دیگر دارند. باریستا می‌تواند هم خانم و هم آقا باشد و هیچ محدودیتی در این زمینه وجود ندارد. یک فرد قهوه چی باید مارک‌های خوب قهوه را بشناسد و بداند برای یک فنجان قهوه لذیذ باید چه مقدار آب، شکر و قهوه ریخت. همچنین باریستا راجع به زمان دم کشیدن و آماده شدن قهوه نیز اطلاعات کافی دارد. از این رو به او قهوه چی نیز می‌گویند. این فرد باید علاوه بر تمامی موارد مذکور، بر نحوه عملکرد دستگاه اسپرسو و آسیاب قهوه نیز تسلط داشته باشد.

مهارت‌های فرد بارمن

قهوه چی باید مهارت‌هایی داشته باشد که این مهارت‌ها عبارتند از:

  • فرد قهوه چی لازم است تا تئوری‌های مربوط به انواع قهوه را بداند و همچنین بتواند. هر نوع قهوه را از نوع دیگر تشخیص دهد.
  • علاوه بر سرو قهوه سرد و گرم باید دم کردن یک اسپرسوی خوش مزه را نیز بلد بوده و بتواند فوم شیر را بگیرد.
  • یکی از مهارت‌های مهم در شغل باریستا یا بارمن، لته آرت ( بر روی لته با استفاده از شیر طراحی و یا اشکال زیبا و فانتزی طراحی می‌کنند) می‌باشد. که در دوره لاته آرت می توان این مهارت را به دست آورد
  • ترکیب کردن مزه‌های سازگار و خلق یک مزه جدید
  • آشنایی کامل با ذائقه افراد و مشتری‌های خود

به این نکته توجه داشته باشید که باریستا در دم آوری قهوه نقش به سزایی دارد اما در صورتی که دانه قهوه به طور نا مناسب کاشت و برداشت شود به درستی دم نمی‌شود.

بارمنی شغلی است که باید از ذائقه و استعداد خود بهره بگیرید.
بارمنی شغلی است که باید از ذائقه و استعداد خود بهره بگیرید.

قهوه چی چه وظایفی بر عهده دارد؟

یک فرد باریستا باید مهارت‌هایی از قبیل: کنترل و هدایت افراد بار، مدیریت مواد غذایی، رعایت نظافت و نظم بار، آماده سازی به موقع مواد غذایی و نوشیدنی‌ها، ارائه توضیحات کافی به مشتریان، کنترل کردن کیفیت و غیره را بر عهده دارد. به طور کلی می‌توان گفت. که قهوه چی وظیفه تامین قهوه، تعیین میزان آسیب شدن دانه‌های قهوه، تعیین دوز پودر قهوه و همچنین فشردن آن برای بدست آمدن. یک شات قهوه را بر عهده خواهد داشت.

دوره‌های لازم جهت باریستا شدن (آموزش بارمن )

برای تبدیل شدن به یک بارمن یا قهوه چی خوب باید در دوره‌های مربوطه ثبت نام کرده و شرکت نمائید.

در این کلاس‌ها در مراحله نخست از کاشت دانه‌های قهوه تا دم کردن آن را به هنرجویان آموزش می‌دهند در مرحله بعد اقدام به آموزش ابزاری هم چون: دستگاه اسپرسو، قهوه ساز، ایبریک، فرنچ پرس، موکوپات و غیره می‌نمایند و در این مرحله به طور کامل و جرئی با انواع دانه‌های قهوه آشنا می‌شوند. بعد از بخش آموزش‌های تئوری باید به بازار کار وارد شده و تجربه کسب نماید. این تجربه نیز تنها با پشتکار، امتحان مزه‌ها و تکرار به دست می‌آید.

برای تبدیل شدن به یک باریستا حرفه‌ای و یادگرفتن نحوه درست کردن انواع قهوه و حتی شناخت دانه‌های قهوه باید حتما در  یک دوره باریستا خوب شرکت کنید، پیشنهاد ما به شما دوره باریستا جینو کافه است.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها