در حالی که دم کردن یک فنجان قهوه خوشمزه ممکن است به شما حس باریستا را بدهد ، واقعیت کار پیچیده تر از این است. ماشین های فانتزی برای عملی کردن و دستور العمل های پیچیده برای حفظ کردن وجود دارد.بدون تجربه باریستا چطور میتونیم باریستای حرفه ای بشیم؟
با این حال ، جذابیت کار در کافی شاپ محلی باقی مانده است. محیط عالی ، بوی قهوه تازه ، همکاران. چه کسی آرزو نکرده که به عنوان یک باریستا کار کند؟
یک مشکل کوچک: شما اولین چیز را راجع به کار به عنوان یک باریستای واقعی نمی دانید.
نترسید.اینجا راهی برای شما وجود دارد. در اینجا چند نکته و ترفند وجود دارد که به شما کمک می کند تا بدون تجربه باریستا، به یک باریستا تبدیل شوید.
ابتدا بدانید که کافی شاپ به دنبال چه مواردی است:
بیشتر کافی شاپ های محلی از شما می خواهند یک رزومه برای این موقعیت ارسال کنید. اینها برخی از خصوصیاتی است که اکثر مدیران در کار خود می خواهند:
1. توجه به جزئیات و اجرای آن
کارفرمایان می خواهند بدانند که شما می خواهید کاپوچینویی را درست کنید که نه تنها ظاهر خیلی خوبی دارد، بلکه از طعم عالی نیز برخوردار است. کار ساده ای نیست شما می خواهید تأکید کنید که جزئیات برایتان خیلی مهم است.
2. شاد و دوستانه باشید
هر باریستا مجبور است با مشتری ها – به ویژه مشتری های بدخلق که هنوز قهوه خود را ندیده اند ، مقابله کند. یک لبخند زیبا در این کار بسیار سخت خواهد شد اما احتمال بازگشت مشتری را افزایش می دهد.
3. انعطاف پذیر و قابل اعتماد
بیشتر باریستاها مجبورند شیفت های طولانی و اغلب آخر هفته ها را انجام دهند. قبل از درخواست کار، مطمئن شوید که آماده هستید تا دیروقت کار کنید و زودتر حضور پیدا کنید.
4. بازیکن تیم
به عنوان یک باریستا ، شما باید با کارمندان و مشتریان ارتباط برقرار کنید. مهارت های ارتباط با مردم یک ضرورت است.
سپس اصول را بیاموزید
1. زبان را یاد بگیرید
نمی دانید تفاوت بین Latch Macchiato و White Flat چیست؟ در مورد اصطلاحات باریستایی مطالعه کنید.
2. بدون تجربه باریستا می توانید در دوره های آموزش باریستا موجود در کافه شرکت کنید و فیلم تماشا کنید
بیاموزید که چگونه کاپوچینو بی نقصی را تهیه کنید و یاد بگیرید که چگونه می توانید لاته آرت درست کنید.
3. در خانه تمرین کنید
تمرین خیلی خوب است. Craigslist و Ebay را جستجو کنید تا یک دستگاه اسپرسو ارزان قیمت یا استفاده شده پیدا کنید و سپس تمرین عملی را انجام دهید! اگر واقعاً آماده هستید که یک متخصص قهوه شوید ، باید یکی از این موارد را داشته باشید.
اکنون ، بدون تجربه باریستا کار را انجام دهید:
اکنون که شما یک متخصص قهوه هستید و تمام دستور العمل های نوشیدنی را یاد گرفتید ، آماده هستید که به بیرون بروید و تبدیل به یک باریستا شوید. در اینجا چند نکته برای استخدام در واقع آورده شده است.
1. منظم باشید
صاحبان کافی شاپ دوست دارند مشتریان خود را استخدام کنند. یک کافی شاپ محلی را که دوست دارید انتخاب کنید و مدتی را برای آشنایی با مالکان و کارمندان سپری کنید. بعد از چند هفته به آنها بگویید که شما علاقه مند به کار در آنجا هستید. وقتی شغلی باز می شود ، اولین کسی خواهید بود که در مورد آن آگاهی دارید.
2. به عنوان صندوق دار شروع کنید
موقعیت های صندوقدار معمولاً نیازی به تجربه ندارند. در یکی از این موقعیت ها در کافی شاپ مورد علاقه خود شروع کنید و سپس راه خود را ادامه دهید.
3. بدون تجربه باریستا به صورت رایگان کار کنید
اگر کافی شاپ رویایی شما تجربه قبلی را برای باریستا نیاز دارد ، می توانید برای چند روز به صورت رایگان در آنجا کار کنید. این نشان دهنده اشتیاق شما به کار و تمایل به انجام هر کاری که برای دستیابی به آن باشد ، است.
4. جستجو در فرصتهایی که نیازی به تجربه ندارند (بدون تجربه باریستا)
هنگام مرور لیست های شغلی باریستا، بخش مدارک تحصیلی را با دقت بخوانید. برخی از کافی شاپ های محلی به تجربه قبلی نیاز ندارند و مایل به آموزش هستند.
5- از یک کافی شاپ زنجیره ای شروع کنید
کافی شاپ های زنجیره ای مانند Starbucks معمولاً به تجربه قبلی احتیاج ندارند. کار را با آن شروع کنید و بعد از 6 ماه تجربه به کافی شاپ محلی خود مراجعه کنید.
برای افتتاح کافی شاپ اولین و مهم ترین چیزی که نیاز است درمورد آن اطلاع داشته باشید نحوه درست کردن انواع قهوه و آشنایی با قهوه ها است، برای این پیشنهاد ما به شما دوره آموزش باریستا جینو کافه است.