تفاوت باریستا و بارتندر چیست؟ آیا می دانید؟

تفاوت باریستا و بارتندر

تفاوت شغل باریستا در بار کافی شاپ یا هتل


تفاوت باریستا و بارتندر

از جمله واژه هایی که در کافی­ شاپ ­ها به آن برخواهید خورد، مشاغل باریستا و بارتندر است. که در بسیاری از اوقات، افراد مفهوم مشخصی از آن­ها ندارند. در اغلب رستوران و هتل و یا کافی شاپ­ها بخش بار وجود دارد که در آن­ها انواع نوشیدنی­های گرم و سرد به مشتریان ارائه می­شود. از همین روست که نیاز است تا افرادی به صورت حرفه ­ای دوره های آموزش باریستا را گذرانده اند و آنها هستند که در ارائه این نوشیدنی­ ها اقدام نموده و بتوانند سرویس و خدمات مناسبی را در بار ارائه نمایند. اما برای درک بهتری از شغل باریستا و شغل بارتندر، لازم است که با تفاوت باریستا و بارتندر  آشنا شوید.

شغل باریستا

باریستا عمدتا به شخصی گفته می­شود که نوشیدنی­ های قهوه بر پایه اسپرسو را تهیه و سرو می­کند. اگرچه اصطلاح باریستا از نظر فنی، برای شغلی منظور می­شود که به طور حرفه­ ای در تهیه اسپرسو، لاته و کاپوچینو آموزش دیده باشد. کلمه باریستا از ایتالیا شروع شده است.

در حالی که کار باریستاها ساده به نظر می­رسد. اما کار با دستگاه­های اسپرسو صنعتی، دشواری­های خود را دارد. برخی از آنها دستی هستند و به مهارت، آموزش و توانایی فوق ­العاده­ای نیاز دارند. تا بتوانند با ریزه­ کاری­های هر نوع قهوه، شرایط منطق ه­ای، ترجیحات نوشیدنی و سایر عوامل سازگار شوند. از سویی دیگر ماشین­های فوق اتوماتیک وجود دارند که تنها به بارگیری قهوه و فشار یک دکمه نیاز دارند. از آنجا که باریستاها با ماشین­ آلاتی با جزئیات بیشتری کار می­کنند. باید مراحل پیچیده طرز تهیه اسپرسو را یاد بگیرند.

شاید برای دانستن تفاوت باریستا و بارتندر خوب است بیشتر از شغل باریستا گفته شود. فراتر از تهیه اسپرسو، باریستاها به طور کلی کف و شیر بخار را تولید می­کنند. تا طیف گسترده­ای از نوشیدنی­های مبتنی بر اسپرسو را تهیه کنند. این وظیفه باریستا است که بداند تفاوت بین نوشیدنی­هایی مانند کورتادو، که با میزان مساوی شیر بخارپز و اسپرسو تهیه می ­شود. و یک سطح سفید، که ترکیب شیر بخارپز و بافت­داری را دارد، بداند.

چگونه باریستا شویم ؟

برای بسیاری از باریستاها، خدمات مشتری مهم­ترین قسمت کار آنها است. آنها نوشیدنی­ هایی را که تهیه کرده­ اند به مشتریان ارائه می­دهند. و بسیاری از افراد با باریستا تعامل دارند. برای ارائه خدمات بهتر، لازم است که برای باریستا شدن، آموزش کافی را ببینید. و یا در دوره آموزش بار قهوه شرکت کنید. برای درک بهتری از تفاوت باریستا و بارتندر ، خوب است بدانید که چگونه می­توان باریستا شد.

در حالی که این امکان وجود دارد که یک باریستا با حضور در دوره باریستا مهارت­های شغلی خود را بدست آورد. اما به طور معمول، در محل کار امکان آموزش قهوه توسط باریستاهای باسابقه وجود دارد. بسیاری از باریستاها به مهارت­های خود بسیار افتخار می­کنند و سال­ها را صرف ساختن تکنیک­های خاص برای تهیه نوشیدنی­های عالی می­کنند. باریستاهای باتجربه تر اغلب وظیفه آموزش کارمندان جدید را بر عهده دارند. این آموزش می­تواند از تهیه نوشیدنی­های روزمره تا ایجاد نوع تخصصی تا یادگیری نحوه استفاده از ماشین­ آلات پیچیده را شامل شود.

تفاوت باریستا و بارتندر در هتل
شغل بارتندر در بار رستوران یا هتل

شغل بارتندر

بارتندر کسی است که به مشتریان بار، به صورت مستقیم یا از طریق پیشخدمت­ها سفارش نوشیدنی­ها را دریافت کرده، آن­ها را مخلوط کرده و از مشتریان پذیرایی می­کند. به طور معمول آن­ها باید تعداد زیادی از دستورالعمل­های نوشیدنی را بدانند و بتوانند نوشیدنی­ها را به طور دقیق، سریع و شفاف مخلوط کنند.

تفاوت باریستا و بارتندر عمدتا در نوع نوشیدنی سرد و گرمی است که ارائه می­کنند. کسانی که به شغل بارتندر مشغول هستند،  به طور معمول موارد زیر را انجام می­دهد. آن­ها لازم است که سفارشات نوشیدنی بگیرند. نوشیدنی­های سرد را سرو کرده و نوشیدنی­ها را طبق دستورالعمل­ها مخلوط کنند. مدیریت کامل سفارش و تهیه نوشیدنی­های بار با بارتندر است. که عمدتا همراه با تعامل بالایی با مشتری می­باشد.

برای افتتاح کافی شاپ اولین و مهم ترین چیزی که نیاز است درمورد آن اطلاع داشته باشید نحوه درست کردن انواع قهوه و آشنایی با قهوه ها است، برای این پیشنهاد ما به شما دوره آموزش باریستا جینو کافه است.

5 1 رای
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها