دوره متصدی کافی شاپ

دوره متصدی کافی شاپ

مقدمه

در سال 1686 در کشور فرانسه در بخش غربی پاریس در خیابان Saint-Germain کافه‌ای به نام کافه پروکوپ شروع به کار کرد ادعا می‌شود. این کافه اولین و البته بهترین کافه جهان بوده و هنوز هم افراد زیادی برای گذراندن ساعات خود در آنجا دور هم جمع شده و در مورد مسائل مختلف سیاسی ، اجتماعی ، هنری هم صحبت می‌شنوند. لازم به ذکر هست که صاحب کافه یک ایتالیایی الاصل بود به نام Francesco Procopio dei Coltelli که در پاریس زندگی می‌کرد. در قرن هجدهم میلادی پاریس تبدیل به مرکزی برای جنبش هنرهای مدرن و قلب رمانتیسیسم شد. و کافه پروکوپ هم به جایی تبدیل شد که بسیاری از فیلسوفان لیبرال فرانسه آن را برای محل بحث و گفتمان خود انتخاب کردند.ما در این مقاله در مورد دوره متصدی کافی شاپ یعنی همان باریستا صحبت خواهیم کرد.

نمایی از قدیمی ترین کافه جهان به نام پروکوپ

سوالی که در اینجا مطرح می‌شود این است که باریستا چه کسی است ؟

باریستا در واقع یک کلمه ایتالیایی می‌باشد. باریستا در اصل شخصی حرفه‌ای است که مسئولیت تهیه نوشیدنی های گرم و سرد بر پایه اسپرسو را در کافه بر عهده دارد. امروزه در کافه ها باریستا، نوشیدنی گرم و سرد بر پایه قهوه و یا حتی غیر از آن را نیز آماده می کند. لباس باریستا ها معمولا با یک ژاکت، جلیقه یا پیشبند از دیگر کارکنان کافه متمایز می‌شود.

کارآموز کافی شاپ چه کسی است و وظایف او چیست؟

کار آموز کافی شاپ شخصی است که پس از گذراندن دوره متصدی کافی شاپ در کافه استخدام شده. و زیر نظر باریستا دوره تجربی و عملی می‌بیند. تا به مهارت بالایی رسیده تا آنجا که خود توانایی اداره کردن یک کافه را داشته باشد.

آموزش لاته آرت به کمک باریستا توسط باریستا

مراحل کار در کافی شاپ به چه صورت است؟

ابتدایی ترین مرحله کار در یک کافه از نظافت محیط و شستن ظرف های مشتری ها آغاز شده .و پس از آموزش و یادگیری کامل منو شخص ترفیع گرفته و ویتر می‌شود. وظیفه ویتر ایجاد ارتباط کلامی و گرفتن سفارش از مشتری‌ها می‌باشد. پس از ویتر نوبت بارتندر است. او وظیفه دارد پس از گذراندن دوره متصدی کافی‌شاپ در بخش بارتندری ، مسئولیت این بخش را برعهده بگیرد. وظیفه او درست کردن انواع نوشیدنی های سرد می‌باشد. یک بارتندر خوب باید شناخت کاملی نسبت به نوشیدنی‌های سرد و ترکیب آنها داشته باشد. لازم به ذکر است که امروزه در اکثر کافه‌ها باریستا وظیفه بارتندر را هم برعهده دارد آخرین مرحله نیز باریستا می‌باشد .که وظایف او درست کردن نوشیدنی‌های گرم بر پای اسپرسو می‌باشد.

باریستا در حال آسیاب کردن قهوه

حقوق پس از گذراندن دوره متصدی کافی شاپ به چه صورت می‌باشد؟

حقوق در کافی شاپ باید بر مبنای حقوق وزارت کار برای ابتدایی ترین فرد محاسبه گردد. و در زمان ترفیع شغلی به مراتب حقوق او افزایش پیدا کند. قاعدتا بیشترین حقوق مربوط به باریستا می‌باشد.(حقوق باریستا) پس از گذراندن دوره متصدی کافی شاپ می توانید به عنوان کار آموز در کافه مشغول به کار شوید. و سپس حقوق دریافت کنید.

 در انتها اشاره‌ای داریم به چند نوع از پر طرفدار ترین نوشیدنی‌های کافه  در دوره متصدی کافی شاپ

اسپرسو: نوعی قهوه است که در ایتالیا ابداع شده است. اسپرسو با عبور دادن آب نزدیک به نقطه جوش با فشار زیاد از میان دانه‌های آسیاب شده قهوه بدست می‌آید.

کافه لاته: نوعی نوشیدنی است که از ترکیب شیر بخار داده شده با قهوه به همراه فوم شیر تهیه می‌شود.

کافه موکا : بر اساس اسپرسو و شیر داغ تهیه می‌شود اما به آن شکلات شیرین یا تلخ (بسته به ذائقه مشتری) اضافه می‌شود.

برای تبدیل شدن به یک باریستا حرفه‌ای و یادگرفتن نحوه درست کردن انواع قهوه و حتی شناخت دانه‌های قهوه باید حتما در  یک دوره باریستا خوب شرکت کنید، پیشنهاد ما به شما دوره باریستا جینو کافه است.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها