من از این کارامل در بسیاری از دستور العمل ها در رسپی ها استفاده کرده ام. و مطمئناً شما هم از آن در بسیاری دیگر از دستورهای خودتان استفاده خواهید کرد. در این دستور از شکر قهوه ای به جای شکر سفید سنتی استفاده می شود ( آن را به شکل کره ای تبدیل می کند) بنابراین طرز تهیه سیروپ کارامل فقط ۵ دقیقه طول می کشد. برای به دست آوردن رنگ تیره در کارامل، باید شکر سفید را آب کنید، که آنقدرها هم سخت نیست، اما نیاز به دقت و زمان بیشتری دارد.
با استفاده از شکر قهوه ای، طعم کاراملی لذیذی را به دست می آورید و تقریبا هیچ نتیجه ای حاصل نمی شود. فقط مواد را با هم بریزید و بگذارید بجوشد. این دستور برای سرو بستنی، هم زدن با کره خامه یا ریختن آن روی هر چیزی که دوست دارید عالی است.
مواد لازم برای تهیه سس کارامل
1/4 فنجان (2 اونس) کره بدون نمک
1/2 فنجان (100 گرم) شکر قهوه ای
1/2 فنجان خامه غلیظ 1/4 قاشق چایخوری نمک*
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
طرز تهیه سیروپ کارامل
در یک ظرف کوچک، روی حرارت متوسط رو به بالا، خامه، شکر قهوه ای، کره و نمک را با هم مخلوط کنید. بپزید و هر از گاهی هم بزنید تا کره آب شود و مواد مخلوط شوند. روی حرارت ملایم قرار دهید و حرارت را کم کنید و به مدت 5 دقیقه به جوشیدن ادامه دهید و هر 1 دقیقه یا بیشتر هم بزنید. آن را از دما خارج کرده و با وانیل مخلوط کنید.
نکات:
*برای کارامل نمکی، نمک دستور را دو برابر کنید.
در این دستور طرز تهیه سیروپ کارامل، حدود 1 فنجان سس کارامل است. اندازه سرو 1 قاشق غذاخوری است.
سس تا دو هفته در یخچال می توان نگه داشت.
*برای کارامل نمکی، نمک دستور را دو برابر کنید.
در این دستور طرز تهیه سیروپ کارامل، حدود 1 فنجان سس کارامل است. اندازه سرو 1 قاشق غذاخوری است.
سس تا دو هفته در یخچال می توان نگه داشت.
این دستور به راحتی نصف میشود یعنی می توانید به مقدار کمتر تهیه کنید، اما باید زمان جوشیدن را به 4 دقیقه کاهش دهید تا سس خیلی غلیظ نشود.
[…] انسی با مقدار زیادی سیروپ کارامل به منوی خود اضافه کرد(تهیه سیروپ کارامل در ۵ دقیقه) – که بسیار متفاوت از ماکیاتو کلاسیک است. ماکیاتو ی […]
[…] و سیروپ کارامل عناصر اصلی این فراپوچینو هستند، که به نوعی طعم کاراملی […]