طرز تهیه قهوه با طعم فوق العاده

طرز تهیه قهوه

قهوه نوشیدنی مناسب برای صبحانه و عصرانه

یک فنجان قهوه می‌تواند گزینه‌ای مناسب برای وعده صبحانه یا عصرانه باشد. این نوشیدنی در صبح خواب را از چشمان شما می‌گیرد. و شما هوشیاری لازم جهت انجام کارهای روزانه خود را بدست می‌آورید. همچنین یک فنجان قهوه در وعده عصرانه هم به خوبی می‌تواند خستگی شما را از تن خارج کند. و در کنار یک دسر شیرین اوقات خوبی را برای شما فراهم ‌آورد. در ادامه مطلب طرز تهیه قهوه خوش طعم را برای شما بیان می‌کنیم.

 

 

طریقه درست کردن قهوه به دو روش

طریقه تهیه قهوه با دستگاه

درست کردن یک فنجان قهوه از شما زمان زیادی نمی‌گیرد. در این مطلب طرز درست کردن قهوه به روش سنتی را برای شما بیان خواهیم کرد. برای هر یک فنجان یک قاشق غذا خوری قهوه در نظر بگیرید. ابتدا درون سبد قهوه ساز خود یک فیلتر قرار دهید. سپس دانه‌های قهوه را در آسیاب بریزید و آن‌ها را به اندازه‌های ریز و یا متوسط خرد کنید. زیرا هر چقدر دانه‌های قهوه ریز‌تر باشند سطح تماس آن‌ها با آب بیشتر خواهد بود. و طعم بهتری به خود می‌گیرند. به اندازه کافی آب درون فیلتر بریزید تا کاملاً خیس شود حال قهوه ساییده شده را در فیلتر مرطوب اندازه بگیرید. اگر از قهوه تازه استفاده می‌کنید باید 30 ثانیه صبر کنید. سپس بقیه آب را به آن اضافه کنید. در آخر بگذارید قهوه 4 دقیقه در حالت جوش بماند. این روشی فوق العاده برای آموزش طرز تهیه قهوه  توسط دستگاه قهوه ساز است.

دانه‌های قهوه باید به خوبی آسیاب شوند.

طریقه تهیه قهوه بدون دستگاه

یک ظرف تمیز بردارید و مقداری در آن آب بریزید. مقدار آبی که اضافه می‌کنید باید کمی بیشتر از میزان مورد نیاز برای دم کردن قهوه باشد. مثلاً اگر همیشه از دو فنجان آب برای دم کردن قهوه استفاده می‌کردید این بار 4/3 فنجان اضافه کنید. تابه را بر روی شعله قرار دهید و وقتی آب جوش آمد قهوه را به آن اضافه کنید. ظرف را از روی حرارت برداشته و بلافاصله آن را بپوشانید. در این مرحله باید 4 الی 5 دقیقه صبر کنید و بعد زمانی که مشاهده کردید قهوه‌های کف ظرف در آب حل شده است. پس قهوه شما آماده می‌باشد. اگر هنوز حل نشده بود کمی آب سرد بر آن بپاشید. تا ذرات قهوه که بر روی فنجان مانده‌اند غرق شوند. دقت داشته باشید که باید از سر ظرف قهوه را داخل فنجان مد نظر بریزید. تا مواد ته ظرف به داخل فنجان را نیابند. برای فیلتر بهتر در این مرحله می‌توانید از ملاقه هم استفاده کنید. این مطلب طرز تهیه قهوه بدون ابزار خاصی است.

 

برای قهوه با یک فنجان قهوه با طعم مناسب باید از فیلتر مناسب استفاده کنید.

طرز تهیه قهوه اسپرسو با قوام

ابتدا فیلتر تصفیه خود را خوب تمیز کنید. هر گونه رطوبت و ذرات مواد قبلی باقی‌مانده در فیلتر باعث طعم نامطبوع اسپرسو شما می‌شود. دوز قهوه مصرفی خود را بررسی کنید ،یک باریستای حرفه‌ای در این مرحله حتی بدون لمس کردن و تنها با مشاهده دوز قهوه مورد نیاز برای تهیه یک اسپرسوی خوب را تشخیص خواهد داد. در این مرحله از طرز تهیه قهوه شما در درون فیلتر به طور مساوی پخش نشده است. و بیشتر شبیه یک کوه خواهد بود. این اتفاق منجر به ایجاد کانال می‌شود و اسپرسو شما قوام خوبی ندارد. برای جلوگیری از این اتفاق قهوه را در تمام سطح فیلتر بپاشید. و اگر حوصله ‎ی این کار را ندارید می‌توانید از ابزارهای توزیع استفاده کنید. به قهوه انقدر طولانی و سخت ضربه بزنید که دیگر درون آن هیچ هوایی نباشد و به صورت یک پوسته ‎ی کاملاً هموار ته ظرف را بپوشاند.

قبل از قرار دادن فیلتر ممکن است بخواهید سر دستگاه را تمیز کنید تا قهوه‌های قدیمی خارج شوند.

برای این کار می‌توانید مطمئن شوید که سر دستگاه شما به خوبی گرم شده است. تا از این راه بتوانید ذرات باقی مانده بیشتری را از آن استخراج کنید. پس از شستشو، فیلتر را به سر قهوه ساز وارد کنید. و بلافاصله شروع به دم کردن اسپرسو کنید. اگر بین این دو مرحله وقفه رخ دهد ممکن است سطح قهوه شما بسوزد. باید توجه داشته باشید اگر از دستگاه بزرگ استفاده می‌کنید حتماً از زمان دم کشیدن اسپرسو خود مطلع شوید. اگر از اسپرسو ساز دستی استفاده می‌کنید. این فرآیند کمی زود اجرا می‌شود .در این صورت شما فقط می‌توانید اسپرسوی خود را رقیق‌تر کنید. بهتر است بگوئیم که گام اساسی در طرز تهیه قهوه و اسپرسو، آسیاب کردن مناسب دانه‌های قهوه است.

برای تبدیل شدن به یک باریستا حرفه‌ای و یادگرفتن نحوه درست کردن انواع قهوه و حتی شناخت دانه‌های قهوه باید حتما در  یک دوره باریستا خوب شرکت کنید، پیشنهاد ما به شما دوره باریستا جینو کافه است.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها