گاهی اوقات ما خود را در یک موقعیت دشوار می یابیم: نیاز فوری به قهوه داریم اما هیچ ابزار دم کردنی در دست نداریم. نگران نباشید، چند راه ساده برای دم کردن وجود دارد! در این مقاله چند نکته برای نحوه درست کردن قهوه ساده در خانه آورده شده است.
مواد لازم برای تهیه قهوه ساده
دانه آسیاب شده (نسبت: 60 گرم در هر لیتر آب سرد)
اندازه گیری یا مقیاس
آب
منبع گرما: اجاق گاز، آتش یا بخاری کمپینگ
ابزار: قهوه جوش یا کتری
درست کردن قهوه با کیسه فیلتر
فنجان، پارچ، کتری یا قوری – اساساً هر نوع ظرف ممکن است، همچنین یک فنجان در صورت استفاده از ظرف جداگانه برای دم کردن
دستمال کاغذی یا پارچه – اساساً هر نوع ماده فیلتر ساخته شده از کاغذ، پارچه یا پلاستیک
ریسمان، روبان یا گیره لباس
نحوه دم کردن:
آب را گرم کنید.
فیلتر را در بالای ظرف قرار دهید.
یک گودال در وسط فیلتر ایجاد کنید تا تفاله های قهوه را داخل آن بریزید.
فیلتر را با نخ، روبان یا گیره لباس در جای خود وصل کنید.
فیلتر را خیس کنید.
تفاله های قهوه را اندازه بگیرید و داخل فیلتر بریزید.
آب داغ اضافه کنید.
پس از اتمام دم کردن، فیلتر را با تفاله جدا کنید.
بدون نیاز به فرنچ پرس قهوه درست کنید!
ابزار:
فنجان، پارچ، کتری – با هر نوع ظرفی
فنجان قهوه
برای کسانی که سخت گیر هستند که قهوه تفاله نداشته باشد: صافی/الک یا دستمال کاغذی یا پارچه
نحوه دم کردن:
آب را گرم کنید.
تفاله های قهوه را اندازه بگیرید و در ظرف بریزید.
آب داغ را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود.
بگذارید تقریباً خیس بخورد. 4 دقیقه.
اگر از فیلتر استفاده نمی کنید، قهوه را به آرامی در فنجان بریزید تا تفاله ها را در ظرف نگه دارید. در صورت فیلتر کردن، ماده فیلتر انتخابی را در بالای فنجان یا درست زیر ظرف قرار دهید.
قهوه را از طریق فیلتر داخل فنجان بریزید.