چرا هر کافه باید قهوه دم کرده سرد را در طول سال بفروشد!
مد روز است
براساس گزارش Allegra Project Cafe Europe 2020 ، دم کرده سرد سریعترین نوشیدنی قهوه است و دم کردن قهوه سرد به ویژه در شمال اروپا رو به رشد است. ظهور قهوه سرد با بزرگترین روند قهوه در اروپا گره خورده است – افزایش قهوه مخصوص. کافی شاپ های تخصصی اولین کسانی بودند که در انتخاب خود نوشیدنی سرد را معرفی کردند و در حال حاضر بزرگترین مارک هایی مانند Starbucks و Costa Cafe در منوهای تابستانی خود دارای قهوه سرد هستند.
آسان است
همانطور که از نام این محصول مشخص است ، به آب گرم یا تجهیزات فانتزی احتیاج ندارد ، بنابراین این یک سرمایه گذاری کم برای کافه شما است.
سودآور است
کوکتل های لوکس تر سرد به راحتی می توانند برای هر نوشیدنی درآمد بیشتری را اضافه کنند. فکر کنید اگر بتوانید قهوه سرد در منوی خود اضافه کنید و در عین حال برخی مشتریانی را جذب کنید ، می تواند برای سودآوری کافه شما چه تأثیراتی داشته باشد!
ترند قهوه 2020 – قهوه مخصوص و نوشیدنی آماده
چه اتفاقی در صحنه قهوه در طول سال 2020 رخ می دهد؟ بزرگترین روند قهوه در سال 2020 چه خواهد بود؟ ترندهای بزرگ و کوچک قهوه چیست؟ در اینجا پیش بینی های من درباره روند قهوه در سال 2020 ارائه شده است.
ترندهای بزرگ قهوه
کافه خاص
طبق اعلام انجمن تخصصی قهوه (SCA) ، قهوه ای که 80 درجه یا بالاتر از آن در مقیاس 100 نقطه ای کسب می کند ، “درجه ویژه” است. کافه های تخصصی در آب و هوای خاص و ایده آل پرورش می یابند و به دلیل طعم کامل فنجان و کمبود و نقص آن از هم متمایز هستند. طعم ها و سلیقه های منحصر به فرد نتیجه ای از خصوصیات و ترکیب خاص و خاکی است که در آنها تولید می شود.
… در حال حاضر بزرگترین ترند رو به رشد قهوه است. این امر به ویژه در هر شهر در سراسر جهان از کلانشهرهای عظیم توکیو و برلین گرفته تا شهرهای کوچکتر مانند لاپینرانتا دیده می شود. همچنین کافه های بزرگ مدتی قبل متوجه این ترند شده اند و مارک ها و محصولات ویژه / پریمیوم خود را به بازار عرضه می کنند. بزرگترین اثبات ظهور قهوه مخصوص این است که نستله قهوه قهوه آبی در کالیفرنیا را خریداری کرد.
پایداری و مصرف کننده های آگاه
مردم بیشتر و بیشتر نسبت به آنچه مصرف می کنند آگاهی دارند و قهوه نیز از این قاعده مستثنی نیست. مردم می خواهند بدانند که قهوه آنها از کجا می آید ، چه کسی آن را تولید کرده است ، چگونه آن را بو داده است.
قهوه سرد
قهوه یکی از محبوبترین نوشیدنیهای جهان است که تاریخچه طولانی و پر از اسرار دارد. اخیراً، یک روند جدید به نام “کافه کلد” به صحنه آمده و توانسته جای خود را در دل ذائقههای افراد پیدا کند.
تاریخچه قهوه سرد:
این قهوه نه تنها یک نوشیدنی جدید است بلکه ریشه در داستان قهوه قدیمی دارد. اینجاست که نسخههای مختلف این قهوه در طول زمان به وجود آمدهاند و چگونگی تحول آنها را بررسی میکنیم.
نخستین نسخههایی این قهوه در قرن ۱۹ میلادی به وجود آمد. اما آن زمان تکنولوژیهای استخراج متفاوتی نسبت به امروز وجود داشت. این قهوه ابتدا به صورت محدود و در مکانهای خاصی ارائه میشد.
در دهههای اخیر، با پیشرفت تکنولوژی و به وجود آمدن روشهای جدید تهیه قهوه، روشهای استخراج قهوه سرد نیز تغییر کرده است. روشهایی از جمله استفاده از آب سرد، نیتروژن افزوده شده و فیلترهای متفاوت برای بهبود طعم و اسانس این قهوه مورد استفاده قرار گرفتهاند.
فرآیند تهیه قهوه سرد:
راز محبوبیت قهوه سرد در روش تهیه آن است. از جمله روشهای استخراج سرد، نیتروژن افزوده شده و استفاده از برخی از تکنیکهای خاص برای بهبود طعم و اسانس این قهوه، در این قسمت بررسی میشوند.
تأثیرات سلامتی:
قهوه سرد به عنوان یک نوشیدنی خنککننده و خوشمزه جلب توجه کارشناسان بهداشت و تغذیه را نیز کرده است. مزههای مختلف، افزایش انرژی و اثرات مثبت بر روی سلامت قلب و عروق از جمله مواردی هستند که مورد بحث قرار میگیرند.
[…] شکلات چیپسی لذت بخش نباشد، اما مطمئناً وقتی در کنار یک قهوه سرد میل می شوند، خوشمزه هستند. با این حال، بادام هندی نیز […]