قهوه کوبا (CUBA) بدون لبنیات،گرم،شیرین و خوشمزه!!!

قهوه کوبا

قهوه کوبایی یک نوشیدنی گرم شیرین، غنی و خوشمزه است. این نوشیدنی به‌طور سنتی بعد از شام سرو می‌شود و یک جایگزین عالی و بدون لبنیات برای بستنی بعد از غذا است. شما آن را با پوشاندن شات های قوی اسپرسو با یک لایه ضخیم کرم کف دار با شکر، به جای شیر درست می کنید.وقتی این نوشیدنی را با خانواده و دوستانتان می نوشید، نیازی به دسر نیست. این کار به تکنیک خاصی نیاز دارد که شات های اسپرسو با لایه ای ضخیم از کرم کف دار در بالا ایجاد می کند. برخلاف سایر نوشیدنی‌های اسپرسو، کرم با شکر درست می‌شود، نه شیر، و برای تهیه آن نیازی به داشتن دستگاه اسپرسوساز گران‌قیمت در آشپزخانه ندارید.

طرز تهیه این نوشیدنی خوشمزه

برای تهیه قهوه کوبایی، اسپرسوساز 6 یا 9 فنجانی اجاق گاز یا موکاپات بهترین کار را دارد. دم کردن قهوه آسان است و قهوه کوبایی ریز آسیاب شده آن را معتبر می کند. دانه های قهوه تازه آسیاب شده نیز به همین خوبی عمل می کنند.

چند ترفند برای تبدیل شکر به کرم خامه ای عالی وجود دارد که نیاز به تمرین دارد. ابتدا به ظرف نگاه کنید و از اولین قاشق غذاخوری قهوه ای که دم کرده اید استفاده کنید. این قهوه باید غلیظ باشد، تا برای هم زدن با شکر برای ایجاد خمیر غلیظ معروف به اسپوما (یا اسپومیتا) ایده آل باشد. برای به دست آوردن غلظت مورد نظر باید مخلوط را چند دقیقه هم بزنید.این کار صبر و قدرت می خواهد، اما قهوه به دست آمده ارزشش را دارد.

طرز تهیه قهوه کوبا
طرز تهیه قهوه کوبایی

مواد لازم برای تهیه قهوه کوبایی

  • 1/4 فنجان قهوه ریز آسیاب شده یا مقدار مورد نیاز برای قابلمه
    1 1/2 فنجان آب یا مقدار مورد نیاز برای قابلمه
    شکر دانه ریز 1/4 پیمانه

در یک اسپرسوساز بزرگ اجاق گاز، قهوه را طبق دستورالعمل سازنده با استفاده از قهوه ریز آسیاب شده دم کنید.در یک پیمانه شیشه ای با ظرفیت حداقل 2 فنجان، شکر را اضافه کنید. وقتی کمی قهوه دم کشید، حدود 1 قاشق غذاخوری به شکر اضافه کنید. کمی قهوه اضافی را در ظرف کوچکی قرار دهید تا در صورت نیاز از آن استفاده کنید. ظرف را دوباره روی اجاق گاز قرار دهید تا دم بکشد.سپس با استفاده از یک لیسک یا قاشق کوچک حدود 2 تا 3 دقیقه، شکر و اسپرسو را به شدت هم بزنید تا خمیر قهوه ای کم رنگ و تقریباً کف آلود شود. شما نمی توانید آن را بیش از حد شکست دهید.

وقتی دم کشیدن قهوه تمام شد، آن را در حین هم زدن روی آن بریزید تا جا بیفتد. اجازه دهید کرم کف دار تا بالا بیاید.پیمانه را کمی تکان دهید و در حین ریختن از یک قاشق استفاده کنید تا کرم را داخل همه فنجان ها بریزید.

قهوه کوبا را سرو کنید و لذت ببرید!!!

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها