دستور تهیه لاته وانیلی گرم و دنج است، اسپرسو با شیر و سیروپ وانیل خانگی ترکیب می شود! نوشیدنی ایده آل برای عاشقان قهوه.عاشق یک لاته خوب هستید؟ در اینجا یک تنوع خوشمزه برای امتحان وجود دارد: لاته وانیلی! این چرخش در کلاسیک دارای سیروپ وانیل خانگی با اسپرسو و شیر سنتی است. این یک لاته خوشمزه و کلاسیک است، مانند آنهایی که می توانید در یک کافه در ایتالیا تهیه کنید، با طعمی ملایم و شیرین با عطر وانیل. این دستور بسیار عالی است، به خصوص در پاییز و زمستان: البته شما می توانید آن را در هر زمانی بنوشید!
به دنبال دوره باریستا هستید؟
در یک لاته وانیلی چیست؟
لاته وانیلی یک نوشیدنی قهوه است که با اسپرسو، شیر بخارپز و سیروپ وانیل تهیه می شود. درست کردن سیروپ وانیل در خانه آسان است: تنها چیزی که نیاز دارید چند دقیقه، مقداری شکر و عصاره وانیل است.
مواد لازم برای این نوشیدنی
سیروپ ساده وانیل
شکر و عصاره وانیل طرز تهیه لاته وانیلی
تهیه اسپرسو در خانه
قبل از اینکه هر لاته درست کنید، به یک روش عالی برای اسپرسو خانگی نیاز دارید. شما نیازی به دستگاه اسپرسوساز روی کانتر ندارید، اما خوب است زیرا با کیفیت ترین اسپرسو را می سازد. در اینجا روش هایی وجود دارد که ما توصیه می کنیم:
دستگاه اسپرسوساز
بهترین راه برای تهیه اسپرسو، استفاده از دستگاه اسپرسوساز است: بهترین اسپرسو را درست می کند، به نحوه تهیه آموزش قهوه اسپرسو بروید.
اسپرسوساز دستی: بدون دستگاه، می توانید از یک اسپرسوساز دستی کوچک استفاده کنید: ارزان تر و قابل حمل است!
فرنچ پرس: اسپرسو فرنچ پرس خوشمزه است و جایگزین خوبی برای دستگاه است.
موکا پات : قهوه موکا پات را برای طعمی تیره و شبیه اسپرسو امتحان کنید.