لاته وانیلی با سیروپ وانیل خانگی

لاته وانیلی

دستور تهیه لاته وانیلی گرم و دنج است، اسپرسو با شیر و سیروپ وانیل خانگی ترکیب می شود! نوشیدنی ایده آل برای عاشقان قهوه.عاشق یک لاته خوب هستید؟ در اینجا یک تنوع خوشمزه برای امتحان وجود دارد: لاته وانیلی! این چرخش در کلاسیک دارای سیروپ وانیل خانگی با اسپرسو و شیر سنتی است. این یک لاته خوشمزه و کلاسیک است، مانند آنهایی که می توانید در یک کافه در ایتالیا تهیه کنید، با طعمی ملایم و شیرین با عطر وانیل. این دستور بسیار عالی است، به خصوص در پاییز و زمستان: البته شما می توانید آن را در هر زمانی بنوشید!

به دنبال دوره باریستا هستید؟

دوره لاته آرت

لاته باریستا

در یک لاته وانیلی چیست؟

لاته وانیلی یک نوشیدنی قهوه است که با اسپرسو، شیر بخارپز و سیروپ وانیل تهیه می شود. درست کردن سیروپ وانیل در خانه آسان است: تنها چیزی که نیاز دارید چند دقیقه، مقداری شکر و عصاره وانیل است.

مواد لازم برای این نوشیدنی

اسپرسو شیر کامل یا شیر جو برای وگان / قهوه با شیر بادام

سیروپ ساده وانیل

شکر و عصاره وانیل طرز تهیه لاته وانیلی

مراحل اولیه این دستور غذای لاته وانیلی تقریباً مشابه یک کافه لاته اصلی است: تنها تفاوت این است که هنگام بخارپز کردن یا فوم گیری شیر، سیروپ وانیل را اضافه می کنید. در غیر این صورت، این همان مفهوم اساسی است. مشکل ترین قسمت ها پیدا کردن یک روش اسپرسو عالی و روش بخارپز یا کف کردن است. چه باید کرد:
 1: دو شات اسپرسو درست کنید.
 2: شیر را با شربت وانیل بخارپز یا کف کنید.
 3: شیر وانیلی بخارپز شده را داخل اسپرسو بریزید.

تهیه اسپرسو در خانه

قبل از اینکه هر لاته درست کنید، به یک روش عالی برای اسپرسو خانگی نیاز دارید. شما نیازی به دستگاه اسپرسوساز روی کانتر ندارید، اما خوب است زیرا با کیفیت ترین اسپرسو را می سازد. در اینجا روش هایی وجود دارد که ما توصیه می کنیم:

دستگاه اسپرسوساز

بهترین راه برای تهیه اسپرسو، استفاده از دستگاه اسپرسوساز است: بهترین اسپرسو را درست می کند، به نحوه تهیه آموزش قهوه اسپرسو بروید.
اسپرسوساز دستی: بدون دستگاه، می توانید از یک اسپرسوساز دستی کوچک استفاده کنید: ارزان تر و قابل حمل است!
فرنچ پرس: اسپرسو فرنچ پرس خوشمزه است و جایگزین خوبی برای دستگاه است.
موکا پات : قهوه موکا پات را برای طعمی تیره و شبیه اسپرسو امتحان کنید.

تفاوت بخارپز کردن شیر و کف گیری شیر چیز دیگری که برای این دستور لاته وانیلی نیاز دارید:

شیر بخارپز یا کف دار! اگر دستگاه اسپرسوساز دارید، می توانید آن را بخارپز کنید، در غیر این صورت باید از یکی از روش های کف کردن زیر استفاده کنید. از شیر کامل برای بهترین لاته وانیلی استفاده کنید: غنی ترین طعم و بهترین پوشش کف دار را دارد.
در صورت تمایل می توانید از شیر جو دوسر برای لاته وگان استفاده کنید. این بهترین شیر غیر لبنی برای کف کردن است.
 شیر را بخارپز کنید (اسپرسوساز): اگر دستگاه اسپرسوساز دارید، این راه حل است! کمی فنی است، اما نتیجه میکروفوم غنی و کرمی است. ب
کف کردن شیر (بدون ماشین): روش های مختلفی برای کف کردن شیر وجود دارد. بهترین روش کف کن دستی است اما می توانید از فرنچ پرس یا همزن هم استفاده کنید.

لاته وانیلی سرد

تنوع محبوب در این نوشیدنی؟ لاته وانیلی یخی! این نوشیدنی حتی ساده تر است زیرا نیازی به بخارپز یا کف کردن شیر ندارید. قبل از افزودن به اسپرسو و شربت وانیل، آن را در یک شیشه تکان دهید تا کف کند. فوق العاده خوشمزه است.
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها