لیموناد زنجبیل خوش طعم است! این نوشیدنی تابستانی یک راه عالی برای مصرف زنجبیل تازه است. بیایید این نوشیدنی را درست کنیم! افزودن ریشه زنجبیل تازه به این نوشیدنی محبوب، واقعا خوشمزه است! زنجبیل تند ترکیب مناسبی با لیمو است! این ماده به آن پیچیدگی می دهد که طعم آن را تقریباً شبیه یک کوکتل می کند.
مواد لازم برای لیموناد زنجبیل
- ریشه زنجبیل
- لیمو
- شکر
طرز تهیه لیموناد زنجبیل (مراحل اولیه)
زنجبیل تازه تند در این لیموناد به یاد ماندنی است! درست کردن لیموناد زنجبیل در خانه سریع و آسان است: تنها بخشی که زمان می برد، آب لیمو است! آب لیموها را بگیرید. توصیه ما برای آبگیری سریع لیموترش؟ آبمیوه گیری است! آب میوه را بیشتر می گیرد و انگشتان شما را از فشار دادن خسته نمی کند. بهترین انتخاب بعدی؟ آب میوه گیری دستی مرکبات.
زنجبیل، شکر و جوشانده را با هم مخلوط کنید. آن را در مخلوط کن بریزید: می خواهید کاملاً به یک مایع یکنواخت تبدیل شود.
آن را با یک صافی مشبک صاف کنید! این مرحله کلیدی است! پوست ها را از بین می برد و لیموناد صافی ایجاد می کند (در غیر این صورت رسوب به سمت بالا شناور می شود).
پارچ را مخلوط کنید. شربت زنجبیل را با آب لیمو و آب در یک پارچ مخلوط کنید. خودشه!