با روزهای طولانی تر و دمای بالاتر، واقعاً هیچ راهی بهتر از گذراندن وقت در بیرون از خانه با نوشیدن نوشیدنی های خوشمزه و با طراوت تابستانی برای تابستان وجود ندارد. چه در حال قدم زدن باشید و یا در یک پیک نیک خانوادگی در پارک، می توانید ناهار یا شام را با یکی از این دستور العمل های نوشیدنی تابستانی کامل کنید. البته، این نوشیدنی های خنک برای ورزش در فضای باز، یا یک روز کسل کننده تابستانی که در پاسیو با در ساحل ، می تواند همراه باشد.
لیمو هندوانه
طرز تهیه نوشیدنی هندوانه و لیمو
نحوه کنده کاری
کولر مرکبات
آب لیمو
مقداری شکر یا هر شیرین کننده ای به دلخواه
سودا
روش تهیه نوشیدنی پرتقال، لیموترش
در یک پیمانه یا پارچ، آب پرتقال تازه، آب لیموترش را با هم مخلوط کنید. شکر را اضافه کرده و آب را روی آن بریزید.در صورت تمایل، برش های لیموترش را اضافه کنید. پس از آماده شدن برای سرو، هر شیشه را با یخ پر کنید، روی آن را بپوشانید و تکان دهید تا شکر حل شود، سپس با سودا روی آن بریزید.
ملون نوشیدنی تابستانی
هر طعمی که ترجیح می دهید (هندوانه- عسل-زنجبیل-نعناع یا طالبی-ریحان) این آب میوه شما را خنک و شاد نگه می دارند.
برای هندوانه
پوست 2 لیموترش
آب لیموترش
عسل-زنجبیل-نعناع
برای خربزه عسلی
2 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده
4 شاخه نعناع تازه
طالبی-ریحان
طالبی
شربت ساده (دستور العمل، سمت راست)
2 شاخه بزرگ ریحان تازه
طرز تهیه نوشیدنی ترکیبی تابستانی
شربت ساده را درست کنید: در یک قابلمه کوچک، 2 قاشق غذاخوری شکر، 1/4 فنجان آب و 1/4 قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید. به جوش بیاورید.حرارت را کم کنید؛ 2 تا 3 دقیقه بجوشانید (هم بزنید) تا شکر حل شود.
از روی حرارت بردارید و طعم دهنده ها را (همه چیز به جز خربزه) اضافه کنید. بگذارید کاملا خنک شود. در یک کاسه کوچک یا پیمانه اندازه گیری صاف کنید.
در مخلوط کن، در دو دسته، نصف مخلوط شربت ساده و نیمی از خربزه را پوره کنید تا یکدست شود. در قالب فلزی یا تابه مربعی صاف کنید. با باقیمانده شربت و خربزه تکرار کنید. روی آن را بپوشانید و حدود 8 ساعت فریز کنید تا سفت شود.
وقتی آماده سرو شد، با استفاده از چنگال، سطح یخ خربزه را بتراشید تا پوسته های بزرگی ایجاد شود. آن را به لیوان منتقل کنید، روی آن مقداری آب سودا بریزید و در صورت تمایل با میوه های اضافی سرو کنید.
نوشابه زنجبیل-هلو
2 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه خرد شده
2 عدد هلو بسیار رسیده
سودا
16 برگ نعناع تازه
طرز تهیه نوشیدنی تابستانی زنجبیل هلو
روی یک کاسه متوسط، شربت را در یک الک مشبک بریزید و زنجبیل خرد شده را با پشت قاشق فشار دهید تا طعم آن گرفته شود. زنجبیل را دور بریزید. کاسه را با پلاستیک بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود.
برش های هلو را به طور مساوی بین 8 لیوان بلند تقسیم کنید. برای هر لیوان هلوها را با پشت قاشق چوبی کمی فشار دهید تا آب آنها خارج شود. حدود 2 قاشق غذاخوری شربت سرد شده را روی هلو بریزید. (باقی مانده شربت را تا 2 هفته در یخچال نگهداری کنید.) تکه های یخ را اضافه کنید. سپس سودا را روی آن بریزید. هم بزنید تا شربت، آب هلو و سودا به طور یکنواخت پخش شود. با 2 برگ نعنا تزئین کنید.
نوشیدنی کیوی لیموناد
مواد لازم
شکر
6 عدد کیوی
2 گرم آب لیمو
1 ج. اب
سودا 1 لیتری
قاچ لیمو و/یا کیوی
آموزش درست کردن نوشیدنی تابستانی کیوی لیموناد
در یک ظرف 1 لیتری، آب لیمو و آب را با هم مخلوط کنید. پوره کیوی را اضافه کنید و هم بزنید. و بگذارید تا خیلی سرد شود.
برای سرو، 1/2 فنجان از مخلوط کیوی را در هر 8 لیوان بلند بریزید. با یخ پر کنید. و تقریباً 1/2 فنجان سودا را اضافه کنید تا لیوان پر شود. اگر دوست دارید، روی لبه هر لیوان یک عدد لیمو و/یا کیوی بریزید.