در این مقاله نحوه درست کردن چای لاته در خانه را با یک روش آسان به شما می گوییم. … این نوشیدنی خامه ای و گرم است که با رویه فوم کرکی کاملی مزه دار می شود.آیا شما مشتاقیک چای لاته لذیذ بنوشید؟ حدس بزنید: به راحتی می توانید یکی از آن ها را در خانه درست کنید! نیازی نیست به کافی شاپ بروید. شما می توانید یک چای لاته حتی بهتر از کافه را به راحتی در خانه خود درست کنید. چیزی که در این نوشیدنی بهطور منحصربهفردی زیبا است: جذابیت ادویههای گرم، تلخی چای، کف شیر پف دار . بله،چای لاته همین است.
طرز تهیه چای لاته
چای لاته چای سنتی ماسالا، یک چای ادویهدار شیری هندی است و آن را با شیر بخارپز کفدار و یک کافه لاته ترکیب میکند. دستور العمل زیر برای چای لاته کمی تند و شیرین است. دستور چای ماسالا نسبت به چای اصلی که تیز است فرق دارد و ملایم است، پس از تهیه چای، شیر بخار پز را برای کف کردن روی آن اضافه می شود. این چای در این دستور، شیرین و سبک است به جای اینکه بیش از حد غلیظ باشد. به خواندن ادامه دهید تا همه چیزهایی را که باید در مورد نحوه درست کردن این چای بدانید… به روش آسان یاد بگیرید.
تفاوت چای لاته و ماسالا
طرز تهیه چای ماسالا
ابتدا چای را درست کنید
نحوه کف کردن شیر برای چای لاته
مهمترین قسمت چای لاته: کف کردن شیر است! این مرحله جایی است که به کمی تکنیک نیاز دارید. اگر اولین بار است که می خواهید شیر را کف دار کنید، توصیه میکنیم قبل از آن شروع به خواندن فوم گیری شیر کنید.
در اینجا چند نکته در مورد نحوه بدست آوردن فوم عالی در چای لاته وجود دارد:
بهترین شیر برای چای لاته؟ اگر لاته غلیظ تری دوست دارید از شیر 2 درصد (مورد علاقه ما) یا شیر کامل استفاده کنید. از شیر بدون چربی استفاده نکنید، زیرا به اندازه کافی کف نمی کند.
شیر را با دمای 150 درجه حرارت دهید (جوش می گیرد). دما برای فوم شیر بسیار مهم است. اگر دماسنج آب دارید از آن استفاده کنید. از فرنچ پرس یا همزن دستی مخصوص نوشیدنی استفاده کنید. برای تهیه فوم نیازی به دستگاه اسپرسوساز ندارید! در این دستور از فرنچ پرس استفاده شده و نتیجه آن عالی شده است. همچنین می توانید از همزن دستی مخصوص نوشیدنی استفاده کنید که بهتر عمل می کند! اگر این وسایل را ندارید، می توانید شیر را به شدت هم بزنید. برای فرنچ پرس، 100 بار یا 1 دقیقه پمپ کنید: در آخر این کار باید فوم زیبا، کرمی و کف دار ایجاد شود!
توجه: این نکات فقط برای شیر لبنی جواب می دهد.