قهوه اسپرسو منشا و انتشار
می خواهیم با قهوه اسپرسو منشا و انتشار آن آشنا شویم: اولین دستگاه قهوه اسپرسو توسط لوئیجی بزرا ، که اولین حق ثبت اختراع را در سال 1901 ثبت کرد . در میلان طراحی شد. این اختراع توسط Desiderio Pavoni خریداری شد که در سال 1905 شرکت La Pavoni را تأسیس کرد و تولید انبوه (یک عدد در روز)را آغاز کرد. در این دستگاه فشار بوسیله بخار تولید شده در دیگ بخار ایجاد می شود. در سال 1940 ، اولین دستگاه های پیستون توسط گاگیا معرفی شد . جایی که این قدرت عضلانی اپراتور بود که فشار لازم را ایجاد می کرد . به لطف اهرمی که بر روی یک پیستون کار می کرد . و آب را از طریق قهوه آسیاب شده مجبور می کرد.
قهوه اسپرسو با شهرنشینی اوایل دهه 1900 در ایتالیا گسترش یافت ، بارهای زیادی متولد شدند که به زودی محل اجتماع شدند.
مهاجران ایتالیایی قهوه اسپرسو را در سراسر جهان پخش می کنند ، این کار را از آلمان و آمریکا آغاز می کنند ، در حالی که بعداً گردشگری گسترده نیز باعث شد قهوه اسپرسو برای گردشگران خارجی شناخته شود و در نتیجه به محبوبیت آن در کشورهای مبدا منجر شود. .
از دهه 1990 میلادی ، بسیاری از کافه های زنجیره ای قهوه سرو می شوند و رشد می کنند و محبوبیت اسپرسو نیز در کشورهای اسکاندیناوی و انگلیس-ساکسون و همچنین ایالات متحده رشد زیادی کرده است.
در حالی که در ایتالیا و سایر کشورهای لاتین مانند اسپانیا اسپرسو در همه کافه ها سرو می شود. و به عنوان یک نوشیدنی محبوب در نظر گرفته می شود .در ایالات متحده آمریکا و سایر کشورها زنجیرهایی که اسپرسو سرو می کنند بیشتر شبیه مکان های چشایی هستند که از نظر کیفیت تخصص دارند. و انواع ترکیبات. تصادفی نیست که قیمت قهوه در ایتالیا به طور متوسط کمتر از سایر کشورهای اروپایی و غیراروپایی است.
قهوه اسپرسو در حال حاضر گسترده ترین شکل قهوه در اکثر کشورهای اروپایی و بسیاری دیگر از کشورهای جهان است ، اگرچه تولد آن نسبتاً اخیر است.
تفاوت بزرگ اسپرسو که در ایتالیا نوشیده می شود و آن که در سایر کشورها تهیه می شود حجم آن است. در اسپانیا ، فرانسه و سایر نقاط جهان قهوه زیاد تر ترجیح داده می شود . بنابراین دارای عطر و طعم کمتر است.
قهوه اسپرسو چیست؟
قهوه با آب جوش تزریق شده در پودر قهوه درست می شود. طبق استاندارد ارائه شده،قهوه اسپرسو از فشار آب بالا (9 اتمسفر در دستگاه های فعلی یا همان ۹ بار) ، اما با دمای زیر 100 درجه(دمای مناسب حدود ۹۵ درجه سانتیگراد) است.
در دستگاه های قهوه اسپرسو آب با استفاده از روش های مناسب (پیستون ، بخار تحت فشار و غیره) مجبور می شود از مخلوط قهوه موجود در یک ظرف مخصوص مجهز به فیلتر عبور دهد. تا از پودر قهوه جلوگیری کند در نهایت در فنجان عصاره گیری میشود.
با افزایش فشار ، میزان استخراج افزایش می یابد . یعنی مقدار ماده جامد استخراج شده از پودر قهوه در واحد حجم آب از آنجا که در مدت زمان کمی استخراج می شود . طعم یا غلظت آن از قهوه های دمی یا قطره ای بیشتر است.
علاوه بر این ، به خصوص آسیاب ریز قهوه برشته شده ، مقاومت در برابر آب تراوش را ایجاد می کند. که اجازه می دهد مواد لیپوفیلی و محلول در آب استخراج شوند که نوشیدنی را در فنجان از نظر خامه ، عطر ، غلظت، طعم خاص منحصر به فرد می کند.
در نتیجه اسپرسو یک نوشیدنی غلیظ ، علاوه بر این کف روی سطح فنجان ایجاد می شود . نوع معمول قهوه اسپرسو است. بعداً تمام متغیرهایی را که کیفیت یک اسپرسوی خوب را تعیین می کنند (مانند گرماژ،آسیاب،دما و …)در نظر خواهیم گرفت
بدیهی است که هرچه کیفیت قهوه بالاتر باشد ، کیفیت اسپرسو نیز بالاتر است.
چگونه دستگاه اسپرسو را کنترل کنیم؟
کنترل و نگهداری ماشین اسپرسو
دستگاه های قهوه اسپرسو باید بطور مداوم تمیز شوند. خصوصاً مناطقی که با قهوه در تماس هستند مانند فیلترها و نگهدارنده های فیلتر ، و تعمیر و نگهداری مناسب باید به صورت دوره ای با تعویض واشرها و تمام قسمتهایی که ممکن است ساییده شوند ، انجام شود.
میزان کافئین قهوه اسپرسو چقدر است؟
یک فنجان اسپرسو نسبت به یک فنجان قهوه فیلتر کافئین نسبتاً کمتری دارد. کافئین بی مزه است ، اما طعم قوی و گاه تلخ اسپرسو این تصور غلط را در افراد ایجاد می کند که تلخی آن به دلیل کافئین است. به دلیل استخراج سریع روش دم آوری اسپرسو ، کافئین کمتری از قهوه آسیاب شده نسبت به روش فیلتر قهوه ترشح می شود. با استفاده از روش کندتر ، قهوه آسیاب شده مدت طولانی تری در آب داغ باقی می ماند. و بنابراین قهوه می تواند کافئین بیشتری را جذب کند.که این توسط فیلتر متوقف نمی شود.
برای تبدیل شدن به یک باریستا حرفهای و یادگرفتن نحوه درست کردن انواع قهوه و حتی شناخت دانههای قهوه باید حتما در یک دوره باریستا خوب شرکت کنید، پیشنهاد ما به شما دوره باریستا جینو کافه است.
[…] اسپرسو میباشد. بسیاری از مردم فکر میکنند که قهوه اسپرسو یک دانه قهوه خاص است اما کاملا اشتباه فکر میکنند. در […]
[…] ساختاری ساده، Americano فقط از آب و اسپرسو تشکیل شده است. نسبت این مواد به طور معمول یک دوم یا یک […]