افتتاح یک کافی شاپ می تواند بسیار سودآور باشد اگر آن را درست انجام دهید. از کنار هر کافی شاپ تخصصی شلوغی رد شوید و احتمالاً مملو از مشتریانی باشد که از قهوه، اسپرسو، لاته، چای، و انواع شیرینی ها و سایر خوراکی ها لذت می برند. Wi-Fi و سایر ویژگیهای کار پسند نیز رایج شدهاند، زیرا کافیشاپها اغلب بهعنوان مرکز جلسات عمل میکنند. سرو قهوه و تنقلات با کیفیت در فضایی مد روز و آرامش بخش می تواند یک تلاش بسیار موفق باشد – یک مدل کسب و کار که توسط استارباکس پیشگام بود و تا سال 2021 به نزدیک به 33000 قهوه خانه در سراسر جهان رسیده است.اگر عاشق قهوه هستید و به دنبال یک فرصت تجاری هستید،بهتر است دوره آموزش کافی شاپ را بگذرانید و اصول سالن داری کافی شاپ را بدانید.
اصول سالن داری کافی شاپ
رعایت اصول سالن داری کافی شاپ با شیوه های مدیریت خوب، کسب و کار شما را بهبود می بخشد!ما عاشق کافی شاپ هستیم. کافه ها یکی از مکان های مورد علاقه ما برای معاشرت با خانواده و دوستان هستند. کافیشاپها محیطی آرام را ارائه میکنند که در آن میتوانیم در حین خوردن یک فنجان اسپرسو داغ و یک شیرینی باگل، استراحت کنیم. موسیقی آهسته و ملایم بسیار دلنیشین است. سالن دار باید همیشه بسیار دوستانه رفتار کند. خدمات سریع و کارآمد و غذا همیشه تازه ازاصلی ترین اصول سالن داری کافی شاپ است. خب، چه چیزی یک کافی شاپ خاص را بهتر از دیگران می کند؟
آموزش اصول سالن داری کافی شاپ و رستوران
برنامهریزی برای کارگران ممکن است مشکل ایجاد کند زیرا کسبوکار خود را با یک روال جدید تطبیق میدهد. رویارویی با رقابت سایر کافی شاپ ها و رستوران ها نیز ممکن است بر تجارت شما تأثیر بگذارد. در مواقع دیگر، رشد خیلی سریع ممکن است به کسب و کار شما نیز آسیب برساند. بنابراین، چگونه به این چالش ها رسیدگی می کنید؟
مدیریت کارمندان را ساده کنید
برای رعایت اصول سالن داری کافی شاپ به عنوان یک مدیر، باید هر یک از کارکنان را به طور مستقل ارزیابی کنید و آنها را به اندازه کافی بررسی کنید. به این ترتیب، مطمئن می شوید که فقط کارکنان با انگیزه، آموزش دیده و خوش اخلاق در کار باقی می مانند.
تفاوت سالن دار و گارسون
سالن دار و گارسون و یا ویتر تفاوتی باهم ندارد و به شخصی اطلاق می شود که وظیفه سفارش گیری از مشتریان را بر عهده دارد. برای آشنایی با ویتر و ظایف آن مقاله معرفی شغل ویتر را از دست ندهید.