گاهی اوقات وقتی نوبت به تجربه نوشیدن قهوه میرسد و چیزی متفاوت میخواهید، قهوه ماروچینو انتخاب خوبی است . به جای نوشیدنی که در آن مواد با هم مخلوط شده اند یا یک قهوه ساده، این نوشیدنی خوشمزه به شما امکان می دهد لایه های مواد به کار رفته را ببینید. بنابراین، طعم آن لذیذ است و تماشای آن نیز زیبا است، که بخشی از دلیل آن است که یک نوشیدنی محبوب با قهوه است.
چه موادی لایه های قهوه ماروچینو را تشکیل می دهد؟
این نوشیدنی با اسپرسو، پودر کاکائو و کف شیر درست می شود و سپس در لیوان سرو می شود. تا بتوانید لایه های مواد را ببینید. از نظر طعم، بسیار شبیه موکا است.
به خواندن ادامه دهید تا درباره این نوشیدنی قهوه بیشتر بدانید، از جمله اینکه چگونه درست می شود و از کجا آمده است!
قهوه ماروچینو Marocchino چگونه درست می شود؟
ماروچینو
مواد لازم
کف کننده شیر
قاشق
شیشه
دانه های قهوه
اب
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
شیر
طرز تهیه
در مرحله بعد، یک لایه پودر کاکائو بریزید. میزان استفاده از پودر کاکائو بسته به ذائقه افراد متفاوت است، اما از آنجایی که لایه باید ضخیم باشد، احتمالاً به حدود 2 قاشق غذاخوری نیاز دارید.
شیر خود را بخار پز کرده و کف دار کنید ( فوم گیری شیر) تا زمانی که حالت کفی که روی کاپوچینو پیدا می کنید، شود.
پس از آماده شدن، به اندازه کافی با قاشق میل کنید تا با مقدار شات اسپرسو مطابقت داشته باشد.
سپس روی آن کمی پودر کاکائو بپاشید.
تاریخچه قهوه ماروچینو
سرانجام، قهوه ماروچینو – که بر اساس Bicerin ساخته شده بود – در قرن بیستم، مدتی پس از جنگ جهانی دوم اختراع شد. اولین قهوه ماروچینو از Bar Carpano در Piedmont آمد که حدود 90 کیلومتر با تورین فاصله دارد. به نظر میرسد نام نوشیدنی اشارهای به رنگ قهوهای آن (که در ایتالیایی “مارونچینو” است) باشد – این رنگ از نظر ظاهری به نوعی چرم که از پوست گوسفند و بز به دست میآید، معروف به ماروچینو نزدیک است.
تغییرات زیادی در قهوه ماروچینو در سراسر جهان وجود دارد
تفاوت قهوه ماروچینو و موکا
از آنجایی که قهوه ماروچینو و موکا هر دو نوشیدنی های قهوه شکلاتی هستند، ممکن است تصور کنید که کاملاً شبیه به هم هستند – و همینطور هم هست. با این حال، آنها همچنین دارای برخی تفاوت های کلیدی هستند (به غیر از لایه های موجود در ماروچینو ).
بزرگترین تفاوت این است که موکا یک نوشیدنی بسیار بزرگتر از ماروچینو است که در یک فنجان 250 تا 350 گرم سرو می شود. تفاوت اندازه به این معنی است که ماروچینو سبک تر است، اما اگر برای به قهوه بیشتری نیاز دارید، احتمالاً موکا انتخاب بهتری خواهد بود. طعم ماروچینو کمی متعادلتر است، بنابراین میتوانید طعم اسپرسو را بیشتر حس کنید.
تفاوت مهم دیگر بین این دو نوشیدنی این است که موکا نه با مقداری پودر کاکائو، بلکه با قطرهای از سیروپ شکلات و خامه زده میشود.

