باریستا
یک باریستا مانند یک دستگاه قهوه ساز اسپرسوساز است که دانش گسترده ای در مورد قهوه دارد. و نوشیدنی را برای مشتری آماده، تزئین و سرو می کند.باریستا کلمه ایتالیایی است. این اصطلاح ابتدا در زبان انگلیسی پذیرفته شد، جایی که معنای آن کمی تغییر کرد. در حالی که یک باریستا در ایتالیا انواع نوشیدنی ها را سرو می کند. این اصطلاح در کشورهای انگلیسی زبان به فردی اطلاق می شود که نوشیدنی های مبتنی بر اسپرسو را به صورت حرفه ای و در درجه اول در کافی شاپ ها تهیه و سرو می کند. این اصطلاح متعاقباً با این معنی وارد زبان آلمانی شد. یک باریستا همچنین غالباً استاد “لاته آرت” است. که هنگام ریختن کف شیر روی اسپرسو، تصاویری در کاپوچینو ایجاد می کند. باریستاها در زمینه فعالیت خود به دانش ترکیبات قهوه، برشته کردن قهوه، نحوه کار و نگهداری دستگاه های اسپرسوساز، شیر کف و موارد دیگر نیاز دارند. چنین دانشی را می توان در دوره های آموزش باریستا به دست آورد. آموزش خصوصی باریستا در این آکادمی برگزار می گردد .چون اصولا کلاسها تک نفره هستند.
در آموزش خصوصی باریستا چه چیزهایی می آموزید:
- آموزش حرفه ای نوشیدنی های قهوه بر پایه اسپرسو
- آموزش تئوری در مورد انواع نوشیدنی های موجود
- کنترل مرغوبیت کالاها
- آموزش لاته آرت تخصصی
در پایان دوره توانایی به وجود آوردن طعم های جدید را خواهید داشت.
دوره آموزش خصوصی باریستا در آکادمی ژینو
آکادمی ژینو دارای اساتید حرفه ای در زمنیه کافی شاپ هستند. و دارای مجوز آموزشی از آکادمی ASU و QAI که می توانید استعلام آنها را بگیرید و اطمینان حاصل فرمایید.
شرایط آموزش خصوصی
امکان برگزاری جلسه ها به صورت فشرده
در صورت عدم یادگیری وجه عودت داده می شود
محیط آموزشی استاندارد
مواد اولیه رایگان
ارائه مدرک بین المللی
سرفصل های دوره
- بار گرم و بار قهوه شامل 63 آیتم
- لاته آرت تخصصی
- موج سوم قهوه (کمکس، V60 ، سایفون ، آیروپرس ، فرنچ پرس)
- ماکتل
- میکسولوژی مولکولی و مولتی لایه
- شیک
- گلاسه
- اسموتی
- فراپه
- دمنوش
- آیس
- گارنیش های مدرن
- دکورینگ مولکولی
- قهوه شناسی
- تظیم آسیاب
- شستشوی دستگاه اسپرسو
- مدیریت
همچینین با ابزار باریستا را به خوبی میشناسید.
برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه آموزش باریستا مراجعه بفرمایید.