آموزش لاته آرت مبتدی

آموزش لاته آرت مبتدی

برای شروع یادگیری لاته آرت، در اینجا چند مرحله اساسی برای آموزش لاته آرت مبتدی وجود دارد که می توانید دنبال کنید: مهارت های اسپرسو خود را کامل کنید: لاته آرت با یک شات اسپرسو خوب شروع می شود، بنابراین مهم است که این مرحله را درست انجام دهید.

آزمایش با انواع مختلف شیر: شیرهای مختلف دارای محتوای چربی متفاوتی هستند که بر بافت و قابلیت ریختن آن تأثیر می گذارد. سعی کنید از شیرهای کامل، 2 درصد و غیر لبنی استفاده کنید تا ببینید کدام یک برای شما بهتر است. فوم گیری شیر

پارچ مناسب را انتخاب کنید: یک پارچ کوچک با دهانه باریک برای ایجاد طرح های لاته آرت بهترین است.

تمرین ریختن: ابتدا شیر را در فنجان بریزید و سپس اسپرسو را اضافه کنید. ریختن در ارتفاعات و سرعت های مختلف را آزمایش کنید تا ببینید چگونه بر طراحی تاثیر می گذارد.

با طرح های اولیه شروع کنید: با طرح های ساده مانند قلب یا روزتا شروع کنید و به طرح های پیچیده تر برسید.

به تمرین ادامه دهید: مانند هر مهارت جدید، هرچه بیشتر تمرین کنید، بهتر خواهید شد. بنابراین، اگر طرح های شما در ابتدا کامل نیستند، ناامید نشوید، به تلاش و آزمایش ادامه دهید.

در دوره لاته آرت شرکت کنید: اگر می‌خواهید یادگیری ساختارمندتری داشته باشید، یا در دوره باریستا حرفه‌ای شرکت کنید.

طرح روی لاته

لاته آرت تمرین ایجاد طرح روی سطح لاته است که معمولاً با ریختن شیر بخار پز در یک شات اسپرسو انجام می شود. این طرح با کنترل جریان و زاویه ریزش و همچنین حرکت پارچ ایجاد می شود. برخی از محبوب ترین طرح های لاته آرت عبارتند از: قلب، گل رز، لاله و قو. طرح لاته آرت

در آموزش لاته آرت مبتدی برای  ایجاد طرح های لاته آرت، استفاده از شات اسپرسو با کیفیت بالا و شیر بخارپز بسیار مهم است. شیر باید بافتی صاف و مخملی، با حباب های کوچک و براقی داشته باشد. شات اسپرسو باید به خوبی استخراج شود، با طعمی غنی، پررنگ و کرمی غلیظ باشد.

نازل طرز استفاده از نازل بخار قهوه ساز 

هنگامی که اسپرسو و شیر مناسبی دارید، کلید ایجاد طرح های لاته آرت تمرین، تمرین، تمرین است. از طرح های ساده مانند قلب یا روزتا شروع کنید و به تدریج به طرح های پیچیده تر برسید. با به دست آوردن تجربه بیشتر، سبک و تکنیک خود را توسعه خواهید داد و می توانید طرح های منحصر به فرد و زیبایی را ایجاد کنید که همه متعلق به خودتان هستند.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها