درواقع معنای اصلی گلاسه مخلوطی از بستنی در مایعی با همان طعم میباشد. با ما در آموزش کافه گلاسه همراه باشید. برای علاقه مندان به این نوشیدنی خوشمزه در این مقاله با انواع طعم ها و میوه های رنگارنگ گفتهشده است. تا بتوانید این نوشیدنی راحت و آسان را به شیوه های مختلف درست کنید.
آموزش کافه گلاسه
مطمئناً هرزمانی که به کافی شاپ رفته اید قطعاً نام کافه گلاسه به گوش شما خورده است. نوشیدنی گلاسه که با میوه های مختلف، بستنی، شیر و … درست میشود. از محبوبیت بسیاری در میان مردم برخوردار است.
کافه گلاسه یک نوشیدنی خنک و تابستانی است. که مورد استقبال بسیاری از افراد بوده و ما در این مطلب قصد داریم این نوشیدنی خوشمزه را با یک روش آسان و کافی شاپی به شما آموزش دهیم:
مواد موردنیاز جهت تهیه کافه گلاسه:
- شیر یک فنجان (معادل 100 میلیلیتر)
- بستنی وانیل بهدلخواه
- قهوه یا اسپرسو به میزان دلخواه
- سیروپ وانیل (10 میلیگرم)
توجه: اگر قصد دارید کافه گلاسه را برای مهمانان خود آماده کنی. برای تزئین آن از سس شکلاتی و یا پودر شکلاتی نیز میتوانید استفاده کرده. و یا تکه های میوه روی آن قرار دهید. این کار کاملاً به سلیقه و خلاقیت خود شما بستگی دارد و اختیاری است.
در آموزش کافه گلاسه تهیه آن به روشهای متنوعی انجام میپذیرد. که ما چند روش طرز تهیه کافه گلاسه به روش کافی شاپی را پیشروی شما قرار میدهیم. تا بسته به سلیقه خود انتخاب کنید.
آموزش اول:
در ابتدا همانطور که در تصویر بالا نیز مشاهده میکنید. سس کاراملی را بر روی دیواره های لیوان بریزید. تا ظاهری جذاب و خیره کننده به شما بدهد.
حال به سراغ قهوه و یا اسپرسویی که از قبل آماده کرده اید میرویم. و آن به همراه سیروپ وانیل داخل شیر ریخته و مخلوط میکنید. بعد از این که کاملاً یکدست شد. میتوانید بستنی را نیز داخل آن بریزید. و با به دست آمدن یک ترکیب یکدست آنها را به داخل لیوان بریزید. و روی آنها از تکه های یخ استفاده کنید. برای تزئین نیز از اسکوپ بستنی و پودر شکلاتی استفاده کنید.
آموزش دوم:
در این آموزش کافه گلاسه اگر بخواهید نوشیدنی شما فرم و حالت خود را حفظ نماید.
ابتدا قهوه و شیر را با هم بر روی حرارت جوشانده و درون یخچال قرار داده تا کاملاً خنک شود. و در مرحله دوم مخلوط شیر و قهوه را به لیوان تزئین شده کاراملی خود ریخته و اسکوپهای بستنی را روی آن قرار میدهید.
نکاتی جهت خوش طعم کردن کافه گلاسه:
کافه گلاسه یک نوشیدنی مدرن و خنکی است. که علاوه بر فصل تابستان، در فصل زمستان نیز مشتریهای خود را دارد.
طعم عالی آن موجب شده است که در میان ایرانیان طرفداران بسیاری داشته باشد.
همانطور که گفتیم افراد این نوشیدنی لذیذ را با روشهای متفاوتی تهیه کرده و مطابق باسلیقه خود به آن طعم میدهند.
ما در این آموزش نکاتی را خواهیم گفت که طعم نوشیدنی شما را دلپذیرتر خواهد کرد:
- استفاده از شیرکاکائو پرچرب نوشیدنی را بهتر میکند.
- بهجای استفاده از سس شکلات و یا پودر آن، شکلات آب شده مناسب تر است.
- در عوض استفاده از اسپرسو از نسکافه و یا طعمهای دلخواه خود میتوانید استفاده کنید.
- میزان مواد گفته شده را باید به اندازه مخلوط کنید تا نوشیدنی طعم اصلی خود را داشته باشد.
- در کل 15 دقیقه زمان برای تهیه این نوشیدنی نیاز خواهید داشت.
- برخی از افراد شکر نیز به مخلوط شیر اضافه میکنند تا طعم شیرینتری داشته باشد.
انواع روشهای تزئین کافه گلاسه
همانطور که آموزش کافه گلاسه شیوه های مختلفی برای خود دارد. تزئین آن نیز روشهای بسیاری دارد. تا شما بتوانید یک نوشیدنی جذاب و مدرن تهیه کنید.
- برای تزئین این نوشیدنی منحصربه فرد از خامه و تکه های میوه میتوان استفاده کرد.
- همانگونه که در تصاویر مشاهده میکنید، بر روی کافه گلاسه خود مقداری خامه قنادی بریزید. و یا از تکه های توتفرنگی استفاده کنید.علاوه بر آن سسهای کاراملی و شکلاتی نیز برای دیواره های لیوان استفاده میگردند.
- پودر پسته میتواند زیبایی خاصی به نوشیدنی شما ببخشد. تکه های موز و یا گردو طعمی دلپذیر به کافه گلاسه میدهد. این روشها کاملاً بسته به سلیقه افراد دارد. و با استفاده از ایده های جذاب و خلاقیت خود خواهید توانست یک کافه گلاسه کافی شاپی زیبا تهیه کنید.
تفاوت گلاسه قهوه با کافه گلاسه:
مخلوطی از شیر و بستنی را با هم گلاسه میگویند. حال میان گلاسه قهوه و کافه گلاسه یک تفاوت کوچک وجود دارد.
- برخی از افراد تصور میکنند هیچ تفاوتی میان گلاسه قهوه و کافه گلاسه نمیباشد. اما طعم این دو نوشیدنی با هم متفاوت است. کافه گلاسه را که در موارد بالا دانستیم چگونه تهیه میگردد. اما در درست کردن گلاسه قهوه از نوشیدنی قهوه و بستنی با طعم قهوه استفاده میشود.در تهیه کافه گلاسه از بستنی وانیلی استفاده میگردد. نکته ای که در این مطلب حائز اهمیت است. این میباشد که در زمان تهیه گلاسه قهوه نباید از بستنی وانیلی استفاده کرد و بالعکس در زمان تهیه کافی گلاسه نیز هرگز نباید از بستنی قهوه استفاده کرد. زیرا با این کار طعم واقعی خود را از دست خواهند داد.
صحبت های پایانی
در این آموزش کافه گلاسه دریافتیم که این نوشیدنی جزء محبوبترین، آسانترین و خوشمزه ترین نوشیدنیهای کافیشاپها محسوب میگردد. و تنوع در آن بهقدری است که افراد میتوانند متناسب با مزاج و سلیقه خود طعمهای مختلفی از آن را انتخاب کنند. آموزش کافه گلاسه یکی از سرفصلهای دوره آموزش باریستا نیز می باشد.
برخی از افراد هنگامی که ظاهر آن را میبینند. این تصور را دارند که این نوشیدنی ممکن است پرهزینه و مشکل باشد. به همین دلیل نمیتوان آن را تهیه کرد. اما درواقع اینطور نیست و تهیه و تزئین کافه گلاسه کار چندان سختی نمیباشد.کافه گلاسه را یکبار مطابق با دستوری که در این مقاله نوشتهایم درست کرده. و با مهمانان خود نوش جان کنید. بدون اینکه بخواهید هزینه زیادی بابت آن پرداخت کنید. گلاسه ها دارای انواع مختلفی ازجمله کافه گلاسه، موز گلاسه، شکلات گلاسه، آلبالو گلاسه، گلاسه توت فرنگی و … میباشند. و هرکدام نیز طعم متفاوتی دارند.
- فقط این نکته را دقت کنید که بهتر است انواع لیوان در کافی شاپ را بشناسید. برای تهیه کافه گلاسه حتماً از لیوان های پایه بلند استفاده کنید.
- برای افتتاح کافی شاپ اولین و مهم ترین چیزی که نیاز است درمورد آن اطلاع داشته باشید نحوه درست کردن انواع قهوه و آشنایی با قهوه ها است، برای این پیشنهاد ما به شما دوره آموزش باریستا جینو کافه است.