آیس موکا
20
دی

آیس موکا رسپی فوق العاده آسان!

طرز تهیه این دستور ساده آیس موکا بسیار عالی است، فقط به پنج دقیقه زمان نیاز دارید تا آن را آماده کنید. امروز یکی از رسپی های مورد علاقه های من، تهیه یک آیس موکا است.

دستور العمل آیس موکا فوق العاده آسان

درست کردن آیس موکا مانند موکاهای خانگی بسیار ساده است. برای اینکه نوشیدنی غنی تری داشته باشید. شیر، پودر کاکائو، شکر، قهوه سرد و کمی خامه فرم دهنده به مقدار اختیاری نیاز دارید.

اگر قهوه سرد دم دست دارید ، حدود پنج دقیقه طول می کشد تا همه چیز را کنار هم بریزید، روی یخ بریزید و هوس کافئین و شکلات را برطرف کنید.

مواد تشکیل دهنده

شیر

به‌طور پیش‌فرض، استارباکس از ۲ درصد شیر در نوشیدنی‌های قهوه‌اش استفاده می‌کند، اما شما می‌توانید از هر شیری که می‌خواهید از جمله شیرهای غیرلبنی  در آیس موکا استفاده کنید. هر چه شیر شما چربی بیشتری داشته باشد، نوشیدنی شما غنی تر و خامه تر خواهد بود.

شربت شکلات خانگی:

به جای استفاده از شربت شکلات آماده در فروشگاه یا مخلوط شکلات داغ مانند بسیاری از دستور العمل های خانگی، شربتی سریع از پودر کاکائو، شکر و آب برای طعم دادن به پایه موکا درست کنید.

خامه سنگین:

خامه اختیاری است، اما طعم واقعا خوشمزه ای به قهوه می دهد.

طرز تهیه آیس موکا در خانه

۱. ابتدا شکر، پودر کاکائو و کمی شیر را روی اجاق گاز میزنیم تا شکر حل شود و شربت شکلاتی یکدستی به دست آید.

۲. سپس فقط کمی شیر و قهوه سرد را با شربت مخلوط کرده، هم بزنید و روی یخ بریزید.

۳. در صورت تمایل با خامه فرم گرفته تزیین کنید.

چگونه به سرعت قهوه را خنک کنیم؟

همانطور که در بالا ذکر شد، شما می توانید از قهوه سرد در آیس موکا استفاده کنید زیرا ریختن یک موکای گرم روی یخ فقط باعث آب شدن بیش از حد آن می شود. اگر می‌توانید از قبل برنامه‌ریزی کنید، مقداری قهوه باقی‌مانده را از شب قبل در یخچال بگذارید، تا صبح بیایید.

اما اگر اکنون به یک موکای سرد نیاز دارید و قهوه سردی در یخچال ندارید، کارهایی که می‌توانید انجام دهید این است:

یک قابلمه قهوه را با قدرت دو برابر دم کنید و روی یک فنجان یخ بریزید (حدود ۱ فنجان یخ در هر فنجان قهوه). یخ ذوب می‌شود و قهوه را سرد می‌کند و در عین حال آن را به حالت عادی می‌رساند. قهوه باقیمانده را در قالب های یخ فریز کنید که می توانید دفعه بعد بدون نگرانی در مورد آب شدن قهوه خود از آنها استفاده کنید.
یا قهوه داغ را در یک فنجان بزرگ بریزید و آن را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا حداقل به دمای اتاق خنک شود. اما آن را فراموش نکنید! 😉