اشتباه پیشخدمت ها
28
تیر

۱۰ اشتباه پیشخدمت ها (WAITERS) که بسیار بسیار رایج است!

مهمترین چیز در یک رستوران – علاوه بر آشپزخانه – کیفیت خدمات است. پیشخدمت های جوان اغلب سعی نمی کنند ظرافت های این حرفه را بیاموزند. در عوض، آنها همان اشتباهات را مرتکب می شوند و عادات بدی را به وجود می آورند. ما نامطلوب‌ترین اشتباه پیشخدمت ها که اغلب مرتکب می‌شوند جمع‌آوری کردیم. تا به صاحبان رستوران‌های تازه کار مشکلاتی را که هنگام مدیریت کارکنان جلوی خانه‌شان با آن‌ها روبرو می‌شوند یادآوری کنیم.متاسفانه فقط تعداد کمی از پیشخدمت ها حرفه ای هستند.

در بیشتر موارد، باید به آنها از ابتدا آموزش دهید. یا کمک کنید تا بر عادات بدی که از رستوران دیگری آموخته است غلبه کند.بر اساس گزارش انجمن ملی رستوران‌های ایالات متحده، در سال‌های اخیر نرخ جابجایی کارکنان رستوران به ۷۴.۹ درصد رسیده است. ارائه آموزش با کیفیت به کارکنان از همان ابتدا می تواند به کاهش این میزان کمک کند.

یکی از سخت ترین چالش هایی که مدیریت رستوران با آن مواجه است، ایجاد انگیزه در کارکنان برای عملکرد خوب و مداوم است. وظیفه اصلی شما به عنوان یک مدیر خوب رستوران این است که به آنها توضیح دهید که کار در یک کافه یا رستوران نیاز به توجه ویژه به جزئیات دارد.و محدود به طرح “پذیرفتن سفارش → آوردن غذا → چک دادن → انعام گرفتن” نیست. هنگامی که پیشخدمت ها اشتباهات رایجی را مرتکب می شوند، کارکنان شما کیفیت خدمات و حجم انعام خود را کاهش می دهند. توضیح دهید که خدمات عالی، توجه به جزئیات و اجتناب از اشتباهات آشکار به آنها کمک می کند نکات بهتری کسب کنند و عضو تیم بهتری باشند.

پیشخدمت

۱۰ اشتباه پیشخدمت ها (WAITERS)

1. ناتوانی در توصیه وعده های غذایی به مشتریان 

این بدیهی است اما یکی از رایج ترین اشتباهاتی است که پیشخدمت ها مرتکب می شوند. حرفه ای ها غذاهایی را توصیه می کنند که هرگز خودشان امتحان نکرده اند. با این حال، این تنها تقصیر پیشخدمت ها نیست. شما می دانید که چگونه یک منوی رستوران درست کنید، اما آیا کارمندان شما می دانند چگونه این کار را انجام دهند؟ روش های ساخت منوی خود را با آنها به اشتراک بگذارید تا درک عمیقی از آیتم های منو ایجاد کنید. به عنوان یک مدیر یا مالک، باید مطمئن شوید که پیشخدمت شما با تمام غذاهای موجود در منو آشنا است. اگر نمی‌خواهید برای رسیدگی به این موضوع پول یا زمان صرف کنید، از اینکه پیشخدمت‌هایتان نمی‌توانند به اندازه کافی به مهمانان کمک کنند، تعجب نکنید. وقتی مهمانانتان می پرسند که آیا  فلان غذای مخصوص سرآشپز ارزش امتحان کردن دارد یا خیر، انتظار شنیدن سکوت یا لکنت را داشته باشید. این مشکل شامل حدس زدن نیز می شود. اگر پیشخدمتی سعی کند طعم غذا را بر اساس توضیحات منو توضیح دهد، ممکن است صادقانه باور کند که به حقیقت نزدیک است. اما، وقتی مهمان غذا را امتحان می‌کند و متوجه می‌شود که طعم آن شبیه توصیف پیشخدمت نیست، آنجاست که مشکل ایجاد می‌شود.

۲. اشتباه گرفتن دستورات

پیشخدمت ممکن است به توانایی خود در به خاطر سپردن سفارشات یا خواندن یک یادداشت خط خورده اعتماد زیادی داشته باشد. سپس کارمندان ارشد ممکن است به نظر بیایند که نوشتن یک دستور به وضوح غیر مودبانه است. بی ادبی نیست و خیلی بهتر از تحویل دادن غذای اشتباه سر سفره است. در نهایت، می تواند به خطاهای آشپزخانه ختم شود. مردم مرتکب اشتباه می شوند، و این همیشه بر عهده گارسون نیست، اما پیشخدمت نباید اجازه دهد که آن غذا به میز برسد. خوشبختانه، فناوری به طور قابل توجهی روند سفارش را تغییر داده است. اکنون، کارمندان شما می توانند با یک سیستم POS رستوران کار کنند که به آنها امکان می دهد قبل از ترک میز، سفارشات را وارد کرده و دوباره بررسی کنند. 

۳. عدم آوردن سفارش به موقع سفارشات تاخیری یک اشتباه پیشخدمت ها ست که کاملا رایج است

وقتی یک گروه بزرگ وارد می‌شود و هر کدام چیز متفاوتی سفارش می‌دهند، هدف این است که همه چیز را به یکباره ارائه دهیم. آشپزخانه ها باید تلاش کنند تا مطمئن شوند که همه ظروف یک میز به یکباره آماده هستند. بسیاری از اشتباهات ارتباطی رستوران وجود دارد که منجر به تاخیر در سفارشات می شود. پیشخدمت‌ها باید همیشه در صورت تاخیر در سفارش، بدون توجه به تقصیر چه کسی، با مهمانان ارتباط برقرار کنند. مهمانان برای لذت بردن از یک وعده غذایی خوشمزه و گپ زدن در فضایی دنج به رستوران ها می آیند. آنها نمی خواهند منتظر سرد شدن سوپ خود باشند یا نگران این باشند که چه زمانی دوستشان سفارشش را دریافت می کند. گارسون باید این را بفهمد و سرویس را طوری تنظیم کند که کسی با بشقاب خالی ننشیند.

۴. بیش از حد دوستانه  بودن

چند نشانه حکایت از بیش از حد دوستانه بودن وجود دارد. عجله میهمانان، هل دادن اقلام گران قیمت منو، و ترغیب مهمانان برای سفارش نوشیدنی، نشانه های یک پیشخدمت «در راه» است.اشتباهات متداول در انتظار میز شامل عجله کردن مهمانان با برداشتن ظروف کثیف از مهمان به محض اتمام آن است. پیشخدمت ها باید تعادل ظریفی بین برداشتن ظروف به محض اتمام کار مشتری و گذاشتن آنها برای مدت طولانی روی میز پیدا کنند.
تبلیغات وسواس گونه اقلام گران قیمت منو اغلب با کارکنان خدمات بیش از حد دوستانه همراه است. حتی اگر مهمان در مقابل کاریزمای پیشخدمت مقاومت نکند و قبول کند که غذا را امتحان کند، این احساس که تحت فشار قرار گرفته است باقی خواهد ماند. آنها ممکن است برای امتناع بیش از حد احساس ناراحتی کرده باشند، و احتمال زیادی وجود دارد که مهمان دوباره به آنجا سر نزند.

“آیا می‌خواهید اول چیزی برای نوشیدن سفارش دهید؟” پیشنهاد آوردن نوشیدنی بدون نمایش منو از جمله اشتباهات رایج پیشخدمت ها است. اگر یک مهمان برای اولین بار است که به آنجا مراجعه می کند، به فرصتی نیاز دارد که منو را بررسی کند تا ساختار قیمت های رستوران شما را درک کند.ولی هنگامی که مشتریان همیشگی بازدید می کنند، بدون اینکه از آنها خواسته شود، آنچه را که می خواهند سفارش می دهند.

۵. «نخواندن» جداول به خوبی

پیشخدمت هایی که با هر میز دقیقاً یکسان رفتار می کنند، به سختی می توانند موفقیت در خدمات را ببینند. گروه ها به دلایل مختلفی وارد می شوند و هرکسی انتظارات متفاوتی از تجربه خود دارد. این زوج جوان احتمالاً گارسونی نمی خواهند که مدام به آنها مراجعه کند و باعث اذیت آنها شود. با این حال، گروهی از دوستان ممکن است بخواهند کمی توجه بیشتری داشته باشند.اساس اشتباهات پیشخدمت ها در اینجا شامل درک نکردن آموزش پویا و ناکافی است. حتی برون‌گراترین افراد نیز ممکن است در درک نشانه‌های اجتماعی مشکل داشته باشند.

درک نیاز میزها می تواند به کارمندان کمک کند تا بدانند ابتدا با چه کسی صحبت کنند و چگونه به شیوه ای مودبانه و جذاب با گروه تعامل کنند.با آموزش صحیح زبان بدن، تماس چشمی و حتی الگوهای سفارش نوشیدنی ها به پیشخدمت های خود کمک کنید. پیشخدمت های با تجربه حرفه ای هستند، این مهارت فقط با تمرین و بازخورد مکرر به دست می آید.

برای توجه به میزها:

گروه را برای سطوح مختلف تماس چشمی بررسی کنید.

زبان بدن را انتخاب کنید (خم شدن به جلو دعوت کننده است، در حالی که بازوهای ضربدری نشانه بسته بودن است).

پویایی میز را مشخص کنید، بپرسید که آیا این میز یک گروه از همکاران، یک زوج یا یک خانواده است.

۶. توجه بیشتر به مهمانان خاص

یکی دیگر از اشتباهات رایج توجه بیشتر به مهمانان خاص نسبت به دیگران است. مشتریانی که نشسته اند نباید فکر کنند که با آنها به اندازه رستوران های دیگر  رفتار نمی شود. به خصوص اگر ظاهر بیرونی بازدیدکنندگان از نظر بصری متفاوت باشد. نیمی از رستوران ها از خدمات کند شکایت دارند، و اغلب اتفاق می افتد زیرا پیشخدمت ها تمایل دارند به مهمانانی که در منطقه نزدیک آنها هستند توجه کنند. شما نباید سعی کنید. انواع مختلفی از گارسون ها را استخدام کنید که مثلا در زمینه مادران دارای
.فرزند و تخصص جداگانه ای برای برقراری ارتباط با جوانان دارند. پیشخدمت های شما باید به خوبی با همه ارتباط برقرار کنند.

توصیه برای پیشخدمت هایی که می خواهند مهارت های ارتباطی خود را توسعه دهند این است که گروه هایی را بپذیرند که خارج از منطقه دید آنها هستند

ویتر

۷. گارسون نباید فقط چیزی را که مشتری سفارش داده به او ارائه دهد.

. آنها باید هر کاری که ممکن است انجام دهند تا مشتریان احساس راحتی کنند. یک پیشخدمت رستوران بد این فرصت های راحت را به خاطر نمی آورد:

  • دادن مداد و کتاب رنگ آمیزی به کودک
  • آب آوردن برای حیوانات خانگی مهمان در روزهای گرم
  • کمک به مشتریانی که لپ تاپ دارند برای پیدا کردن میز در کنار پریز برق
  • به مشتریان تعداد زیاد این فرصت را می‌دهید که دور میز بزرگ بنشینند
  • یادآوری به مشتریان اگر غذا حاوی مواد آلرژی زا باشد
  • پرسیدن اینکه مهمانان استیک پخته شده خود را یه چه صورت ترجیح می دهند
  • ارائه نوشیدنی های ویژه در زمان های مناسب، مانند قهوه با دسر.

اشتباه پیشخدمت ها اغلب بر رفتار غیرقابل قبول کاملاً متمرکز است. گارسون ها نباید مهمانان خود را گم کنند. بهتر است مرتب میز را چک کنند و مکرراً از کنار آنها عبور کنند. پیشخدمت ها نباید مهمان ها را صرفاً به این دلیل که پشت میزی نشسته اند که در منظقه یا دید آنها نیست نادیده بگیرند.

۸. وادار کردن مهمانان برای پرداخت رسیدشان

پیشخدمت های تازه کار ممکن است فکر کنند که مردم در حال گپ زدن هستند و عجله ای برای رفتن ندارند. در حالی که پیشخدمت های دیگر ممکن است فراموش کرده باشند که رسید را روی میز تحویل بگیرند.

انتظار برای رسید غذا می تواند باعث ناامیدی مشتری بیشتر از انتظار برای یک میز یا غذا شود. پیشخدمت های شما باید همیشه از زمانی که مهمانان سیگنال های “آماده برای رفتن” را ارسال می کنند، آگاه باشند.
متأسفانه، بسیاری از پیشخدمت‌ها سال‌ها طول می‌کشد تا مهارت اراده رسید به مشتریان را ارائه دهند. برای کمک به پیشخدمت هایتان در یادگیری، به آنها بیاموزید که سطوح نوشیدنی را بررسی کنند، تشخیص دهند که آیا غذای مشتریان تمام شده است یا خیر، و همیشه به مهمانان اطلاع دهید که می توانند راخت وقت خود را صرف غذا خوردن کنند. خدمات مشتری پیشخدمت چیزی است که می تواند به طور قابل توجهی بر کل تجارت شما تأثیر بگذارد.

۹. آرامش بیش از حد قبل از بسته شدن

بیشتر مشکلات پیشخدمت قبل از بسته شدن، در آخرین ساعت خدمات ایجاد می شود. کارکنان می خواهند به خانه بروند، اما کافه شما باز است تا آخرین مهمان غذایش را تمام کند. در این مدت، گارسون ها باید مراقب باشند.گارسون نباید از مهمانانی که اندکی قبل از بسته شدن وارد می شود شکایت کند. یک پیشخدمت هرگز نباید پاسخ گستاخانه بدهد، یا مهمتر از آن، از پذیرش سفارش امتناع کند.

نکته اصلی این است که از نگاه کردن به گونه ای اجتناب کنید که گویی پیشخدمت ها بیش از حد درگیر تعطیل کردن محل هستند یا نگران رسیدن به خانه هستند.

مطمئن شوید که این کارها را نمی کنند:

  • موسیقی را خاموش کنند.
  • چراغ های اتاق غذاخوری را خاموش کنند.
  • صندلی ها را حتی برای نظافت روی میزها قرار دهند.
  • سس ها یا وسایل سفره اطراف مهمانان را تمیز کنند.

بهتر است فقط منتظر بمانید تا مهمانان آنجا را ترک کنند یا مؤدبانه به آنها یادآوری کنید که رستوران تا ۱۰ دقیقه دیگر بسته می شود و در همین حین به آنها پیشنهاد دهید که برای تاکسی تماس بگیرید و باقیمانده غذای آنها را بسته بندی کنید.

۱۰. بررسی نکردن اینکه همه چیز راضی کننده است یا خیر!

پیشخدمت ها نقاط کلیدی تماس مشتری هستند و می توانند بازخورد مفید و صادقانه تری از مهمانان نسبت به هر نظرسنجی دریافت کنند.! بررسی کنید زیرا اکثر مهمانان در رستوران شما صحبت نمی کنند، اما در مورد یک تجربه بد به صورت آنلاین کامنت می گذارند.

کارکنان خود را آموزش دهید که از میزهایی بپرسند که به وضوح تجربه برجسته ای نداشته اند. پیشخدمت های شما باید بدانند که یک سوال ساده می تواند از بررسی وحشتناک یا درگیری آشکار جلوگیری کند.
بررسی های آنلاین به احتمال زیاد نادرست هستند. نه به این دلیل که بازخورد رو در رو نیست، و ممکن است ذهنی و دور از واقعیت باشد. صحبت کردن با یک مشتری در مورد تجربه بدشان قبل از خروج از در،احتمال وضعیت بد را کاهش می دهد. بی توجهی احتمالاً در صدر صفات نامطلوب فهرست پیشخدمت ها قرار دارد.

بایدها و نبایدهای پیشخدمت را به کارکنان خود توضیح دهید.در مورد ارائه خدمات بدون اشتباه چند باید و نباید وجود دارد. معمولاً همه آنها در چک لیست توضیح داده می شوند. البته، هر موقعیت روی میزها کمی متفاوت است، اما مواقعی وجود دارد که همه سزاوار برخورد یکسان هستند.

مشکلات و اشتباه پیشخدمت ها را که در کار به وجود می آید، درک کنید

کار کردن به عنوان پیشخدمت یا ویتر، عوارض اجتناب ناپذیری دارد و به عنوان صاحب رستوران، باید این موارد را درک کنید. مشکلات رایج اغلب شامل کار کردن در ساعات اولیه و دیروقت، تغییر منوها، واکنش مشتریان به تغییرات به وجود آمده، تقسیم صورت حساب ها و حتی مشتریانی که روز بدی را سپری کرده اند.

وادار کردن پیشخدمت ها به خاطر اشتباهات، آسیب تجربه بد مهمان را جبران نمی کند. در حالی که انتظار دارید کارمندانتان از اشتباهات پیشخدمت مبتدی اجتناب کنند، زمانی که آنها بر برخی از جنبه های منفی کار غلبه می کنند، باید دلسوزی نیز داشته باشید.