در سراسر دنیا قهوه نوشیدنی مورد علاقه بسیاری از افراد است ولی شاید استفاده از آن در روزهای گرم تابستان انتخاب خوبی نباشد. نوشیدنیهای خنک در این روزها میتوانند بهترین انتخاب باشند. در بین گزینه های متفاوت، انواع قهوه سرد جزو محبوبترین نوشیدنیهاست. با استفاده از قهوه های سرد کافئین موردنظر وارد بدن میشود، بدون اینکه فرد مجبور به استفاده از نوشیدنی گرم کافئین دار باشد. قهوه سرد خواص فراوانی دارد و مهمترین آنها جلوگیری از خطر ابتلا
به آلزایمر و سکته مغزی است. هر فردی ممکن است با توجه به ذائقه خود، نوع خاصی از قهوه سرد را ترجیح دهد که در ادامه به معرفی برخی از انواع آن میپردازیم.
انواع قهوه سرد
برای حفظ تعادل در طعم قهوه های سرد به ازای هر 1 فنجان پودر قهوه، 4 فنجان آب اضافه میشود. همچنین در قهوه هایی که به صورت سرد سرو میشوند، نباید یخ معمولی را وارد ترکیب کرد زیرا نوشیدنی پس از مدتی آبکی خواهد شد. تکه های یخ اضافه شده به قهوه سرد باید اسپرسو یا کلدبرو منجمد باشد.
در ادامه به برخی از انواع قهوه سرد اشاره میکنیم:
- قهوه سرد کلدبرو: به این نوع قهوه، قهوه دم سرد یا قهوه پرس سرد نیز گفته میشود. این نوشیدنی از ترکیب قهوه، آب سرد، شیر به دست میآید و دم آن باید یک شب طول بکشد. اگر در این فرمول تغییر ایجاد کنیم، ممکن است غلظت یا رنگ دلخواه را نداشته باشد. خاصیت اسیدی کمتر، عطر و بوی بیشتر و ماندگاری بالا از ویژگیهای این نوع قهوه است.
- آیسکافی تایلندی: اضافه کردن شیرعسلی به این نوشیدنی، طعم شیرینی به آن میدهد. در سرو این نوع قهوه از تکه های یخ معمولی استفاده میشود.
-
- فراپایچنو: این نوشیدنی از ترکیب اسپرسو، شیر پرچرب،خامه پرچرب، شکر و یخ خرد شده به دست میآید.
- کافی ژلی: کافی ژلی یکی از انواع قهوه سرد بوده و طعم بینظیر این نوشیدنی حاصل از ترکیب ژله قهوه، خامه زده شده و آیسکافی است.
- فراپه یونانی: پودر قهوه، شکر، و تکههای یخی که هنگام سرو اضافه میشود، ترکیبات این نوع از قهوه سرد محسوب میشوند.
-
- آیس موکای شکلاتی: کاکائو، شیر بادام، و سیروپ شکلاتی در ترکیب با هم طعم بینظیری ایجاد میکنند.
- آیس کافی کاناریو: آیسکافی کاناریو از ترکیب اسپرسو، پودر کاکائو، شیر تغلیظ شده یا همان شیر عسل و عصاره وانیل درست میشود.
- قهوه دالگونا: دالگونا کافی نوعی جدیدتری از قهوه سرد است و برای درست کردن آن قهوه فوری، شکر، شیر و یخ لازم است.
- آیس موکای شکلاتی: کاکائو، شیر بادام، و سیروپ شکلاتی در ترکیب با هم طعم بینظیری ایجاد میکنند.
نام دیگر قهوه سرد
به این نوع قهوه آیسکافی نیز گفته میشود. قهوه سرد، هیچگاه روی شعله و حرارت قرار نمیگیرد و زمان دادن به این قهوه باعث دم آن میشود. تکه های یخ زمان سرو انواع قهوه سرد به آن اضافه میشوند. این نوع از قهوه برای افرادی که از مشکلات گوارشی رنج میبرند، بهتر است. همچنین برای بیماری قلبی و سرطانها نیز مفید است.
برای تبدیل شدن به یک باریستا حرفهای و یادگرفتن نحوه درست کردن انواع قهوه و حتی شناخت دانههای قهوه باید حتما در یک دوره باریستا خوب شرکت کنید، پیشنهاد ما به شما دوره باریستا جینو کافه است.
[…] در سراسر جهان را به خود جلب کنند. از اسپرسو کلاسیک تا قهوه سرد منعش و لتههای شیری بدون لاکتوز، این نوشیدنیهای […]