بمب نوشیدنی
16
فروردین

بمب نوشیدنی دقیقاً چیست؟

این دستور تهیه بمب نوشیدنی راهی عالی برای درخشش نوشیدنی برای هر جشنی است! با این حال، اگر پنجاهمین جشن دنیای دیزنی را زیر نظر داشته باشید، احتمالاً بمب های نوشیدنی شایان ستایش را دیده اید.ما فقط باید دستوری برای درست کردن چیزی شبیه آن در خانه پیدا کنیم!بمب شکلات هم که دیگه انتخابی عالی هست که دستور درست کردن آن را برای شما قرار دادیم.

خب، بمب نوشیدنی دقیقاً چیست؟

بمب نوشیدنی چیست؟ به زبان ساده، یک بمب نوشیدنی راهی نمایشی برای تغییر جادویی رنگ، طعم و درخشش هر نوشیدنی است! فقط بمب را در نوشیدنی خود بیندازید، هم بزنید و شاهد رقص و درخشش ها در لیوان خود باشید.

برای کودکان و بزرگسالان

خود بمب نوشیدنی غیر الکلی است. این باعث می شود هم مصرف و هم درست کردن آن برای بچه ها مناسب باشد. گفته می‌شود، بمب‌های نوشیدنی نیز می‌توانند با نوشیدنی‌های الکلی درست شوند. پس این دستور همه کاره است.

بمب نوشیدنی گازدار

به لطف پودرهای درخشنده خوراکی، نوشیدنی ها براق تر می شوند. مواد به کار رفته در این نوشیدنی چیست؟ این پودر براق خوراکی (همچنین به عنوان پودر مروارید نیز شناخته می شود) است! یک پودر خوراکی است که در تزئین کیک و آب نبات برای ایجاد رنگ و درخشندگی به دسرها استفاده می شود. پودر براق در طیف گسترده ای از رنگ های زرق و برق دار می آید، که همچنین درخشان و پر زرق و برق هستند! هنگام انتخاب پودر براق برای دستور تهیه بمب نوشیدنی، لطفاً بررسی کنید که این پودر خوراکی باشد.

طرز تهیه

خیلی راحت، خیلی خوشمزه
3 مرحله …
پودر مورد علاقه خود را انتخاب کنید
۴ قاشق مربا خوری به نوشیدنی گازدار مورد علاقه خود اضافه کنید.
اختیاری: از شیکر یا ترکیب با یخ برای نوشیدنی منجمد استفاده کنید!

بمب هات چاکلت

بمب های شکلات داغ کره های شکلاتی پر از مخلوط شکلات داغ و مقدار زیادی مارشمالو هستند! شیر داغ بخار پز را روی این مواد بریزید و ببینید که شکلات آب می شود .این کار بسیار جالب و سرگرم کننده است و یک هدیه عالی می سازد! برای اطلاع از نحوه ساخت بمب هات چاکلت با قالب های سیلیکونی یا اکریلیک و تفاوت بین شکلات نیمه شیرین، شیری و شکلات سفید در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

  1. شکلات با کیفیت خوب به شکل نوار. شکلات های کم شیرین گزینه های عالی هستند.
    دماسنج غذا برای پیگیری دمای شکلات شما. کاملاً ضروری است. می توانید دماسنج مواد غذایی را از فروشگاه های لوازم قنادی خریداری کنید. پ
    قالب کره ای سیلیکونی برای ساخت بمب های شما. این ساده ترین قالبی است که می توانید از آن استفاده کنید.
    قلم مو 1/4 اینچی برای استفاده از شکلات روی قالب های سیلیکونی. اگر از قالب اکریلیک استفاده می کنید به آن نیاز ندارید.
    کیسه لوله یا همان قیف پلاستیکی.
    اگر از قالب اکریلیک استفاده می کنید کاغذ روغنی.
    مخلوط هات چاکلت یا شکلات داغ به انتخاب شما.

بمب شکلات

طرز تهیه بمب های شکلات داغ

در اینجا خلاصه ای از نحوه ساخت بمب های شکلات داغ را به شما آموزش می دهیم!
شکلات را خرد کنید (شکلات تخته ای با کیفیت بالا)
شکلات خود را گرم کنید (نگران نباشید، می توانید این کار را به آسانی در مایکروویو انجام دهید و فقط 5 دقیقه طول می کشد)
شکلات را در قالب های سیلیکونی (دو لایه) یا آن را در قالب اکریلیک خود بریزید.
کره های شکلاتی را از قالب خارج کنید.
قالب ها را با شکلات داغ و مارشمالو پر کنید
دو تکه شکلات را با مقدار بیشتری شکلات آب شده مخلوط کنید
روی آن را به دلخواه تزئین کنید!

چه شکلاتی برای تهیه بمب های شکلات داغ بهترین است؟

می‌خواهید مطمئن شوید که از شکلات با کیفیتی استفاده می‌کنید که کره کاکائو در آن وجود دارد و مواد اضافی دیگری در آن وجود ندارد؟یا اینکه شکلات شما به درستی آب نمی‌شود؟ می توانید از آب نبات ها استفاده کنید اما طعم آن بیشتر شبیه موم است و در هات چاکلت شما خیلی خوب ذوب نمی شود. چیپس های شکلاتی نیز خیلی خوب عمل نمی کنند.
اگر می خواهید از آب نبات آب شده استفاده کنید، قطعاً باید از قالب سیلیکونی استفاده کنید نه از قالب اکریلیک.
اگر واقعاً در مورد ساخت بمب های کاکائویی برای فروش جدی هستید، می توانید مقداری شکلات تهیه کنید که به آرامی ذوب می شود و از قالب های شکلات استفاده کنید.
اگر زمان سفارش دادن شکلات خوب را ندارید، در فروشگاه مواد غذایی به دنبال تعدادی شکلات تخته ای بگردید که 65 یا بیشتر، درصد کاکائو دارد. مواد را بررسی کنید تا مطمئن شوید حاوی کره کاکائو است.
دم کردن شکلات واقعا مهم است. شکلاتی که خوب نرم نشده و بی کیفیت است، درخشندگی ندارد و شکلش را خوب حفظ نمی کند. در دمای اتاق ذوب می شود و به طور کلی کار با آن سردرد بزرگی خواهد بود.نگران نباشید، من به شما نشان می دهم که چگونه شکلات خود را در مایکروویو به روشی آسان که فقط 5 دقیقه طول می کشد آب کنید!

چه قالبی برای ساخت بمب های شکلات داغ بهترین است؟

من قصد دارم نحوه استفاده از دو قالب، یک قالب سیلیکونی و یک قالب اکریلیک را به شما نشان دهم. من فکر می کردم که باید از قالب اکریلیک استفاده کنم تا آن درخشندگی نهایی را داشته باشم، اما صادقانه بگویم، پس از تزئین مطمئن نیستم که حتی بتوانم تفاوت بین این دو را تشخیص دهم.
بنابراین اگر می توانید انتخاب کنید، قالب سیلیکونی بهتر است. قالب سیلیکونی ارزان تر است. نکته منفی آن این است که رنگ آمیزی دستی کمی بیشتر طول می کشد، بنابراین اگر زیاد کار می کنید، ممکن است بخواهید از قالب اکریلیک استفاده کنید.
من دیده ام که برخی از افراد از قالب های خیلی بزرگ استفاده می کنند و می دانم که چرا مردم دوست دارند از آنها استفاده کنند زیرا می توانید چیزهای بیشتری را در آنها قرار دهید.

نحوه درست کردن بمب نوشیدنی شکلات داغ مرحله به مرحله

مرحله 1 – 24 اونس شکلات نیمه شیرین با کیفیت را تا جایی که می توانید با چاقو ریز خرد کنید. این کار خسته کننده است اما قول می دهم ارزشش را دارد! به هیچ تکه بزرگی از شکلات نیاز نداریم.
مرحله 2 – شکلات را در مایکروویو قرار دهید و به مدت 30 ثانیه حرارت دهید. بیشتر نه. سپس با کاردک، شکلات را از لبه های بیرونی به سمت مرکز حرکت دهید تا به طور یکنواخت گرم شود.
مرحله 3 – شکلات را دوباره در مایکروویو قرار دهید و به مدت 15 ثانیه حرارت دهید و مانند مرحله اول هم بزنید. دمای شکلات را بگیرید تا مطمئن شوید که بالاتر از 90 درجه فارنهایت نباشد.
مرحله 4 – این کار را 2 تا 5 بار دیگر تکرار کنید تا شکلات تقریبا آب شود. هرگز بیش از 15 ثانیه حرارت ندهید و اجازه ندهید شکلات شما بالاتر از 90 درجه فارنهایت برسد. وقتی تقریبا ذوب شد، فقط به هم زدن ادامه دهید تا شکلات با حرارت باقیمانده کاسه کاملا ذوب شود.
مرحله 5 – مقداری شکلات را روی کاغذ روغنی بریزید و به مدت 5 دقیقه در یخچال قرار دهید. آن را بیرون بیاورید و مشاهده کنید. آیا براق به نظر می رسد؟ آیا وقتی آن را می شکنید، با صدای بلند از وسط دو نیم می شود؟ پس حرارت داده شده و آماده است تا در قالب های شما قرار گیرد.
اگر شکلات شما کدر است، روی آن لکه های باقی مانده سفید وجود دارد یا وقتی می خواهید آن را بشکنید فقط خم می شود، دم نکرده و ممکن است آن را خیلی گرم کرده باشید. نگران نباشید، می توانید آن را با شکلات خرد شده بیشتری دوباره درست کنید. فقط 6 اونس شکلات ریز خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب شود. ممکن است لازم باشد 5-10 ثانیه حرارت دهید تا کاملا ذوب شود. قبل از استفاده دوباره آن را تست کنید.

قالب گیری کره های شکلات با یک قالب سیلیکونی

مرحله 1 – قالب خود را تمیز کنید. از مقداری دستمال کاغذی استفاده کنید تا داخل قالب هایتان را کاملا جلا دهید تا زیبا و براق شوند. هر مقدار باقیمانده در قالب ، باعث ایجاد لکه روی شکلات شما می شود. این در مورد قالب های سیلیکونی و قالب های اکریلیک صادق است.
مرحله 2 – یک لایه نازک شکلات را با استفاده از یک قلم مو در داخل قالب براش کنید. به مدت 5 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
مرحله 3 – لایه دوم شکلات را بمالید و به لبه ها توجه ویژه ای داشته باشید تا آنها کمی بلند باشند. قالب شکلات را به مدت پنج دقیقه در یخچال قرار دهید تا ببندد.
بعد از 5 دقیقه شکلات شما به راحتی از قالب خارج می شود و آماده است!

قالب گیری کره های شکلات با یک قالب اکریلیک

استفاده از قالب اکریلیک چند مرحله بیشتر دارد اما درخشش آن باورنکردنی است .
مرحله 1 – از مقداری حوله کاغذی استفاده کنید تا داخل قالب های خود را کاملا براق کنید تا زیبا و براق شوند. این کار از چسبیدن شکلات نیز جلوگیری می کند.
مرحله 2 – قالب خود را کمی با تفنگ حرارتی یا رنگ مو گرم کنید تا خنکی از روی اکریلیک گرفته شود. اصلا نباید گرم باشه گرم کردن قالب از سفت شدن سریع شکلات جلوگیری می کند.
مرحله 3 – مطمئن شوید که شکلات شما در دمای 90 درجه فارنهایت باشد و آن را در قالب بریزید. قالب را چند بار به میز ضربه بزنید تا حباب ها آزاد شوند.
مرحله 4 – شکلات اضافی را از قالب خارج کنید و دوباره داخل کاسه یا روی میز بریزید.
مرحله 5 – شکلات اضافی را از روی قالب جدا کنید.
مرحله 6 – قالب را به صورت رو به پایین روی مقداری کاغذ روغنی قرار دهید تا تقریباً سفت شود اما همچنان نرم هم باشد. حدود 5 دقیقه. این کار اجازه می دهد تا شکلات اضافی روی کاغذ روغنی جمع شود .
مرحله 7 – دوباره روی قالب را بکشید تا کره های شکلاتی لبه بسیار تمیزی داشته باشند.
مرحله 8 – قالب شکلات را به مدت 5 دقیقه در فریزر قرار دهید (فراموش نکنید!)
مرحله نهم – اگر شکلات به درستی تمپر شده باشد، می بینید که شکلات از قالب جدا شده و نمی چسبد. ممکن است یک یا دو نقطه داشته باشید که چسبیده باشند، اما اگر کوچک باشند، مشکلی ندارد.
مرحله 10 – با یک حرکت سریع قالب را با کمی قدرت وارونه روی میز قرار دهید تا همه شکلات ها بیرون بیایند.