بازار خود را بشناسید و به مشتریان خود پرطرفدارترین ترندهای برتر کافی شاپ را ارائه دهید. امسال، تمرکز بر مسائل اجتماعی، درگیر کردن نسلهای جوانتر، و محدود کردن قهوه به یک فنجان، افزایش یافته است. اگر به این فکر می کنید که چگونه یک کافی شاپ افتتاح کنید و از رقبای قوی بهتر عمل کنید، مطمئن شوید که ترندهای اصلی روز را در نظر گرفته اید.
هدف قرار دادن مخاطبان جوانتر
Gen Z موج جدیدی از نوشیدنیهای قهوه را به ارمغان میآورد و ترجیحات آنها با سایر مخاطبان بسیار متفاوت است. از سال 2018 تا به حال ، 48 درصد از افراد 18 تا 24 ساله قهوه می نوشند. روند صنعت کافی شاپ نشان می دهد که مصرف کنندگان Gen Z هر چیزی غیر از قهوه سنتی را ترجیح می دهند. آنها نوشیدنی های آماده، گزینه های سرد و استفاده از سفید کننده ها و شیرین کننده ها را انتخاب می کنند.
برای اینکه پاسخگوی نسل جوان باشید باید:
تا حد امکان از مواد مصنوعی خودداری کنید
مصرف کنندگان Gen Z نشان داده اند که به طور فعال از محصولاتی که شامل GMO یا مواد مصنوعی هستند اجتناب می کنند. این ابتکار را یک قدم جلوتر بردارید و فهرست کامل و شفاف مواد تشکیل دهنده را به راحتی در دسترس قرار دهید.
یک خوراکی ارائه دهید
برخلاف گروههای قدیمیتر، مصرفکنندگان Gen Z از قهوه به عنوان یک مراسم روزانه یاد نمیکنند. دوران توقف اجباری قهوه قبل از سر کار یا مدرسه گذشته است.
از تکنولوژی و سنت استفاده کنید
ژنرال Z به عنوان یک بومی دیجیتال، انتظار دارد که برندسازی و راحتی را ارائه دهد. در مورد گزینهها تحقیق کنید تا مطمئن شوید که قدیمی نیستید و در عین حال تجربه کافی شاپ معتبری را ارائه میکنید.
روش های جدید دم کردن قهوه
پرسهای قهوه سرد، نیترو، و پرسهای قهوه سر میز، نحوه اتمام محصولات خود را در کافیشاپها تغییر میدهند. در حالی که سرد دم در ابتدا به عنوان یک چیز جدید در نظر گرفته می شد، به یک بازار 29 میلیون دلاری در ایالات متحده تبدیل شد، همچنین در بازارهای سراسر ژاپن و چین برجسته است.تحویل سرد را با کمی تجهیزات جدید و مقداری آب با دمای اتاق شروع کنید. قهوه سرد به فرآیند دم کردن بسیار طولانی تری بستگی دارد. در نهایت اگر می خواهید قهوه سرد را به منوی خود اضافه کنید، به یک جدول زمانی دقیق برای دم کردن نیاز دارید.
ترندهای برتر کافی شاپ نشان می دهد که قهوه دم کرده نیترو نیز جایگاه خود را در این صنعت ایجاد کرده است. نیترو از همان روش دم کردن آبجو استفاده می کند، اما سپس فرآیندی شبیه به نگهداری و سرو آبجو را طی می کند.قهوه نیترو، با نیتروژن تزریق می شود تا طعمی صاف و گاهی تلخ داشته باشد. سپس هنگام سرو، قهوه از شیر آب با کیفیت غلیظ و مالت دار می ریزد.
روند سفارش مخصوص
سفارشهای مخصوص مدتی است که در حال افزایش هستند. به مشتریان خود اجازه دهید نوشیدنی خود را درست کنند. آنها نوع نوشیدنی، اندازه و هر نوع افزودنی مانند چاشنی یا طعم شربت را انتخاب می کنند. بعد از اینکه سفارش دادند، باریستا برایشان نوشیدنی درست میکند که هر چیزی را که مشتری ترجیح می دهد، دارد.
با یک کافه POS که منویی با اصلاحکنندههای اقلام ارائه میکند، سفارش سفارشی را به کافیشاپ خود بیاورید. ویژگی اصلاحکنندههای آیتم باعث میشود باریستاها بتوانند سفارشهای سفارشی ایجاد کنند و مواد مورد استفاده در حین آمادهسازی را ردیابی کنند. به عنوان یک مالک، ممکن است بخواهید بدانید که چه مواد افزودنی و چه چیزهایی پرفروش ترین هستند. با دیدن آمار روی داشبوردها در سیستم POS کافی شاپ، میدانید که چگونه دانههای قهوه را بچرخانید و تامینکنندگان را انتخاب کنید تا با ذائقهی مشتریان خود مطابقت بیشتری داشته باشید.
قهوه و نوشیدنی های تخصصی
قهوه Artisan به کیفیت و مراقبت در کل زنجیره تامین شما متکی است. نوشیدنیهای ویژه میتوانند با روشهای مختلف برشته کردن، دم کردن یا ساختن شما را از رقبا متمایز کنند.تهیه مواد اولیه مختلف به صورت محلی می تواند ماجراجویی صنعتگر شما را آغاز کند و می تواند فرهنگ قهوه را در جامعه شما ایجاد کند.
روندهای اخیر بازار کافی شاپ نشان می دهد که:
- 41 درصد از بزرگسالان ایالات متحده روزانه قهوه مخصوص می نوشند
- قهوه تخصصی 59 درصد از سهم بازار را تشکیل می دهد
- کافی شاپ های تخصصی سریع ترین بخش در حال رشد در صنعت خدمات غذایی اروپا هستند.
گرایش های بازار کافی شاپ در مورد نوشیدنی های زنجیره ای صنعتگران و تخصصی چه می گویند؟ حدود 25 درصد از مصرف کنندگان کیفیت قهوه را دلیل بازدید مجدد از برخی از بزرگترین زنجیره های قهوه می دانند. عوامل دیگر عبارتند از در دسترس بودن گزینه های تخصصی.
نوشیدنی هایی با جایگزین های شیر
در حال حاضر، شیر جو دوسر این روند را هدایت می کند. انتخاب های برتر دیگر عبارتند از سویا، بادام، برنج و شیر بادام هندی. ترندهای برتر کافی شاپ مانند نوشیدنی های تخصصی می توانند از بافت های جایگزین جایگزین های شیر بهره مند شوند.
امروزه نوشیدنی های مختلف و جدیدی از جمله: قهوه در بستنی، شکلات تختهای و حتی مخلوط این نوشیدنی ها موجود است. امکانات بی پایان هستند و ترندها نشان می دهد که یک بار دیگر قهوه در حال تبدیل شدن به یک خوراکی است. خلاق باشید و شروع به آزمایش با ارائه طعم و تجربه قهوه به روش های مختلف کنید. با ترکیب نوشیدنی ها منوی جذاب خلق کنید و یا باریستا و میکسولوژیست خود را گرد هم بیاورید تا خلاقیت هایی منحصر به فرد برای برندتان ایجاد کنید.
قهوه پایدار
یکی از بزرگترین روندها در صنعت، قهوه پایدار است. پس از روشن کردن سهم صنعت قهوه در مسائل زیست محیطی و اجتماعی، بسیاری از برندها اعلام کردند که تغییرات موثری ایجاد خواهند کرد.مشکلاتی که قهوه پایدار با آن مقابله می کند بسیار زیاد است. نقاط قابل توجه شامل افراد درگیر، سیاره و سود است. سایر گرایش های کافی شاپ سال 2019، مانند قهوه صنعتگر، می تواند به شما در انتخاب گزینه های پایدار کمک کند.
حقایقی در مورد تأثیر روند پایداری بر صنعت قهوه
- در آمریکای مرکزی، بیش از 2.5 میلیون هکتار جنگل برای کاشت محصولات قهوه وجود داشته است.
- یک فنجان قهوه بر روی 140 لیتر آب تأثیر می گذارد، در درجه اول به دلیل حمل و نقل.
- در بریتانیا تقریباً 7 میلیون فنجان قهوه در روز استفاده می شود.
منبع قهوه از:
- کشاورزان و کباب پزهای محلی
- مزارع دارای گواهی تجارت منصفانه
- کشاورزان دارای گواهینامه Rainforest Alliance
- فروشندگانی که با مهر گواهی UTZ کار می کنند
کلاس های فنجان قهوه AKA Tasting قهوه
فنجان قهوه، روشی سرگرمکننده برای تعیین طعم قهوه، اغلب به کافهها،یا کافیشاپها متکی است که یک رویداد را میزبانی میکنند. کسانی که در کلاسهای فنجان قهوه شرکت میکنند، قهوه را با یک دم عمیق بو میکنند و سپس با صدای بلندی مینوشند. این روش، تجربه متفاوتی را در مقایسه با نوشیدن جرعه جرعه، فراهم می کند، زیرا قهوه را در پشت زبان پخش می کند.
در طول نوشیدن فنجان قهوه، چشندهها عناصر کلیدی بدن قهوه را اندازهگیری میکنند و در مورد آنها بحث میکنند:
- حس دهان – بافت
- شیرینی – شیرینی طبیعی زیرا هیچ شیرین کننده ای در آن دخیل نیست
اسیدیته – تلخی
- طعم – اغلب یادآور میوه، چوب، آجیل، یا ادویهای است که در طول فرآیند تولید نقش دارند.
- مزه مزه
در طول این کلاسها، تجربهای عالی را می گذرانید، بنابراین به این فکر کنید که چگونه میتوانید میزبان خوبی باشید.
ترندهای برتر کافی شاپ همیشه بر تجهیزات مناسب تکیه می کند. زمانی که تازه کافی شاپ خود را افتتاح کردید، تعدادی از این موارد را به بودجه تجهیزات کافی شاپ خود اضافه کنید.
تجهیزات استاندارد
از ضروریات همه کافی شاپ ها عبارتند از:
- دستگاه اسپرسوساز (موجود در مدل های دستی، نیمه اتوماتیک و فوق اتوماتیک)
- قهوه سازهای تجاری
- پرس های قهوه
- آسیاب های دانه قهوه
- قهوه جوش
تجهیزات تخصصی
برای دم کردن نیترو، سرمایه گذاری در موارد زیر را در نظر بگیرید:
- شیرهای نیترو یا شیرهای قهوه نیترو
- کیگ
- گاز نیتروژن
- صافی چینی
تجهیزات جانبی
با استفاده از:
- پارچ کف و دماسنج (مناسب برای لاته آرت)
- جعبه های قهوه برای راحتی بیشتر در هنگام بردن
- شربت های طعم دهنده و خامه فرم گرفته مخصوص
ترندهای برتر کافی شاپ در طراحی داخلی
طراحی داخلی همیشه یک موضوع داغ بوده است و این روند شاهد تغییر عمده دیگری است. استفاده از مبلمان نامنظم و ست های فنجانی نامتناسب مدت هاست که از بین رفته است. در مورد طراحی داخلی، صاحبان مشاغل باید یک طراحی ساده، نور طبیعی، نام کافی شاپ های جذاب و تم دکوراسیون را انتخاب کنند. گرایش های طراحی داغ در کافی شاپ ها و کافه ها بر ترکیب عملکرد همراه با راحتی تمرکز می کنند.
گرایش های طراحی برای کافی شاپ ها
- میزهای گروهی یا “خانوادگی” برای ارائه یک مکان ملاقات برای دوستان یا گروه های مطالعه.
- پنجره های بزرگ و مناسب برای نور طبیعی.
- از قفسه های کتاب یا پارتیشن های بصری جذاب در اطراف صندلی برای ایجاد تصویری از حریم خصوصی استفاده کنید.
- از مواد با کیفیت بالا مانند گزینه های چوبی بادوام یا فلز برای مبلمان استفاده کنید.
- در مورد تم های غیر متعارف مانند کافه های بوتیک یا استیمپانک تحقیق کنید.
یک کافیشاپ با آخرین ترندهای برتر کافی شاپ، برای ساختن برند خود، توسعه منوی خود و هدایت تصمیمات تجاری اصلی به تغییرات صنعت متکی است.
از مواد تشکیل دهنده به صورت محلی برای ایجاد قهوه استفاده کنید که پایدار هم باشد. سپس مطمئن شوید که از هر چیزی مصنوعی اجتناب می کنید. در نهایت برای برنامه ریزی عناصر دیگری مانند طراحی، تجهیزات و اجرای فناوری جدید تلاش کنید حتی اگر هزینه های راه اندازی کافی شاپ را افزایش دهید. روندهای فعلی در صنعت کافی شاپ بر فروشگاه شما تأثیر می گذارد، بنابراین از آنها به نفع خود استفاده کنید!