رام کره داغ
20
آذر

رام کره داغ، نوشیدنی گرم و دلپذیر برای زمستان!

رام کره داغ یک کوکتل شاد است که با کره، شکر قهوه ای، ادویه جات ترشی جات و وانیل مزه دار شده است. این نوشیدنی گرم و دلپذیر را می توانید در کل زمستان سرو کنید.

تا زمانی که کره را در این کوکتل نریزیم، انگار که کاری نکردیم. بله، درست خواندید: کره در کوکتل! رام کره ای داغ یک کوکتل گرم و خوش طعم است که با کره، شکر قهوه ای، ادویه جات ترشی جات، وانیل و رام مزه دار می شود. این کوکتل ثابت شده است که همه را راضی می کند.

طرز تهیه رام کره داغ

این یک کوکتل شیرین، کره ای و تند است که به صورت گرم سرو می شود. این دستور یک پارچ کوکتل (حدود ۴-۵) به شما  می دهد. در صورت لزوم می توانید به راحتی دستور را نصف یا دو برابر کنید. کره نرم شده را با شکر قهوه ای، شربت افرا، وانیل و ادویه ها ترکیب کنید. رام ادویه دار و آب داغ را به مخلوط کره اضافه کنید و هم بزنید تا  یکدست شود. داخل لیوان ها بریزید و بلافاصله سرو کنید. در صورت تمایل با خامه فرم گرفته و چوب دارچین تزیین کنید.

تنوع طعم برای رام کره داغ

از این دستور به عنوان راهنما استفاده کنید و آن را با سلیقه خود تطبیق دهید. برای قوی‌تر کردن طعم آن، به راحتی با بخش‌هایی از آب و ادویه بازی کنید. همچنین می توانید با انجام یکی از موارد زیر طعم دهنده ها را تغییر دهید:
ادویه جات: در این دستور از دارچین (در درجه اول)، همراه با کمی جوز هندی و میخک استفاده می شود. همچنین می توانید از زنجبیل، فلفل ، یا ادویه پای سیب/کدو تنبل (که ترکیبی از ادویه ها است) استفاده کنید. ادویه های مختلف را کم یا زیاد کنید تا ترکیب کامل خود را بدست آورید.

پرتقال: مقداری پوست پرتقال ریز رنده شده را به مخلوط کره اضافه کنید تا طعم مرکباتی پیدا کند. همچنین می توانید هر نوشیدنی رام کره داغ را با یک تکه نازک پرتقال تزیین کنید.

سیب: مقداری از آب گرم را با سیب داغ چایگزین کنید. با این کار کوکتل با طعم سیب شیرین تر می شود. همچنین می توانید هر نوشیدنی را با یک سیب نازک تزیین کنید.
عسل: علاوه بر شیرین کردن این نوشیدنی با شکر قهوه ای، شربت افرا(ممکن است به مطلب لاته اسپند افرا علاقه داشته باشید) را نیز اضافه می کنم. اگر دوست دارید می توانید، شربت را با عسل عوض کنید.

مواد لازم

▢۴ قاشق غذاخوری کره، نرم شده
▢⅓ فنجان شکر قهوه ای
▢۳ قاشق غذاخوری شربت افرا
▢½ قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
▢⅛ قاشق چایخوری جوز هندی آسیاب شده
▢۲ میخک آسیاب شده
▢ ¼ قاشق چایخوری عصاره وانیل
▢نمک
▢¾ فنجان رام ادویه دار
▢۳ فنجان آب تقریبا جوش

آموزش رام کره داغ

برای درست کردن رام کره داغ ابتدا با همزن برقی کره، شکر قهوه ای، شربت، ادویه جات ترشی جات، وانیل و نمک را بزنید تا مخلوط شوند. کره را در کف یک پارچ یا پیمانه شیشه ای بزرگ قرار دهید. رام را اضافه کنید و سپس آب جوش را اضافه کنید (با ۲ لیوان آب شروع کنید، مزه دار کنید و بیشتر اضافه کنید تا جایی که می خواهید درست شود. من در کل حدود ۳ فنجان استفاده کردم). هم بزنید تا ترکیب شوند. بلافاصله سرو کنید. در صورت تمایل با خامه فرم گرفته تزیین کنید.
ارزش غذایی رام کره داغ
کالری: ۲۵۳ کیلو کالری | کربوهیدرات: ۲۳ گرم | پروتئین: ۱ گرم | چربی: ۹ گرم | چربی اشباع شده: ۶ گرم | کلسترول: ۲۴ میلی گرم | سدیم: ۸۶ میلی گرم | پتاسیم: ۴۷ میلی گرم | فیبر: ۱ گرم | شکر: ۲۱ گرم | ویتامین A: 280IU | کلسیم: ۲۸ میلی گرم | آهن: ۱ میلی گرم
اطلاعات تغذیه تخمینی بر اساس محاسبات شخص است و ممکن است بر اساس محصولات استفاده شده و اندازه سرو متفاوت باشد.