این سیب زمینی سوخاری ایتالیایی سریع و ساده آماده می شود. با لبه های ترد و مراکز خامه ای، این یک پیش غذای آسان است که همه آن را دوست خواهند داشت. سیب زمینی سوخاری ایتالیایی یک غذای جانبی ساده است که همه باید در منوی کافی شاپ آن را داشته باشند. بشقاب را به زیبایی پر می کند و می توانید آنها را روی هم بچینید و بعد از 10 دقیقه در فر قرار دهید.
این دقیقاً تعریف یک دستور غذای کم زحمت و خوشمزه است، و وقتی از فر طلایی و زیبا بیرون می آیند، لذت می برید.
سیب زمینی سوخاری ایتالیایی
طرز تهیه
3. پخت: سینی را محکم با فویل بپوشانید. اگر از یک ورقه پخت کوچکتر استفاده می کنید، احتمالاً می توانید این کار را با یک تکه انجام دهید، اما برای یک تابه پخت نیم ورقه، باید از دو تکه روی هم استفاده کنید. در طبقه وسط فر به مدت 15 دقیقه بپزید. پختن روی سیب زمینی ها به آنها اجازه می دهد تا بدون خشک شدن شروع به پخت کنند.
4. پخت بدون پوشش: فویل را بردارید و دور بریزید. دمای فر را تا 475 درجه فارنهایت افزایش دهید. به مدت 25 تا 30 دقیقه به پخت سیب زمینی ها بدون درب ادامه دهید، تابه را یکبار تا نیمه بچرخانید تا سیب زمینی ها نرم شوند.
6. سرو کنید و نوش جان کنید: از فر خارج کنید، مزه دار کنید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید و نوش جان کنید!
من فویل ندارم، آیا هنوز هم می توانم این دستور را درست کنم؟
بله. داخل سیب زمینی ها خامه ای نمی شوند، اما می توانید آن ها را بدون زمان پخت اولیه سرپوشیده درست کنید. برای برشته کردن آنها بدون فویل، آنها را به مدت 30 دقیقه در دمای 450 درجه فارنهایت بپزید.
