1. سیب زمینی را آماده کنید: سیب زمینی های خود را تمیز کنید. اگر از رنگهای قرمز یا طلایی استفاده میکنید، لازم نیست آنها را پوست بگیرید، بلکه آنها را بررسی کنید و هرگونه کبودی یا لک را از بین ببرید. آنها را به قطعات 2 اینچی برش دهید.
2. با روغن پر کنید: سیب زمینی ها را روی یک ورقه پخت بریزید و روی آن روغن بپاشید و سپس چاشنی ایتالیایی و نمک بپاشید. هم بزنید تا خوب پوشش داده شود. سیب زمینی ها را طوری بچینید که به طور مساوی روی ورقه پخت قرار گیرند و قسمت برش آن به سمت پایین باشد. هرچه تماس بیشتری با ورقه پخت داغ داشته باشند، لبه های صاف ترد تر می شوند، بنابراین زمان بیشتری را برای چیدن آنها صرف کنید.
3. پخت: سینی را محکم با فویل بپوشانید. اگر از یک ورقه پخت کوچکتر استفاده می کنید، احتمالاً می توانید این کار را با یک تکه انجام دهید، اما برای یک تابه پخت نیم ورقه، باید از دو تکه روی هم استفاده کنید. در طبقه وسط فر به مدت 15 دقیقه بپزید. پختن روی سیب زمینی ها به آنها اجازه می دهد تا بدون خشک شدن شروع به پخت کنند.
4. پخت بدون پوشش: فویل را بردارید و دور بریزید. دمای فر را تا 475 درجه فارنهایت افزایش دهید. به مدت 25 تا 30 دقیقه به پخت سیب زمینی ها بدون درب ادامه دهید، تابه را یکبار تا نیمه بچرخانید تا سیب زمینی ها نرم شوند.
6. سرو کنید و نوش جان کنید: از فر خارج کنید، مزه دار کنید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید و نوش جان کنید!
من فویل ندارم، آیا هنوز هم می توانم این دستور را درست کنم؟
بله. داخل سیب زمینی ها خامه ای نمی شوند، اما می توانید آن ها را بدون زمان پخت اولیه سرپوشیده درست کنید. برای برشته کردن آنها بدون فویل، آنها را به مدت 30 دقیقه در دمای 450 درجه فارنهایت بپزید.
۰ دیدگاه