یک باریستا چهره کافی شاپ شماست. وقتی آنها یک فنجان قهوه می ریزند یا لاته آرت را روی نوشیدنی ایجاد می کنند، با مشتریان شما ارتباط برقرار می کنند. چه صاحب کافی شاپ باشید و چه یک باریستا، همیشه می توانید از چند فوت و فن باریستا استفاده کنید تا نوشیدنی های قهوه خود را چشمگیرتر کنید.
فوت و فن باریستا برای بهبود مهارت های باریستا
1. فنجان ها را گرم کنید
2. ساخت میکروفوم را بیاموزید
3. به درستی آسیاب کنید
4. یاد بگیرید tamp بزنید
5. Latte Art را آهسته طراحی کنید
6. منتظر تغییر باشید
7. ابزارهای خود را نزدیک نگه دارید
8. به پاکیزگی توجه کنید
9. آن حوله ها را مرتب کنید
10. Hopper را پر نگه دارید
سخن پایانی در مورد نکات و ترفندهای باریستا
سوالات متداول درباره نکات و ترفندهای باریستا
باریستاها چگونه شروع به کار می کنند؟
یک باریستا در روز اول چه چیزی باید بداند؟
نکات و ترفند و فوت و فن باریستا برای بهبود مهارت های باریستا
آیا به دنبال نکات و فوت و فن باریستا برای تبدیل شدن به یک باریستای بهتر هستید؟ یک فنجان قهوه با کیفیت بالا تصادفی به وجود نمی آید. در سفارش بعدی خود به نکات قهوهسازی توجه کنید.
1. فنجان ها را گرم کنید
2. ساخت میکروفوم را بیاموزید
3. به درستی آسیاب کنید
4. یاد بگیرید tamp بزنید
5. با Latte Art آهسته عمل کنید
6. منتظر تغییر باشید
7. ابزارهای خود را نزدیک نگه دارید
9. آن حوله ها را مرتب کنید
10. قیف روی آسیاب(Hopper ) را پر نگه دارید
سخن پایانی در مورد نکات و ترفند و فوت و فن باریستا
سوالات متداول درباره نکات ، ترفند و فوت و فن باریستا
باریستاها چگونه شروع می کنند؟
یک باریستا در روز اول چه چیزی باید بداند؟
-انواع شیر و تاثیر آنها بر نوشیدنی
-چگونه تجهیزات را در حین کار تمیز کنیم
-نحوه استفاده از تجهیزات اولیه قهوهسازی