قهوه با شیر بادام
17
خرداد

قهوه با شیر بادام برای وگن ها!آیا امکانپذیر است؟

بسیاری از دوستداران قهوه که مراقب سلامتی هستند و یا وگن هستند همین سوال را دارند: آیا می توان قهوه با شیر بادام درست کرد؟ خبر خوب: شما می توانید.

اگر وگن هستید، مراقب کالری خود هستید و یا به مزه شیر گاو را دوست ندارید، یا می خواهید قهوه بدون لبنیات و مورد علاقه خود داشته باشید، ممکن است بخواهید شیر بادام را امتحان کنید.باور کنید یا نه، ایجاد کف با شیر بادام به همان راحتی که با شیر لبنیات انجام می دهید امکان پذیر است. و به شما این امکان را می دهد که یک لاته یا قهوه سرد خوشمزه و بدون لبنیات درست کنید.شیر بادام شیرین یا بدون شیرینی تنها گزینه شما نیست. ما توضیح خواهیم داد که چگونه می توانید از شیر نارگیل، شیر جو دوسر و سایر جایگزین های شیر غیر لبنی برای ایجاد نوشیدنی های قهوه  استفاده کنید.

آیا می توانید شیر غیر لبنی را برای قهوه بزنید و کف دار کنید؟

کاملاً – فقط باید چند نکته و ترفند را بدانید تا ترکیب خود را به درستی انجام دهید.

زمان آماده سازی مشابه زمانی است که هنگام استفاده از شیر لبنیات استفاده می کنید. نوع شیر بادامی که انتخاب می کنید مهم نیست – شیر بادام خانگی، شیر بادام شیرین نشده و شیر بادام شیرین شده، همه به خوبی جواب می دهند. اگر مراقب کربوهیدرات های خود هستید یا می خواهید نوشیدنی قهوه خود را کم کالری نگه دارید، شیر بادام شیرین نشده بهترین گزینه است.

طرز تهیه قهوه با شیر بادام

می دانید که مقداری خامه فرم گرفته روی لاته خوشمزه است، اما احتمالا از اینکه چقدر آسان است که یک قهوه کف دار بدون گلوتن، بدون لبنیات و در خانه با شیر بادام درست کنید، شگفت زده شوید. برای دستیابی به سریعترین نتیجه، باید از همزن پایه دار برقی یا همزن دستی استفاده کنید. یک فنجان شیر بادام را به انتخاب خود ترکیب کنید (شیرهای خانگی و فروشگاهی هر دو به یک اندازه خوب عمل می کنند)، ۱.۵ قاشق غذاخوری شیرین کننده (شکر نیشکر، عسل ) یک قاشق چایخوری عصاره وانیل . همه مواد را به مدت دو دقیقه روی دور متوسط مخلوط کنید، سپس سرعت را به مدت شش دقیقه به متوسط رو به بالا برسانید. در حالی که متوقف کردن همزن برای طعم دادن می تواند وسوسه انگیز باشد، قبل از مکث برای تست طعم، بگذارید هشت دقیقه کامل زمان بگذرد.

چگونه شیر بادام را برای لاته، اسپرسو و سایر نوشیدنی های قهوه بزنید

اگر خامه فرم گرفته بادام شما کاملاً به غلظت مورد نظر شما نیست، مخلوط کردن را با افزایش ۳۰ ثانیه ادامه دهید تا زمانی که به نقطه شیرینی برسید. زمانی که قهوه زده شده (همچنین به عنوان قهوه دالگونا شناخته می شود) در حالی که شوق این نوشیدنی به پایان رسیده است، این ترکیب قهوه فوری، شیر، شیرین کننده و آب هنوز هم خوشمزه است. اگر قهوه همزده خود را با شیر غیر لبنی ترجیح می دهید، خوش شانس هستید: قهوه همزده به جای مخلوط شدن با شیر، روی شیر ریخته می شود. هر نوع شیری، چه لبنیات و چه غیر لبنی، برای قهوه زده شده مفید است.اگر خامه فرم گرفته بادام شما مد نظرتان نیست، مخلوط را با افزایش ۳۰ ثانیه ادامه دهید تا زمانی که به نقطه شیرینی برسید.

سایر گزینه های شیر وگان

اگر شما علاقه مند به زدن انواع دیگر شیر برای پر کردن لاته، اسپرسو یا سایر نوشیدنی های قهوه مورد علاقه خود هستید، خوش شانس هستید.

قهوه با شیر نارگیل
شیر سویا، بادام هندی و شیر نارگیل همگی برای ایجاد طعم شیرینی‌ عالی هستند. که رویه‌ای عالی برای یک فنجان قهوه خوشمزه می‌سازند. اگر به دنبال گزینه ای بدون شکر هستید، حتما از میوه  استویا به عنوان شیرین کننده در دستور پخت شیر وگان خود استفاده کنید. آخرین کلمه در مورد اینکه آیا می توانید شیر بادام را برای قهوه بزنید؟ بله، شما می توانید شیر بادام را برای قهوه استفاده کنید. و نتیجه آن ترکیبی غلیظ، خوشمزه، و به اندازه هر شیر لبنی عالی است. کمی شیرین کننده، و عصاره وانیل همه شما را برای ایجاد شیر بادام فرم گرفته عالی و برای همراهی موکای صبحگاهی شما آماده می کند.

سوالات متداول در مورد آیا می توانید شیر بادام را برای قهوه بزنید

 

چگونه می توان قهوه را با شیر بادام غلیظ کرد؟
ابتدا باید خود شیر بادام را غلیظ کنید. یک فنجان شیر بادام، ۱.۵ قاشق غذاخوری شیرین‌کننده، یک قاشق چای‌خوری عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید. و به مدت دو دقیقه با دور متوسط همزن و به مدت هشت دقیقه هم بزنید.
چه شیرهای دیگری را می توان برای قهوه هم زد؟
شیر سویا و شیر نارگیل گزینه های عالی برای افزودن طعم و ضخامت به نوشیدنی قهوه مورد علاقه شما هستند.