اگر قهوه خیلی تلخ شد چکار کنیم؟
و در حالی که نباید آن را به هر فنجان قهوه اضافه کرد، اما اگر قهوه تلخ است، کمی نمک به ملایم شدن طعم کلی کمک می کند.بنابراین، دفعه بعد که قهوه خود را سفارش دادید و اولین جرعه که باعث مقبض شدن صورتتان میشود، بهترین روش برای کم کرد تلخی آن این است که، کمی نمک به آن اضافه کنید تا تلخی آن را از بین ببرید.این اولین باری نیست که علاقه مندان به نوشیدنی ها خواص نمک را ستایش می کنند.
کارشناسان Vino قبلاً این چاشنی را به دلیل توانایی آن در صاف کردن و متعادل کردن طعم برخی از بطریهای ش ر ا ب ارزان قیمت تبلیغ کرده بودند. ناتان میهروولد، مدیر ارشد فناوری سابق مایکروسافت، پس از افزودن کمی نمک به لیوان یک مهمان دیگر، این کشف را در یک مهمانی شام انجام داد. در نتیجه، او متوجه شد که طعم کلی شراب بهبود یافته است.
موارد دیگر از اضافه کردن نمک به قهوه
شوری در قهوه چگونه به کم کردن تلخی قهوه کمک می کند؟
بهبود آب با تکنیک اضافه کردن نمک به قهوه
درباره سلامتی چطور؟
محدودیت اولیه دریافت سدیم که توسط اهداف رژیم غذایی ما در سال 1977 تعیین شده بود، تنها 1200 میلی گرم در روز بود. هیچ کس هرگز به مردم هشدار نداده است که با مصرف تنها چهار فنجان قهوه می توانیم این مقدار سدیم را از دست بدهیم.