نمک به قهوه
22
خرداد

چرا باید به جای شکر، نمک به قهوه اضافه کنید؟!!

مردم عمدا به نمک به قهوه اضافه می کنند تا طعم آن را بهبود بخشند. دوستداران قهوه  افرادی خلاق هستند. از لاته های بدون فوم گرفته تا اسپرسو، آنها همیشه راه های جدیدی را برای گنجاندن کافئین در سبک زندگی خود ارائه می دهند.اما این روند اخیر، هر چقدر هم که بیگانه به نظر برسد، در واقع توسط علم حمایت می شود.مطالعه‌ای در مجله نیچر نشان داد که یون‌های سدیم تلخی قهوه را سرکوب می‌کنند و در واقع طعم آن را افزایش می‌دهند.

اگر قهوه خیلی تلخ شد چکار کنیم؟

و در حالی که نباید آن را به هر فنجان قهوه اضافه کرد، اما اگر قهوه تلخ است، کمی نمک به ملایم شدن طعم کلی کمک می کند.بنابراین، دفعه بعد که قهوه خود را سفارش دادید و اولین جرعه که  باعث مقبض شدن صورتتان می‌شود، بهترین روش برای کم کرد تلخی آن این است که، کمی نمک به آن اضافه کنید تا تلخی آن را از بین ببرید.این اولین باری نیست که علاقه مندان به نوشیدنی ها خواص نمک را ستایش می کنند.

کارشناسان Vino قبلاً این چاشنی را به دلیل توانایی آن در صاف کردن و متعادل کردن طعم برخی از بطری‌های ش ر ا ب ارزان قیمت تبلیغ کرده بودند. ناتان میهروولد، مدیر ارشد فناوری سابق مایکروسافت، پس از افزودن کمی نمک به لیوان یک مهمان دیگر، این کشف را در یک مهمانی شام انجام داد. در نتیجه، او متوجه شد که طعم کلی شراب بهبود یافته است.

***مراقب باشید که نمک زیادی به فنجان خود اضافه نکنید، زیرا بیش از یک مقدار طعم قهوه شما را خیلی بد می کند.***
آلتون براون، نویسنده مشهور کتاب آشپزی و متخصص علوم غذایی هم در یکی از قسمت های برنامه خود در سال ۲۰۰۹ پیشنهاد کرد که افزودن کمی نمک به یک فنجان قهوه می تواند تلخی آن را خنثی کند. او اصرار داشت که به ازای هر فنجان آبی که برای تهیه قهوه استفاده می کنید، دو قاشق قهوه آسیاب شده را با نصف قاشق نمک مخلوط کنید.
اضافه کردن نمک به قهوه

موارد دیگر از اضافه کردن نمک به قهوه

سوابق بسیاری از فرهنگ های مختلف وجود دارد که به قهوه خود نمک می زنند. این عمل بخشی جدایی ناپذیر از سنت قهوه سازی مجارستان، کشورهای اسکاندیناوی، سیبری، ترکیه و غیره است.مکان های ساحلی وجود دارد که آب شور دریا با آب شیرین رودخانه ها مخلوط می شود. در اینجا، برای مردم عادی بود که هنگام تهیه قهوه خود از آب کمی شور استفاده کنند. همچنین داستان های مختلفی در مورد افرادی در ارتش وجود دارد که به قهوه خود نمک اضافه می کنند تا قهوه تلخ و بی کیفیت را بهتر بسازند.

شوری در قهوه چگونه به کم کردن تلخی قهوه کمک می کند؟

این یک واقعیت علمی است که سدیم، جزء اصلی نمک، تلخی را خنثی می کند.و این اتفاق می افتد زیرا پرزهای چشایی به جای تلخی به طعم شور واکنش نشان می دهند. بنابراین، سدیم حتی ممکن است در پوشاندن تلخی قهوه موثرتر از شکر باشد. شکر فقط می تواند کمی آن را بپوشاند، در حالی که نمک آن را کاملا خنثی می کند.

بهبود آب با تکنیک اضافه کردن نمک به قهوه

نمک آب را بهتر می کند. همانطور که آقای براون گفت، آبی که برای مدت طولانی در قهوه ساز شما می ماند ممکن است کهنه شود. و از آنجایی که قهوه شما فقط می تواند به اندازه کیفیت آب خوب باشد، دم کردن آن با آب کهنه قطعا کیفیت آن را کاهش می دهد. اگر نمک اضافه کنید، ممکن است کیفیت آب را بهبود بخشد. همچنین آب را متراکم تر می کند و به قهوه شما بافت غلیظ تری می دهد.
یون‌های سدیم از ثبت طعم تلخ توسط پرزهای چشایی جلوگیری می‌کنند و در نتیجه تلخی قهوه را خنثی می‌کنند. طعم را افزایش می دهد و شکر را جایگزین می کند نمک مطمئنا طعم قهوه را افزایش می دهد. بهترین چیز در مورد نمک این است که طعمی را که از قبل وجود دارد تقویت می کند. همچنین، اگر نیاز به محدود کردن مصرف شکر دارید اما اگر تلخی قهوه خیلی زیاد است، نمک می‌تواند جایگزین مناسبی باشد.

درباره سلامتی چطور؟

خود قهوه در حال حاضر فواید زیادی دارد زیرا حاوی مواد مغذی مهمی مانند منیزیم و آنتی اکسیدان های زیادی است. علاوه بر این، نوشیدن قهوه به مبارزه با برخی از بیماری های مرتبط با مغز مانند آلزایمر و زوال عقل کمک می کند. قهوه معمولی آدرنالین و انرژی شما را افزایش می دهد و همچنین به چربی سوزی کمک می کند.
با این حال، اگر قهوه خود را با شیرین کننده ها، شربت ها و خامه پر کنید، بسیاری از این فواید را حذف خواهید کرد. در عین حال، ممکن است در نتیجه مصرف زیاد قند وزن اضافه کنید و عوارض بیشتری را تجربه کنید. قهوه شور می تواند جایگزین همه این افزودنی ها شود. و در حالی که طعم قهوه شما را شیرین نمی کند، ممکن است تلخی آن را سرکوب کرده و شما را سالم نگه دارد.
محققان همچنین دریافته اند که نوشیدن مقدار زیاد قهوه باعث از دست دادن سدیم بدن شما می شود.
جیمز دی نیکولانتونیو، دکتر داروسازی و متخصص تغذیه، می گوید:
محدودیت اولیه دریافت سدیم که توسط اهداف رژیم غذایی ما در سال ۱۹۷۷ تعیین شده بود، تنها ۱۲۰۰ میلی گرم در روز بود. هیچ کس هرگز به مردم هشدار نداده است که با مصرف تنها چهار فنجان قهوه می توانیم این مقدار سدیم را از دست بدهیم.
با این حال، افزودن کمی نمک به تفاله‌های قهوه، مانع از دست دادن سدیم می‌شود.
افزودن نمک به قهوه

مضرات قهوه شور

وقتی صحبت از سلامتی به میان می‌آید، اضافه کردن نمک به قهوه و نوشیدن آن هیچ نقطه ضعفی ندارد. همه مضرات مشابه مصرف نمک معمولی است. به عنوان مثال، اگر به سدیم حساس هستید، نباید آن را بنوشید.
افزودن نمک مصرف کلی سدیم را نیز افزایش می دهد، به این معنی که شرایط خاصی مانند التهاب مخاط معده ممکن است ظاهر شود. همچنین، در حالی که خوردن نمک در مقادیر متوسط ​​برای قلب شما مفید است، مصرف آن در مقادیر بیشتر ممکن است منجر به مشکلات مربوط به قلب شود.

و در آخر

افزودن نمک به قهوه ممکن است در ابتدا ایده خوبی به نظر نرسد، اما بیشتر از ضرر می تواند مفید باشد. همیشه باید در نظر داشته باشید که قهوه با کیفیت بالا به تلخی و خشن بودن قهوه کم کیفیت نیست. بنابراین، اگر همیشه از انواع گران‌قیمت این نوشیدنی لذت می‌برید، ممکن است نیازی به اضافه کردن نمک نداشته باشید.
با این حال، نوشیدن یک نوع قهوه که به شکر یا خامه زیادی نیاز دارد، سالم نیست. همچنین برخی از انواع قهوه آنقدر اسیدیته بالایی دارند که بسیاری از افراد از مصرف روزانه آن ها لذت نمی برند. در هر دو مورد، افزودن نمک ممکن است کارساز باشد.