آفوگاتو چیست؟ + طرز تهیه آفوگاتو

آفوگاتو

اسپرسو آفوگاتو – آشناست؟ یا ناآشنا به نظر می رسد؟ آیا از هر فرصتی در تابستان برای افراط در آن استفاده می کنید؟ یا زمانی که در ایتالیا هستید از آفوگاتو میل می کنید؟ اگر واقعیتی وجود داشته باشد که شما در مورد آن نمی دانید – همین الان فاش خواهد شد. آفوگاتو  Affogato جای تعجب نیست که از ایتالیا آمده است. ایتالیایی به نظر می رسد، درست است؟ ممکن است تعجب کند که به چه معناست. اسپرسو آفوگاتو معروف مانند بستنی است که در قهوه گرم درست شده یا غرق شده است.

 تاریخچه آفوگاتو:

کمی در مورد منشا آفوگاتو بدانیم بد نیست!… ریشه و مادر بسیاری از چیزها و غذاهای خوشمزه ای که ما روزانه مصرف می کنیم ایتالیاست! . رنسانس و فلورانس، زادگاه ژلاتو یا بستنی و تورین – مهد اسپرسو در حدود سال 1884 است. حقایقی که ما می دانیم، اما چیزی که نمی دانیم این است که آفوگاتو چگونه و چه زمانی به وجود آمد؟ کمی غم انگیز است، اما نه خیلی دلسرد کننده، زیرا در بسیاری از منوهای تخصصی در سراسر جهان دیده می شود و می توان آن را به راحتی در خانه درست کرد. فکرش را هم نمی کنید که امتحان آفوگاتو در هر کافی شاپ ایده وحشتناکی نخواهد بود.و از خوردن آن لذت خواهید برد.

آفوگاتو چیست

آفوگاتو چیست؟

دستور پخت اصلی دو نوع کلاسیک ایتالیایی را می طلبد: یک شات اسپرسو تازه دم شده و یک پیمانه وانیل . به دلیل محبوبیت آن، در حال حاضر تغییرات زیادی در آن وجود دارد که از دستور اصلی متفاوت است. به طعم های مختلف ژلاتو، بستنی خانگی با ادویه جات ترشی جات، شراب های غنی شده، یا افزودن آجیل، شکلات، کاکائو و کوکی ها یا بیسکوتی های خرد شده.

نکات ضروری:

ابتدا قاشق های بستنی را از قبل منجمد کنید تا سرعت آب شدن بستنی کاهش یابد. همچنین – لیوان/فنجان سرو را خنک کنید. اگر چندین وعده را همزمان درست می کنید، بهتر است بستنی و اسپرسو را جداگانه سرو کنید و اضافه کردن آن را به مشتریان بسپارید.

چگونه آفوگاتو را بخوریم؟

با قاشق! اول بستنی، سپس قهوه یا قهوه همراه با بستنی آب شده – این ترکیب واقعا عالی است!برخی افراد نیز به جای خوردن با قاشق، آفوگاتو را می نوشند، اما سلیقه ای است.بهترین لذت است که آن را بعد از یک وعده غذای مقوی یا در بعد از ظهر میل کنید.

AFFOGATO در خانه؟ واقعا؟

بله، از موکاپات، یا فرنچ پرس برای دم کردن قهوه قوی استفاده کنید.

نوع بستنی آفوگاتو

چه طعمی از بستنی را انتخاب کنیم؟

بستنی لاته یا وانیلی با کیفیت بالا خیلی خوب است و می تواند بهترین اسپرسو و بستنی را نشان دهد. اما طعم های دیگری که فرد دوست دارد نیز عالی است: شکلات، فندق، پسته و غیره…
از جای خود بلند شوید، به آشپزخانه بروید .البته باید بستنی مرغوب بخرید و در کمترین زمان می توانید آفوگاتو درست کنید. مطمئو باشید پشیمان نمی شوید، قول می دهم.

حال شما را با یک دستور العمل کلاسیک ترک دعوت می کنیم:

آفوگاتو اسپرسو

اسپرسو اورجینال افوگاتو

شما نیاز خواهید داشت به:
1 پیمانه ژلاتو (وانیل، فیور دی لاته یا فندق)
1 شات اسپرسو
مواد افزودنی: کاکائو، دانه بو داده، وافل، شکلات….
یک پیمانه بستنی را در یک فنجان/لیوان یا لیوان لاته قرار دهید. اگر تعداد بیشتری درست می کنید، فنجان ها یا لیوان ها را با بستنی اسکوپ شده در فریزر بگذارید. (این کار باعث می شود بستنی کمی سفت شود) یک قهوه/اسپرسو قوی درست کنید و روی ژلاتو بریزید. بلافاصله سرو کنید و لذت ببرید.
همچنین می توانید از قهوه سرد برای تهیه آفوگاتو استفاده کنید. 🙂
اگر به این دسر علاقه مند شدید آموزش آفوگاتو تصویری را ببینید و لذت ببرید.
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها