آموزش استفاده از موکاپات مرحله به مرحله

آموزش استفاده از موکاپات

به موکاپات اسپرسو اجاق گاز نیز گفته می شود و یک روش سنتی ایتالیایی برای تهیه قهوه خوب و قوی است. اگرچه قهوه موکا پات صرفاً اسپرسو نیست، اما طعمی غنی و لذیذ دارد و آن را به محبوبیت ثابتی در سراسر جهان تبدیل می کند. موکاپات از فشار بخار برای عبور آب از صافی استفاده می کنند و در نتیجه طعم قهوه در آن کمی ضعیف تر از اسپرسو است. دستگاه های کوچک مقرون به صرفه و آسان برای استفاده خانگی هستند، و با کمی تمرین می توانید قهوه موکاپات را هر زمان که دوست دارید میل کنید! در ادامه با آموزش استفاده از موکاپات همراه ما شوید.

آموزش استفاده از موکاپات مرحله به مرحله

آماده شدن موکاپات

1.ظرف پایین موکاپات را با آب داغ پر کنید تا به اندازه خط درون آن پر شود.

سبد را از موکاپات خارج کرده و آب داغ را داخل ظرف مخصوص آب که در پایین است بریزید. اگر خط پر کردن وجود ندارد، ظرف را تا زیر شیر تخلیه بخار پر کنید. هنگام استفاده از موکاپات پس از پر کردن آن با آب داغ بسیار مراقب باشید. به این دلیل که فلز بسیار سریع گرم می شود.معمولاً در موکاپات از آب داغ استفاده می‌شود، زیرا نه تنها مدت زمان دم کردن قهوه را کاهش می‌دهد، بلکه از گرم شدن بیش از حد و سوختن آن نیز جلوگیری می‌کند.

2.دانه های قهوه را به انداره نمک آسیاب کنید.

18 تا 20 گرم از دانه های قهوه را در آسیاب بریزید و آن را روشن کنید. بیشتر آسیاب های قهوه موکا در جایی بین قهوه اسپرسو و قهوه دستی قرار می گیرند.

همیشه دانه های قهوه را درست قبل از استفاده از آن آسیاب کنید. دانه های قهوه تازه آسیاب شده بهترین قهوه را می سازند.

3.قهوه آسیاب شده را در سبد فیلتر قرار دهید.

سبد فیلتر را پر کنید و مطمئن شوید که تفاله قهوه محکم بسته نشده باشد. هنگام تراز کردن قهوه در سبد فیلتر، آن را نچسبانید. این به این دلیل است که اگر قهوه خیلی محکم بسته شود، عبور آب از آن بسیار دشوار خواهد بود.

 

4.موکاپات را ببندید

سبد فیلتر را داخل موکاپات قرار دهید. سپس سر قابلمه موکا را روی پایه دیگ پیچ کنید.
پایه را اگر خیلی گرم است که نمی توانید آن را نگه دارید با یک حوله نگه دارید.
سرو قهوه با موکاپات

آموزش استفاده از موکاپات در دم کردن و سرو قهوه

مطلب آموزش قهوه با موکاپات به صورت تصویری در رابطه با همین مطلب است.

دمای اجاق گاز را روی متوسط رو به پایین تنظیم کنید و هنگام دم کشیدن قهوه به دقت نگاه کنید. به محض اینکه قهوه داخل محفظه بالایی ریخته شد، موکاپات را بلافاصله از روی اجاق گاز بردارید. هرچه آبی که در ظرف پایین ریختید گرمتر باشد، این روند سریعتر پیش خواهد رفت. بهتر است به محض بالا آمدن قهوه در محفظه بالایی، موکاپات را از روی حرارت بردارید. این به این دلیل است که پس از خارج شدن قهوه از اجاق گاز، حرارت باقیمانده به دم کردن قهوه ادامه می‌دهد. در صورت لزوم دمای اجاق گاز را در طول دم کردن تنظیم کنید. اگر قهوه خیلی سریع بالا آمد و تقریباً از موکاپات بیرون زد، حرارت را کم کنید. با این حال، اگر قهوه فقط به صورت قطرات ریز و بدون قوام بالا می‌آید، حرارت را افزایش دهید.برای یافتن تنظیم حرارتی مناسب که برای اجاق گاز و موکاپات شما مناسب است، ممکن است چند بار تلاش لازم باشد.

2.از یک قاشق برای هم زدن قهوه در محفظه بالایی استفاده کنید.

بعد از اینکه موکاپات از روی حرارت برداشته شد، آن را با دقت هم بزنید. این کار به مخلوط کردن لایه‌های مختلف قهوه برای ایجاد طعمی یکنواخت کمک می‌کند.

3.قهوه جوش آمده را بلافاصله سرو کنید.

قهوه موکاپات بهتر است به صورت تازه سرو شود. مراقب باشید وقتی یک جرعه می نوشید، چون بسیار داغ است! در صورت تمایل می توانید قهوه را با شکر بنوشید.
قهوه موکا پات می تواند کاملاً قوی باشد که به مذاق همه خوش نمی آید. برای حل این مشکل، می توان آن را با آب داغ رقیق کرد تا قهوه ای به سبک آمریکایی ایجاد کند.قهوه ای را که در موکاپات مانده است ننوشید. این به این دلیل است که طعم سوختگی می دهد.

تمیز کردن موکاپات از نکات اصلی آموزش استفاده از موکاپات است

4.موکاپات را با آب داغ و بدون مواد شوینده تمیز کنید.

تمیز کردن موکاپات از نکات اصلی آموزش استفاده از موکاپات است چون در صورت باقیماندن قهوه در ظرف دفعات بعدی طعم خوبی را نخواهید داشت. قبل از شروع تمیز کردن موکاپات را خالی کنید و بگذارید کاملا خنک شود. سپس تکه های موکاپات را از هم جدا کنید و هر قسمت را با آب خنک کاملاً بشویید. هر قسمت را با یک حوله خشک کنید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها