آموزش لاته باریستا

آموزش لاته باریستا

یک لاته آرت از یک شات اسپرسوی قوی و دو سوم شیر کف کرده تشکیل شده است که آن را به ترکیبی عالی از طعم ها تبدیل می کند. وقتی لاته خوب درست شود، می تواند مانند آغوش گرمی باشد که ما را با لذتی شیرین و با طعم قهوه می پوشاند. خوشبختانه، این نوشیدنی به راحتی در خانه درست می شود. برای یک باریستا راحت تر است. شما فقط به چند ماده اولیه نیاز دارید. حالا بیایید آموزش لاته آرت باریستا را در خانه به شما آموزش دهیم.

دانه های قهوه (برای دم کردن اسپرسو)

ماده اصلی هر لاته قهوه است. بدون قهوه، لاته فقط شیر است. اگر آسیاب قهوه دارید می‌توانید دانه‌های قهوه خود را آسیاب کنید و اگر آن را ندارید، راه‌حل های زیادی برای آسیاب کردن قهوه وجود دارد.

از طرف دیگر، می توانید قهوه پیش آسیاب شده را از یک فروشگاه قهوه خریداری کنید. اگر یک قهوه‌فروشی در محلتان است که دانه‌های خود را روست می‌کند، عالی است. بیشتر اوقات، تازه تر از قهوه  از قبل آسیاب شده ای است که در فروشگاه مواد غذایی پیدا می کنید. از آنجایی که لاته یک نوشیدنی مبتنی بر اسپرسو است، دانه‌های اسپرسو بو داده تیره بهترین خواهند بود. دانه های برشته شده با تیره متوسط بهترین اسپرسو را می سازند و طعمی متمایز به لاته شما می بخشند و آن را با خامه غنی می کنند.

شیر مناسب برای لاته آرت

با توجه به اینکه بیشتر لاته شما شیر است، نوع شیری که استفاده می کنید تأثیر قابل توجهی بر طعم آن خواهد داشت. اگرچه شیر کامل غنی ترین طعم را می دهد، اما می توانید از انواع جایگزین شیر نیز استفاده کنید. شیر بدون چربی، نیمه بدون چربی، شیر های با ماندگاری طولانی، شیر سویا … همه اینها جواب می دهند. من شخصاً سراغ شیر کامل می‌روم، زیرا قوام و طعم کامل‌تری دارد. اگر تا به حال سعی کرده اید لاته را با شیر گیاهی درست کنید، می دانید که سخت تر از شیر پرچرب است.

مقدار شیر لاته

یک لیوان لاته معمولی 240 میلی لیتر (یا 8 اونس) است. گرفتن یک لیوان یا فنجان قهوه به این اندازه به شما کمک می کند تا مقدار ایده آل شیری را که باید بریزید را اندازه گیری کنید.

یک دستگاه اسپرسو

دستگاه اسپرسو مطمئناً دم کردن قهوه برای لاته شما را آسان تر می کند. ماشین های بهتر همچنین دارای یک میله بخار هستند که شیر را تا دمای ایده آل بخار می کند. در این مقاله که مربوط به آموزش لاته باریستا است تمام این نکات را می توانید بیاموزید.

طرز تهیه لاته با دستگاه اسپرسوساز و چوب بخار

اکنون که همه چیز مورد نیاز خود را دارید، اجازه دهید دستور العمل ساده لاته را مرور کنیم. در صورت نداشتن تجهیزات مناسب، راه های مختلفی برای تهیه لاته وجود دارد. اما، اگر یک دستگاه قهوه ساز و یک میله بخار دارید، کاری برای آموزش لاته باریستا باید انجام دهید این است:

1. فنجان خود را از قبل گرم کنید

از قبل گرم کردن لیوان ها نکته ریزی است، اما ضروری است. اگر فنجان خود را از قبل گرم نکنید، در حالی که شیر خود را بخارپز می کنید و کف دار می کنید، دمنوش اسپرسوی شما سرد می شود.  فوم گیری شیر با 3 روش عالی   اکثر دستگاه های اسپرسوساز دارای گرم کننده فنجان هستند. اگر روی دستگاه خود ندارید، فنجان خود را با آب داغ پر کنید و بگذارید یک دقیقه بماند و در حالی که شات اسپرسو خود را آماده می کنید. وقتی فنجان شما گرم شد، به مرحله دو بروید.

طریقه فوم گرفتن از شیر

2. دو شات اسپرسو بکشید

به ازای هر لاته ای که می خواهید درست کنید، دو شات اسپرسو دم کنید و در لیوان لاته خود بریزید. اگر طعم ضعیف تر قهوه را ترجیح می دهید، یک شات دم کنید.

دوره قهوه های دمی

3. شیر خود را کف کنید

شیر مورد نظر خود را در پارچ بریزید و با استفاده از چوب دستی دستگاه خود بخارپز کنید. برای شیر معمولی، دمای ایده آل 150 درجه فارنهایت است. اگر درجه حرارت بالاتر از این باشد، ممکن است شیر را بسوزاند که باعث کاهش شیرینی طبیعی شیر و از بین رفتن طعم آن می‌شود. در حالت ایده‌آل، نازل بخار را حدود نیم اینچ زیر سطح شیر نگه دارید تا در نهایت شیر داغ و کمی کف در قسمت بالایی شیر داشته باشید.

طرز استفاده از نازل بخار پز قهوه ساز

طرز تهیه لاته آرت در خانه

شیر بخار پز را در لیوان خود بریزید. برای این کار وقت بگذارید.  به آرامی بریزید تا شیر اول جریان پیدا کند و در انتهای ریختن کف ایجاد شود. وقتی اعتماد به نفس بیشتری پیدا کردید، می توانید با کمی تمرین لاته آرت حرفه ای شوید. در حالی که فنجان خود را در زاویه قرار دهید، با ریختن شیر از ارتفاع شروع کنید. از آنجایی که فنجان تقریباً پر است، بگذارید شیر ابریشمی از پارچ بلغزد و در مرکز ظرف ظاهر شود. سپس با برش دادن و بلند کردن پارچ کار را تمام کنید. اگر سریع یاد نگرفتید نگران نباشید. در حالی که باریستاهای متخصص لاته آرت را به آسانی درست می کنند، به زودی متوجه خواهید شد که آموزش لاته باریستا تمرین زیادی نیاز دارد. و به آن ادامه می دهید!

و اگر می‌خواهید در هنر لاته خارق‌العاده باشید، دوره لاته آرت این آکادمی را از دست ندهید.

5 1 رای
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
1 دیدگاه
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
trackback
4 ماه قبل

[…] لاته‌آرت: ایجاد طرح‌های هنری با استفاده از شیر خام در روی نوشیدنی‌های قهوه‌ای، که از قلب‌ها و شکل‌های مختلف تا شخصیت‌ها و طرح‌های خلاقانه تشکیل می‌شود. آموزش لاته باریستا […]