آموزش دوره کافی شاپ
دو لغت “کافی” به معنای قهوه و “شاپ” به معنای مغازه، در کنار یکدیگر کافی شاپ را تشکیل میدهند. کافی شاپ به جایی گفته میشود که در درجه اول قهوه و نوشیدنیهای وابسته به آن همچون اسپرسو، کاپوچینو، لته و … را سرو میکند. در درجه دوم، سایر نوشیدنیهای سرد و گرم از جمله انواع دمنوشها، شیکها و اسموتیها نیز در کافی شاپ سرو میشوند. در دنیای امروز، گذراندن وقت در کافهها با اهداف مختلف مثل ملاقات دوستان، برگزاری جشنها و دورهمیها، برگزاری جلسات کاری و حتی خلوت کردن به تنهایی برای خوردن یک فنجان قهوه بسیار رایج است. افرادی که در کافیشاپ کار میکنند باید از مهارتهای کافی برخوردار باشند. اگر قصد کار کردن در کافه یا بار رستوران و هتل را دارید، گذراندن دوره آموزش کافیشاپ به شما پیشنهاد میشود. یک آموزش جامع و کامل برای کارآفرینانی که قصد راهاندازی کافی شاپ دارند و یا کسانی که میخواهند به عنوان مدیر داخلی یا یک نیروی متخصص در کافه کار کنند
سرفصل دوره آموزش کافی شاپ تهران
فرقی نمیکند یک فرد مبتدی با دانشهای اولیه هستید و یا هیچی از اصول کار کردن در کافی شاپ و مهارتهای لازم را نمیدانید. در این دوره کافی شاپ در تهران که متشکل از سرفصلهای زیر است، میتوانید بصورت جامع و کامل تمام مباحث موردنیاز را یاد بگیرید:
- شناخت کامل قهوه از مزرعه تا فنجان
- شناخت تفاوت قهوهها، دیگس، دیفکتها و عوامل موثر در نگهداری قهوه
- آشنایی با عملکرد انواع ماشین اسپرسو، آسیاب قهوه و چگونگی نگهداری از تجهیزات در کافیشاپ
- آبشناسی و شیمیشناسی
- مراحل عصارهگیری اصولی و شناخت عوامل تاثیرگذار در Under و over شدن قهوه
- آشنایی با عوامل موثر در چنلینگ
- نحوه کالیبر ماشین اسپرسو و چگونگی آسیاب قهوه
- شیمی شیر و نحوه فومگیری بصورت کاملا استاندارد
- لاته آرت با پیچر و قلم
- نحوه آماده کردن انواع قهوههای دمی (ترک، فرنچپرس، V60، کمکس و …)
- آموزش کار با TDSسنج و رفرکتومتر
- نحوه پروفایلنویسی اسپرسو و قهوههای دمی
- آموزش کامل درست کردن انواع نوشیدنیهای بر پایه قهوه، انواع شیر و قهوه، انواع نوشیدنیهای گرم بدون قهوه، انواع چای و دمنوش و انواع قهوههای سرد
- آموزش کامل بارتندری یا بار سرد
- آموزش سیروپسازی
- آموزش خامهسازی
- انواع گارنیشهای مدرن
- دکورینگ مولکولی
- آموزش میکسولوژی مولکولی و نوشیدنیهای چندلایه
- آموزش جامع یخشناسی
- آموزش انواع نوشیدنیهای سرد اعم از ماکتیلها، میلکشیکها، انواع گلاسه و انواع اسموتی
- نحوه مدیریت بار و کافیشاپ
- بهداشت بار
- آموزش جامع طراحی منو
- هزاران نکات کلیدی دیگر
بازار کار کافی شاپ در ایران
در گذشته شاید تعداد کافهها در هر شهر بسیار محدود و گاها انگشت شمار بود. امروزه با افزایش تقاضا و علاقه مردم به گذراندن وقت و برگزاری جلسات و دورهمیهای مختلف در کافهها، تعداد کافیشاپها در هر شهر همواره در حال افزایش است. طبیعتا هر کافهای برای ارائه خدمات نیازمند یک تیم متشکل از افراد مختلف با موقعیتهای شغلی گوناگون است. آمارهای بدست آمده حاکی از آن است که نه تنها شخصی که به عنوان کارآفرین یا سرمایهگذار اقدام به راهاندازی کافی شاپ میکند سودآوری خوبی را تجربه خواهد کرد؛ بلکه افرادی که دارای تخصص و مهارت کافی برای کار کردن در کافی شاپ و یا مدیریت آن را دارند میتوانند با داشتن موقعیتهای شغلی خوب از درآمد عالی بهرهمند شوند. با توجه به افزایش روزافزون تعداد کافهها، با گذراندن دوره آموزش کافی شاپ میتوانید شانس خود را برای داشتن یک شغل خوب با درآمد مناسب، بالا ببرید. آموزش دوره کافی شاپ نه تنها برای کار کردن در ایران، بلکه برای فعالیت در سطح بینالملل نیز به شما کمک خواهد کرد.
دوره آموزش کافی شاپ مناسب چه کسانی است؟
پکیج آموزش کافی شاپ مناسب هر فردیست که میخواهد در این صنعت بصورت حرفهای و تخصصی در سطح بالا فعالیت کند. اگر به عنوان کارآفرین یا سرمایهگذار قصد راهاندازی یک کافه را دارید، چه بخواهید صرفا مدیریت کنید و چه بخواهید بخشی از امور اجرایی را نیز خودتان در دست بگیرید، گذراندن دورههای آموزشی کافی شاپ برایتان الزامی خواهد بود. همچنین اگر به آماده کردن قهوه و نوشیدنیهای مختلف علاقه دارید و میخواهید در این زمینه کار کنید، با ثبت نام دوره کافی شاپ، گام بزرگی در راستای رسیدن به شغل مورد علاقه خود خواهید برداشت.
نکته قابل توجه اینجاست که در دوره کافی شاپ تمامی مباحث بصورت 0 تا 100 از پایهترین نکات آموزش داده میشود. بنابراین اگر هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارید، جای هیچگونه نگرانی و استرس نیست. به راحتی میتوانید در دوره ثبت نام کنید و مطمئن باشید که تمامی موارد را بصورت اصولی و از پایه آموزش خواهید دید. آموزش کافی شاپ تهران ویژه افرادیست که میخواهند بصورت حرفهای در کافهها، هتلها و رستورانها با درآمد عالی کار کنند.
پیش نیازهای دوره کافی شاپ
یکی از مهمترین مزایای دوره باریستا کافی شاپ در تهران این است که نیاز به هیچگونه پیش نیازی ندارد. در واقع شما در صفرترین حالت ممکن میتوانید در این دوره ثبت نام کنید. دوره باریستا کافیشاپ و دوره بارتندری هر دو در قالب یک پکیج جامع و کامل به شما ارائه میشوند. یکی از مزایای این دوره این است که نه تنها مباحث تئوری بصورت جامع و کامل آموزش داده میشوند، بلکه تمامی مراحل بصورت موازی و عملی در محیط کافی شاپ انجام میشوند. بنابراین میتوانید اولین تجربه کاری خود را در انجام امور کافی شاپ در کنار یک استاد حرفهای (مهرداد آذریار) بگذرانید. این دوره بصورت نیمه خصوصی برگزار شده و هزینه مواد اولیه بر عهده آموزشگاه میباشد.
در پایان این دوره شما میتوانید به راحتی به مدیریت یک کافه بپردازید؛ چراکه دانش لازم همچون انتخاب بهترین مکان جهت راهاندازی کافی شاپ، نحوه بازاریابی، چگونگی ارزیابی و استخدام پرسنل، نحوه نظارت بر عملکرد پرسنل، انتخاب دکوراسیون داخلی مناسب، نحوه قیمتگذاری و هزاران تکنیک دیگر را در دوره کافی شاپ آموزش میبینید. همچنین با گذراندن این دوره میتوانید به عنوان یکی از پرسنل کافی شاپی معتبر فعالیت کنید. در صورت تمایل، مدرک بینالمللی نیز به شما اعطا میشود تا بتوانید به راحتی در هر کشوری مشغول به کار شوید. این گواهینامه پس از گذراندن دوره به طور کامل و قبولی در آزمون شفاهی و کتبی اعطا خواهد شد. بنابراین اگر قصد دارید کافه راهاندازی کنید و اطلاعات کافی در این زمینه ندارید، دوره آموزشی کافی شاپ مناسب شماست.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.