میخواهیم شما را با طرز تهیه یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها یعنی آموزش کافه لاته آشنا کنیم.همانگونه که میدانید قهوه یک نوشیدنی محبوب و خوشمزه و سرشار از آنتی اکسیدان و مواد مغذی است. در همه جای دنیا افراد زیادی صبح خود را با یک فنجان قهوه آغاز میکنند و این نوشیدنی انرژی لازم را برای ادامه روز برای آنها فراهم میکند. اگر شب قبل، خواب خوبی نداشته اید و یا اگر روز پر استرسی در پیش دارید. به شما پیشنهاد میدهیم خوردن یک قهوه صبحگاهی را فراموش نکنید. قهوه باعث افزایش انرژی شما میشود و هنگامی که خسته هستید. و تمرکز ذهنی کمتری دارید با کمک قهوه میتوانید زمان بیشتری کار مفید داشته باشید.
آموزش کافه لته بدون دستگاه
1- در قدم اول اسپرسو یا قهوهی غلیظی دم کنید.
2- حالا شما نیاز به شیر کف کرده دارید. برای کف کردن شیر، آن را داخل یک ظرف شیشهای بریزید به طوری که تا نیمه پر شود. درب ظرف را خوب ببندید و به مدت ۳۰ تا ۶۰ ثانیه آن را به شدت تکان دهید.
3- شیر را بدون گذاشتن درب ظرف به مدت ۳۰ ثانیه در مایکروویو حرارت بدهید، به طوری که کف تا سر شیشه برسد. گرما سبب میشود که کف ثابت بماند.
4- یک فنجان مناسب پهن و کم عمق انتخاب کنید و اسپرسو را داخل آن منتقل کنید و برای نگه داشتن کف، با استفاده از یک قاشق بزرگ، شیر حرارت دیده در مایکروفر را داخل اسپرسو بریزید. میتوانید هر اندازه که میخواهید، شیر اضافه کنید.
5- هر اندازه که دوست دارید با استفاده از قاشق کف شیر روی لاته بریزید.
6- به راحتی با پودر کاکائو کافه لته خود را تزیین کنید.
کافه لته شما آماده است.
طرز تهیه لاته با دستگاه اسپرسو
در این قسمت به آموزش کافه لاته به وسیله دستگاه اسپرسو ساز میپردازیم. فنجان مناسب سرو را آماده کنید.30 الی 60 میلی لیتر که معادل یک الی دو شات اسپرسو است را کف فنجان بریزید.
دستگاههای اسپرسو ساز مجهز به نازل بخار هستند. برای به دست آوردن کف شیر ابتدا شیر سرد را داخل ظرف مناسب بریزید (ترجیحا پیچر) و نازل بخار را داخل شیر قرار دهید. شیر نازل بخار رو تا انتها باز کرده و صبر کنید تا شیر کاملا داغ شده و فوم شیر از شیر جدا شود. حالا شیر و فوم جدا شده را روی اسپرسو میریزیم.
نکته مهم در آموزش کافه لاته این است که توجه کنید مقدار شیر بیشتر از فوم شیر باشد. به همین راحتی کافه لاته شما آماده است.
آموزش فوم لته ارت
یکی از بخش های جذاب در آموزش کافه لاته بخش آموزش فوم لته ارت با فوم گیری شیر است . لاته آرت ترکیبی از میکروفوم و اسپرسو هست. برای تهیه لاته آرت باید میکروفوم رو روی اسپرسو بریزید تا طرح مشخصی بوجود بیاید. با این روش میتوانید شاهد تصاویر دلخواه خود در روی فنجان قهوه باشید. دوره لاته آرت
یکی از مهم ترین قسمت ها برای ساخت فوم ، دمای شیر است. زمانی که شیر به دمای 60 تا 80 درجه سلسیوس میرسد، نازل بخار را خاموش کنید. باریستا های ماهر میتوانند تنها به وسیله لمس کردن دما را تشخیص دهند ولی اگر ماهر نیستید بهتر است از دماسنج گیرهای استفاده کنید.
یکی از نکات کلیدی که باریستاها حتما آن را رعایت میکنند خارج کردن حباب ها است برای این کار پارچ را محکم بر روی میز بکوبید تا هرگونه حباب داخل فوم از بین برود ضمنا این کار به شما کمک میکند تا کف غلیظتری داشته باشید. در آخرین مرحله، پارچ را برداشته و آن را با دستان خود بچرخانید تا به شکل یکپارچهای غلیظ شود؛ این مسئله به شما کمک میکند تا یک لاته آرت غلیظ داشته باشید.در آموزش باریستا همه این موارد را می توانید یاد بگیرید و به کار ببرید.
برای تبدیل شدن به یک باریستا حرفهای و یادگرفتن نحوه درست کردن انواع قهوه و حتی شناخت دانههای قهوه باید حتما در یک دوره باریستا خوب شرکت کنید، پیشنهاد ما به شما دوره باریستا جینو کافه است.