شما یک طرح تجاری، یک مکان عالی، و نام عالی با یک لوگوی عالی برای کار خود دارید، اما اکنون که زمان عرضه کافی شاپتان است، مطمئن نیستید که از کجا شروع کنید. موارد اساسی وجود دارد که کافی شاپ های جدید به آن نیاز دارند. پس از آموزش کافی شاپ نیاز به دیدی از تجهیزات برای راه اندازی کافه دارید.برای دریافت ایده از تجهیزات کافی شاپ که هنگام افتتاح یک کافی شاپ مورد نیاز است، به اطلاعات زیر نگاهی بیندازید.
- تجهیزات قهوه، اسپرسو و نوشیدنی
تجهیزات آشپزی کافی شاپ
تجهیزات سردخانه و انبار شویی کافی شاپ
ظروف کوچک قهوه و ظروف نوشیدنی
مواد مصرفی کافی شاپ
لوازم یکبار مصرف کافی شاپ
لوازم تمیز کردن و نگهداری تجهیزات قهوه
تجهیزات قهوه، اسپرسو و نوشیدنی
دستگاه اسپرسوساز
اولین قدم برای هر کافیشاپ ، تهیه دانههای قهوه است که به نوشیدنیهای شما طعمی متمایز و تازه میدهد و برند شما را مشخص میکند. مرحله دوم انتخاب یک دستگاه اسپرسوساز است که به شما امکان می دهد آن دانه ها را به لاته، موکا، کاپوچینو و سایر نوشیدنی های خاص تبدیل کنید. این نوشیدنیهای مبتنی بر اسپرسو نه تنها مشتریان را جذب میکنند، بلکه درآمد شما را بیشتر از فروش فنجان به فنجان قهوه ساده و سیاه افزایش میدهند. در حالی که تجهیزات دست دومی برای فروش وجود دارد، خرید یک دستگاه اسپرسوساز جدید توصیه می شود زیرا این دستگاه کارکرد کافی شاپ شما خواهد بود و از مهم ترین تجهیزات کافی شاپ خواهد بود.
آسیاب اسپرسو یکی دیگر از تجهیزات مورد نیاز کافی شاپ
آسیاب کردن دانه قهوه در خانه و در طول روز، کلید ایجاد بهترین نوشیدنی است. در واقع، آسیاب کردن حبوبات حتی 10 دقیقه قبل از دم کردن می تواند باعث کاهش قابل توجه طعم شود. اما، چرا دانه های قهوه تازه آسیاب شده چنین تفاوتی ایجاد می کند؟ چون به شما امکان دسترسی به روغن های غنی و ذرات محلول را می دهد که طعم و عطر متمایز دم کرده های مختلف را ایجاد می کند.
آسیاب قهوه معمولی
اگرچه تعداد مشتریانی که نوشیدنیهای ویژه سفارش میدهند بسیار بیشتر از مشتریانی هستند که قهوه سیاه معمولی را ترجیح میدهند، مهم است که همه مشتریان خود را در نظر بگیرید! یک آسیاب برای قهوه معمولی و بدون کافئین می تواند به طور کلی با تقاضای کمتری برای این نوع نوشیدنی مواجه شود.
قهوه سازها
یکی دیگر از مهم ترین تجهیزات کافی شاپ قهوه ساز ها هستند.در حالی که یک قهوه ساز معمولی باید برای یک کافی شاپ متوسط کافی باشد، انواع زیادی برای انتخاب وجود دارد.
Decanters، Airpots، و سرورهای ماهواره ای
قهوه اغلب در ظرفهای شیشهای دم میشود، اما دمآوریهای ماهوارهای و هوایی نیز وجود دارند که در ظرفهایی دم میکنند که میتوانند قهوه را برای مدت طولانیتری داغتر نگه دارند. اینها گزینه های عالی برای یک ایستگاه سلف سرویس هستند.
برشته کننده های قهوه
بسیاری از کافیشاپها بهجای استفاده از یک روستر قهوه، مزایای بو دادن دانههای خود را در خانه تشخیص میدهند. تجهیزات تجاری برشته کردن قهوه به شما امکان کنترل بیشتری بر روی بو دادن دانه هایتان می دهد.
مخلوط کن فراپه و اسموتی
یک مخلوط کن با محافظ صوتی لازم است تا بتوانید نوشیدنی های منجمد مبتنی بر اسپرسو مانند لاته سرد، فراپس و ماکیاتو درست کنید. محافظ صوتی به شما امکان می دهد بدون ایجاد مزاحمت در محیط کسب و کار خود از مخلوط کن استفاده کنید، که به ویژه برای عملیات های کوچک که در آن فاصله کمی بین قسمت آماده سازی نوشیدنی و محل نشستن وجود دارد، مهم است. یک مخلوط کن با سرعت بالا برای سرویس سریع تر توصیه می شود.
دستگاه دم کردن آیس تی یا چای یخی
از چای سرد سنتی گرفته تا چای شیرین جنوبی، چای سرد یک نوشیدنی کلاسیک است که مشتریان عاشق نوشیدن آن در تابستان هستند. شما می توانید یک چای ساز مستقل مخصوص این نوع نوشیدنی بخرید، اما بسته به اندازه کافی شاپ خود، ممکن است بخواهید برای صرفه جویی در فضای پیشخوان به سراغ قهوه سازهای ترکیبی و چای نیز بروید.
[…] تجهیزات قهوهسازی و کافیشاپ، نقش کلیدی در تهیه و ارائه نوشیدنیهای قهوهای با کیفیت و عالی ایفا میکنند. این تجهیزات حیاتی برای ایجاد تجربهی لذتبخش مشتریان و ایجاد محیطی دلپذیر در کافیشاپها نقش مهمی دارند. در ادامه، به برخی از اصلیترین تجهیزات قهوهسازی و کافیشاپ پرداختهایم: […]