آیس لاته کارامل نوشیدنی مناسب برای تابستان است.و یا شاید تشنه هستید و نیاز به کافئین همراه با نوشیدنی خنک دارید. این نوشیدنی برای شما عالیست. پس با طرز تهیه آیس لاته کارامل همراه من باشید.
آیس لاته کارامل (کارامل لاته سرد)
همانطور که می دانید یک لاته با اسپرسو درست میشود. (طرز تهیه لاته) اگر یک قوری قهوه از قبل دم کرده اید، می توانید یک آیس لاته کارامل و خامه ای را در حدود ۲ دقیقه درست کنید و میل کنید.
طرز تهیه کارامل برای قهوه
در اسن سس از شکر قهوه ای استفاده می کنم . اگر از شکر سفید استفاده می کنید ، برای به دست آوردن رنگ تیره در کارامل، باید شکر سفید را آب کنید، که آنقدرها هم سخت نیست، اما نیاز به توجه دقیق و زمان بیشتری دارد.
- 1/4 فنجان (2 اونس) کره
- 1/2 فنجان (100 گرم) شکر قهوه ای
- 1/2 فنجان خامه غلیظ
- 1/4 قاشق چایخوری نمک*
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
سس کارامل (سیروپ کارامل) برای تهیه آیس لاته کارامل
سیروپ چیست؟ به مایعی می گویند که توسط حرارت زیاد شکر به دست می آید و غلیظ و چسبناک است و در طعم های مختلفی موجود است.
در یک قابلمه کوچک، روی حرارت متوسط رو به بالا، خامه، شکر قهوه ای، کره و نمک را با هم مخلوط کنید. بگذارید بپزد و هر از گاهی هم بزنید تا کره آب شود و مواد مخلوط شوند.روی حرارت ملایم قرار دهید و حرارت را کم کنید و به مدت 5 دقیقه به جوشیدن ادامه دهید و هر 1 دقیقه یا بیشتر هم بزنید. آن را خاموش کنید و با وانیل مخلوط کنید.
طرز تهیه آیس لاته کارامل
یخ را به یک فنجان اضافه کنید و مخلوط قهوه را روی یخ بریزید.
در صورت تمایل خامه فرم گرفته و سس کارامل بیشتری بریزید و لذت ببرید!