اکثر قهوه های موجود در بازار به روشی ترکیب می شوند. مخلوطهای قهوه از دانههای قهوه که از بیش از یک مکان، مانند ارتفاعات، مناطق و کشورها مختلف سرچشمه میگیرند، تشکیل میشوند. به شناخت قهوه و ترکیب آن مانند یک دستور غذا فکر کنید. که در آن طعمهای مختلف را برای ایجاد تعادل کلی ترکیب میکنید، در عین حال پیچیدگی طعم ایجاد می شود. به تقاضای مشتری پایبند باشید و یک روش دمآوری سفارشی در کافه خود ارائه کنید.
شناخت قهوه
نحوه انتخاب اجزای ترکیبی قهوه
اگر در مراحل شناخت قهوه به فکر ایجاد ترکیب منحصر به فرد قهوه خود هستید، در اینجا برخی از اجزاء را برای یک ترکیب متمایز و خاص توصیه می کنیم.
1. یک ترکیب با پایه شیرین
قهوه ای با دانه های قهوه برزیلی، مکزیکی یا پرو.
2. ایحاد رضایت با اولین کام
لحظه ای که در اولین جرعه قهوه با آن روبرو می شوید. برای جلوگیری از هر گونه تجربه ناخوشایند، نت های طعم دهنده سیب سبز یا هلو را اضافه کنید و به سمت دانه های قهوه کاستاریکا، کلمبیا و گواتمالا هدایت کنید.
3. طعم های بالا و قوی
ترکیبی سبک از قهوه با اسید سیتریک و نت های گلی ایجاد کنید. این را می توان با استفاده از دانه های قهوه کنیا یا اتیوپی درست کرد.