راهنمای انتخاب بهترین شیر برای تهیه فوم قهوه

شیر مناسب فوم

ترکیب شیر و قهوه یک نوشیدنی بسیار محبوب و لذیذ است. اما تا به حال به این فکر کردین که چرا این ترکیب تا به این اندازه دلچسب است؟ باید بگوییم که گلبول‌های چربی داخل شیر باعث پوشاندن زبان شما می‌شوند و شما طعم تلخی قهوه را کمتر حس می‌کنید و همین باعث حس خوشایند بعد از نوشیدن قهوه‌هایی که با شیر ترکیب شده‌اند می‌شود. اما نکته‌ای که مهم است این است که در قهوه خود از چه نوع شیر استفاده می‌کنید زیرا تاثیر بسیار زیادی در طعم قهوه شما خواهد داشت، برای مثال شیر سرد و پر چرب بهترین شیر برای فوم‌ گیری است. در ادامه بیشتر با انواع شیر‌ها برای تهیه یک قهوه لذیذ آشنا می‌شویم.

مقایسه انواع شیر: پر چرب، کم چرب و گیاهی برای فوم قهوه

بسیاری از نوشیدنی‌ها بر پایه قهوه با شیر ترکیب می‌شوند، که باعث ایجاد طعمی بسیار لذیذ می‌شود. اما مهم است که از چه نوع شیر در تهیه فوم قهوه استفاده‌ می‌شود. اگر بخواهیم ساده بگوییم بهتر است برای تهیه یک فوم خوب از شیر پر چرب استفاده کنید، هرگز از شیرهای کم چرب استفاده نکنید زیرا باعث می‌شود طعم قهوه شما خراب شود. دلیل انتخاب شیرهای پر چرب (۳ درصد چربی) بافت خامه‌ای و مخملی است که به قهوه شما می‌دهد، همچنین فوم قهوه شما با این نوع شیرها دیرتر از بین می‌رود.

بهترین برندهای شیر برای تهیه فوم قهوه

قهوه به یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های دنیا تبدیل شده است، که به همین دلیل کارخانه‌ها و برند‌های متفاوتی شیرهای مناسب برای تهیه فوم قهوه را تولید می‌کنند. در کشور ما نیز شرکت‌های بسیاری اقدام به تولید شیر می‌کنند، اگر بخواهیم از بین برندهای موجود در بازار، بهترین‌ها برای تهیه فوم قهوه را معرفی  کنیم باید بگوییم که شیر پر چرب دامداران و میهن در حال حاضر بهترین گزینه برای خرید هستند.

اخیرا شرکت کاله شیر مخصوص باریستا را تولید کرده که دارای ۴ درصد چربی است و بسیار مناسب‌تر برای تهیه فوم قهوه می‌باشد. اما باید توجه داشته باشید که به دلیل اینکه این شیر مخصوص باریستاها و تهیه یک قهوه تخصصی است قیمت بالاتری نسبت به دیگر شیرها دارد.

شیر گیاهی و فوم قهوه: انتخاب مناسب برای وگان‌ها

شیر مناسب فوم قهوه

شیر گیاهی بیشتر برای افرادی مناسب است، که مشکل گوارشی دارند و هضم لاکتوز برای آن‌ها دشوار است، همچنین افرادی که رژیم گیاه‌خواری دارند و مجبور هستند از شیرهای غیر لبنی استفاده کنند.

خوب است که بدانید شیر‌های گیاهی پایداری بیشتری نسبت به شیرهای لبنی دارند. شیر بادام، نارگیل، فندق و شیر برنج این روزها توسط برندهای متفاوت تولید می‌شوند و در بازار موجود هستند.

شیر نارگیل: شیر نارگیل جز گزینه‌هایی است که میتوان برای تهیه قهوه استفاده کد اما باید توجه داشته باشید که طعم آن کمی ترش است و ممکن است برای همه خوشایند نباشد.

شیر بادام: شیر بادام به ذلیل طعم آجیلی که دارد نمیتواند طعم فوق العاده‌ای به قهوه بدهد اما افرادی نیز هستند که ترکیب قهوه با این شیر را دوست دارند.

شیر سویا: شیر سویا از بین تمام گزینه‌های موجود به دلیل شیرین‌ و غلیظ‌ بودن، بهترین گزینه برای تهیه قهوه است.

تاثیر درصد چربی شیر بر کیفیت فوم

برای تهیه فوم قهوه بسیاری از افراد به شیرهای لبنی علاقه‌مند هستند، که برای استفاده از آن‌ها دو گزینه شیرهای پر چرب و کم چرب را داریم، همانطور که گفتیم شیرهای پر چرب بهترین گزینه برای تهیه یک فوم قهوه مناسب است. شیر‌های پر چرب در بازار اکثرا دارای ۳ درصد چربی هستند که بهترین گزینه برای درست کردن یک قهوه لذیذ است.

توجه داشته باشید که درست کردن قهوه با شیر کم چرب بسیار سخت و نیازمند مهارت بسیاری است، پس بهتر است برای اینکه فرآیند کار آسان‌تر و در نهایت یک قهوه عالی داشته باشید از شیرهایی با چربی بالا استفاده کنید. بسیاری از باریستا ها برای خوشمزه شدن قهوه و تهیه یک فوم قهوه خامه‌ای و غلیظ از شیرهای مخصوص باریستا و قهوه که ۴ درصد چربی دارند استفاده میکنند.

دما و آماده‌‌سازی شیر برای ایجاد فوم

برای تهیه فوم قهوه روش‌های بسیاری وجود دارد، برای مثال فوم‌گیری با فرنچ پرس، دستگاه اسپرسو، همزن و غیره. اما مهم است که شما بتوانید با آسان‌ترین روش یک فوم قهوه بی نقص داشته باشید.

اسان‌ترین و بهترین روش در حال حاضر استفاده از دستگاه اسپرسو است که در کافه‌ها از آن استفاده می‌شود. برای تهیه فوم غلیظ و مناسب نیاز است که بدانید چگونه و با چه دمایی باید شیر را تهیه کنید.

ابتدا شیر سرد را داخل پارچ مخصوص ریخته و سپس با کمک دسته بخار دستگاه دمای شیر را افزایش دهید. با افزایش دمای شیر، دما پارچ افزایش می‌یابد پس بهتر است با کمک یک دماسنج هنگامی که دما به ۶۵ الی ۷۰ رسید، بخار دستگاه را خاموش کنید.

2 1 رای
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها