فریزر کردن دانه قهوه … برای نگهداری؟چرا؟ و چگونه؟

فریز کردن دانه قهوه

فریزر کردن دانه قهوه برای ذخیره‌سازی در گذشته موضوعی بحث‌برانگیز در صنعت قهوه بوده است، اما اخیراً منجمد کردن دانه‌های قهوه به عنوان یک ایده خوب دیده می‌شود.

چرا فریزر کردن دانه قهوه برای نگهداری آن ، ایده خوبی است و چگونه باید انجماد را انجام دهید؟ آیا منجمد کردن دانه های قهوه واقعا طعم قهوه شما را بهتر می کند؟

چرا باید دانه های قهوه خود را فریز کنید؟

“آیا می توانید قهوه را فریز کنید؟” سوالی بوده که بارها پرسیده شده است. دو دلیل اصلی وجود دارد که چرا می خواهید دان قهوه خود را بعد از روست شدن منجمد کنید.

فریزر کردن دانه قهوه، طعم را بهتر نگه می دارد

منجمد کردن غذا یک راه عالی برای حفظ طعم آن و جلوگیری از خراب شدن آن است. همه می‌دانند که اگر امروز مقداری غذا را فریز کنید، هفته آینده همان طعم (یا حتی بهتر از آن!) را خواهد داشت.

چطور فریزر کردن دانه قهوه هم جواب می دهد؟

مشکل قهوه این است که پس از روست شدن آن شروع به کهنه شدن می کند (= طعم خوب خود را از دست می دهد) و روز به روز طعم آن کسل کننده تر می شود. بعد از چند روز یا چند هفته دیگر شروع به چشیدن طعم‌های بیات خواهید کرد. زیرا روغن‌های قهوه شروع به کهنه شدن می‌کنند. بنابراین در شرایط بهینه، قهوه را در 3 تا 14 روز پس از روست کردن دم کنید، اما همه ما می‌دانیم که واقعاً این اتفاق نمی‌افتد. بنابراین شما به راهی برای نگهداری قهوه برای مدت طولانی نیاز دارید.

فریز کردن قهوه

بهترین راه برای نگهداری قهوه برای مدت طولانی انجماد آن است.

انجماد طعم ها را روی دانه های قهوه قفل می کند و قهوه را در همان وضعیتی که چند روز پس از روست شدن بود نگه می دارد. آیا طعم آن به اندازه بو داده تازه خواهد بود؟ احتمالا نه اما نزدیک خواهد بود.

یخ زدن باعث افزایش کیفیت آسیاب می شود

وقتی قهوه را آسیاب می کنید، اساساً سه تفاله با اندازه های مختلف دریافت خواهید کرد. ریز (= ذرات واقعاً کوچک)، سنگ (= ذرات واقعاً بزرگ) و ذرات با اندازه متوسط و بهینه. اساساً هرچه آسیاب بهتری داشته باشید، ریزدانه ها و دانه های درشت تر کمتری دریافت خواهید کرد و این دو تقریباً همیشه در دم کردن قهوه بد هستند. دانه های خیلی ریز به راحتی و بیش از حد استخراج می شوند و از طرف دیگر درشت ها کمتر استخراج می شوند.

فریزر کردن دانه قهوه و آسیاب کردن آنها به صورت “یخ زده” باعث توزیع یکنواخت ذرات در اندازه آسیاب می شود (= ریزدانه ها و دانه های درشت کمتری دریافت خواهید کرد). هر دوی این عوامل باعث افزایش عصاره گیری می شود و شما می توانید طعم بیشتری را از قهوه خود استخراج کنید و همچنین به طور یکنواخت تر. این باعث می شود قهوه شما طعم شیرین تر و کمتر تلخ یا اسیدی داشته باشد.

به زبان ساده؛ آسیاب کردن قهوه فریز طعم قهوه شما را بهتر می کند!

منجمد کرد دانه قهوه

چگونه باید دانه های قهوه خود را فریز کنید؟

اساساً فقط دو شرط برای انجماد موفقیت آمیز دانه های قهوه وجود دارد. باید دانه ها را در ظرف دربسته بریزید و هوا در آن وجود نداشته باشد و تا حد امکان کم باشد. کیسه های وکیوم گزینه خوبی است. و دیگر نکته برای فریزر کردن دانه قهوه این است که که می خواهید بدانید چه قهوه ای را منجمد کرده اید – جزئیات قهوه را روی آن بنویسید. اگر می‌خواهید جزئیات بیشتری داشته باشید، می‌توانید دستور کاملی را که استفاده کرده‌اید بنویسید.

قهوه چقدر تو فریزر خوش طعم میمونه؟

واقعا طولانیه آنقدر طولانی که لازم نیست حتی به آن اهمیت دهید، زیرا احتمالاً آن را برای مدت طولانی نگه نخواهید داشت، که اتفاقی بیفتد. برخی از مطالعات نشان می دهند که یک روز در دمای اتاق برابر با بیش از 200 روز در فریزر است.

می توان گفت زمان نگهداری مناسب ، حداقل دو سال است. مقداری را برای امتحان در فریزر قرار دهید و تست کنید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها